από €20,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Θεματικό Πάρκο Συνεβρού-Λίμνη Τσιβλού-Ζαρούχλα-Ακράτα

Created with Sketch. Λίμνη Τσιβλού, Akrata, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη /30 Αυγούστου/ 20 Σεπτεμβρίου/ 18 Οκτωβρίου/ 15 Νοεμβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

_/_

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Ταξίδι στο βαθύ μπλε και στο Αλπικό τοπίο ...της Λίμνης Τσιβλού και στην καταπράσινη Ζαρούχλα !! Η Λίμνη Τσιβλού είναι ένα στολίδι, δημιούργημα εξ ολοκλήρου της φύσης και βρίσκεται στο Δήμο Αιγιαλείας στο Νομό Αχαΐας.Η πανέμορφη αυτή λίμνη βρίσκεται σε υψόμετρο 800 μέτρων. Είναι, ίσως, από τις πιο βαθιές αναπνοές... Περισσότερα

Ταξίδι στο βαθύ μπλε και στο Αλπικό τοπίο …της Λίμνης Τσιβλού και στην καταπράσινη Ζαρούχλα !!

Η Λίμνη Τσιβλού είναι ένα στολίδι, δημιούργημα εξ ολοκλήρου της φύσης και βρίσκεται στο Δήμο Αιγιαλείας στο Νομό Αχαΐας.Η πανέμορφη αυτή λίμνη βρίσκεται σε υψόμετρο 800 μέτρων. Είναι, ίσως, από τις πιο βαθιές αναπνοές που παίρνει το τοπίο στην ορεινή Αχαΐα, που με την αναπάντεχη παρουσία της συναγωνίζεται και σχεδόν ξεπερνά σε ομορφιά το περίφημο ελατόδασος της Ζαρούχλας που περιβάλλει με πράσινα «τσίνορα» το βαθύ της μπλε.

Η Ζαρούχλα: όμορφο χωριό, κυριολεκτικά πνιγμένο στα έλατα και τις καστανιές, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή θέρετρα της ορεινής Πελοποννήσου. Πέτρινα σπίτια, χτισμένα αλλού πιο ψηλά, αλλού πιο χαμηλά, το κελάρυσμα του ποταμού Κράθι, που πηγάζει από τον Χελμό και διασχίζει το χωριό, ατμοσφαιρικοί ξενώνες, εξορμήσεις με 4Χ4 στο δάσος, ταβέρνες, cafe-bars και μαγαζιά με ντόπια παραδοσιακά προϊόντα συνθέτουν το σκηνικό. Ιδανικό ορμητήριο για φυσιολατρικές εξορμήσεις σε τοπία ιδιαίτερου ενδιαφέροντος και για εναλλακτικές δραστηριότητες στη φύση.

Αναχωρήσεις: 30 Αυγούστου/ 20 Σεπτεμβρίου/ 18 Οκτωβρίου/ 15 Νοεμβρίου

Τιμή συμμετοχής:
€ 20 κατ΄άτομο
€ 15 παιδιά 4-12 ετών
€ 65 **Οικογενειακή προσφορά
€ 18 ***Ειδική προσφορά

