από €20,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

“Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου”- Ακροκόρινθος- Αρχαία Κόρινθος- Κόρινθος- Άγ. Παύλος- Λουτράκι

Created with Sketch. Ιερός Ναός Αποστόλου Παύλου Αρχαίας Κορίνθου, Archaia Korinthos, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη / 23 Αυγούστου/ 13 Σεπτεμβρίου/ 4,18 Οκτωβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

_/_

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Κορινθία, ένα πέρασμα από τον μύθο στην πραγματικότητα !! Ο νομός Κορινθίας υπήρξε σημείο τριβών, κατακτήσεων και αντεκδικήσεων μεταξύ Βυζαντινών, Φράγκων και Τούρκων. Η γη που γέννησε έναν από τους επτά σοφούς της αρχαιότητας, τον τύραννο Περίανδρο, τα Ίσθμια και τα Νέμεα (τα πρώτα σπέρματα του θεάτρου και της τραγωδίας),... Περισσότερα

Κορινθία, ένα πέρασμα από τον μύθο στην πραγματικότητα !!

Ο νομός Κορινθίας υπήρξε σημείο τριβών, κατακτήσεων και αντεκδικήσεων μεταξύ Βυζαντινών, Φράγκων και Τούρκων. Η γη που γέννησε έναν από τους επτά σοφούς της αρχαιότητας, τον τύραννο Περίανδρο, τα Ίσθμια και τα Νέμεα (τα πρώτα σπέρματα του θεάτρου και της τραγωδίας), πέρασε εναλλαγές ανάμεσα στην ερήμωση και τη μεγάλη ακμή, που επισκίασε στην αρχαιότητα ακόμα και την Αθήνα.

Αναχωρήσεις: 23 Αυγούστου/ 13 Σεπτεμβρίου/ 4,18 Οκτωβρίου

Τιμή συμμετοχής:
€ 20,00 κατ΄άτομο
€ 15,00 παιδιά 4-12 ετών
€ 65,00 **Οικογενειακή προσφορά
€ 18,00 ***Ειδική προσφορά

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο και δεν περιλαμβάνονται οι είσοδοι στους αρχαιολογικούς χώρους.
– Η οικογενειακή προσφορά Family offer αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδιά από 4 έως 12 ετών και είναι συνολική τιμή και για τα 4 άτομα.
– Η ειδική προσφορά Special offer αφορά πελάτες που θα επιλέξουν και θα αγοράσουν ταυτόχρονα περισσότερες από 3 μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές πραγματοποιήσιμες στο διάστημα 2 μηνών δηλαδή 60 ημερών από την ημερομηνία της 1ης εκδρομής.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια. Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος (όπισθεν Notos Galleries) στις 06:45 π.μ. Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 07:00 π.μ. για να ακολουθήσουμε τα βήματα του Αποστόλου Παύλου με ενδιάμεση στάση καθ' οδόν. Πρώτη μας επίσκεψη θα είναι η Ακροκόρινθος, , βράχος που δεσπόζει στην πεδιάδα της Κορίνθου και στους πρόποδές της είναι χτισμένη η Αρχαία Κόρινθος.Η αρχαία Κόρινθος έλεγχε τη νευραλγική θέση του Ισθμού και αποτελούσε το σημαντικότερο εμπορικό κόμβο του αρχαίου κόσμου, μέχρι να απειληθεί από την Αθήνα. Η Κόρινθος θεωρούνταν η πλουσιότερη πόλη του αρχαίου κόσμου.Χρόνος ελεύθερος για να ανακαλύψουμε τις αρχαίες αυτές πόλεις.  Στη συνέχεια επιβίβαση στο πούλμαν και μεταφορά στην Κόρινθο με χρόνο