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο. Δεν περιλαμβάνεται η είσοδος στο Θεματικό πάρκο Συνεβρού.
– Η οικογενειακή προσφορά Family offer αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδιά από 4 έως 12 ετών και είναι συνολική τιμή και για τα 4 άτομα.
– Η ειδική προσφορά Special offer αφορά πελάτες που θα επιλέξουν και θα αγοράσουν ταυτόχρονα περισσότερες από 3 μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές πραγματοποιήσιμες στο διάστημα 2 μηνών δηλαδή 60 ημερών από την ημερομηνία της 1ης εκδρομής.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.
Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 06:45 στη Νέδοντος 79 (πίσω από Notos Galleries) και άμεση αναχώρηση στις 07:00 π.μ. για το θεματικό πάρκο Συνεβρού, με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση. Άφιξη στο θεματικό πάρκο Area Synest, προαιρετική περιήγηση.Ένα μαγευτικό θεματικό πάρκο λειτουργεί στην ορεινή Αιγείρα. Ένα πάρκο που αφήνει έκθαμβους τους επισκέπτες του.Μέσα το δάσος στο Συνεβρό υπάρχει "κρυμμένο" το Area Synest για ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο!! Σε ένα χώρο που μοιάζει παραμυθένιος λειτουργεί το Λαογραφικό Μουσείο με παλιά σπίτια με τις παραδοσιακές φορεσιές και τα οικιακά σκεύη της εποχής.Είναι σαν να έχει σταματήσει ο χρόνος, χώροι με αντικείμενα – αντίκες για την ιστορία των επαγγελμάτων της εποχής.Πρόκειται για ένα πάρκο εναρμονισμένο με τη φύση με τρεχούμενα νερά τα οποία καταλήγουν στη λίμνη με τα χρυσόψαρα, τα νούφαρα και τις υπέροχες γαλάζιες λιβελούλες.
Με χωριά των ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον, τον Περιστερώνα, το Κοτοχωριό με τα σπάνια είδη πουλερικών, τα αγριόπουλα, το Κουνελοχωριό και τα παγώνια. Συνεχίζουμε για την λίμνη Τσιβλού. Μια λίμνη με ασυνήθιστη ιστορία, ανάμεσα σε πυκνά δάση από πεύκα, έλατα και καστανιές και μικρά, παραδοσιακά χωριουδάκια, που δεν έχουν ξεχάσει τι θα πει «παράδοση»
Η ομορφιά της, παραμυθένια, η φήμη της, όλο και μεγαλύτερη και η ιστορία της, ασυνήθιστη: Η λίμνη Τσιβλού βρίσκεται στο όρος Χελμός του νομού Αχαΐας, σε υψόμετρο 800 μέτρα και δημιουργήθηκε το 1913, όταν από μια μεγάλη κατολίσθηση φράχτηκε η κοίτη του ποταμού Κράθη και παρασύρθηκε ο οικισμός Τσιβλός! Οι σκελετωμένοι κορμοί των πλατάνων και των μαυρόπευκων που αναδύονται από τα νερά της, είναι μία ακόμη απόδειξη ότι εκεί κάποτε υπήρχε μια βαθιά πυκνόφυτη ρεματιά.
Αυτό το… ατύχημα, έκανε όλο και περισσότερους να συρρέουν στην περιοχή για να θαυμάζουν την ομορφιά της, να χαλαρώσουν και να εκμεταλλευτούν τα δώρα της φύσης. Σήμερα η λίμνη Τσιβλού είναι ένας σημαντικότατος υγροβιότοπος, που φιλοξενεί πολλά είδη χλωρίδας και πανίδας και αποτελεί δημοφιλή προορισμό αναψυχής.Για το μεσημεριανό μας φαγητό θα καταλήξουμε στην Ζαρούχλα, όμορφο χωριό, κυριολεκτικά πνιγμένο στα έλατα και τις καστανιές, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή θέρετρα της ορεινής Πελοποννήσου. Πέτρινα σπίτια, χτισμένα αλλού πιο ψηλά, αλλού πιο χαμηλά, το κελάρυσμα του ποταμού Κράθι, που πηγάζει από τον Χελμό και διασχίζει το χωριό, Στη συνέχεια, αναχώρηση προς Καλαμάτα με ενδιάμεση στάση. Το απόγευμα κατευθυνόμαστε στην Ακράτα , χρόνος ελέυθερος για περιήγηση καφέ και ξεκούραση. Η Ακράτα, καταπράσινη και όμορφη, παραθαλάσσια και επιβλητική, γίνεται ολοένα και περισσότερο αγαπημένος προορισμός.Σε όμορφο φυσικό περιβάλλον,με θαυμάσιες ακρογιαλιές και καταγάλανα νερά, οφείλει το όνομά της στον ποταμό Kράθη, ενώ τα τελευταία χρόνια διαθέτει όλες τις υποδομές για ολοκληρωμένες διακοπές. Πολυτελή ξενοδοχεία, αρχοντικά σπίτια, δεκάδες μαγαζιά για φαγητό και ποτό στον παραθαλάσσιο δρόμο της περιοχής, καλύπτουν κάθε γούστο και θυμίζουν σκηνικό από νησί. Τέλος θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για την Καλαμάτα. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • - Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
  • - Οι περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • - Αρχηγός - σύνοδος του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους,η είσοδος στο θεματικό πάρκο Συνεβρού, φαγητά, αχθοφορικά, ποτά, προαιρετικές διασκεδάσεις κ.α.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Λίμνη Τσιβλού, Akrata, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €20,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ενημερωθείτε άμεσα

Όλα τα νέα ταξίδια στο email σας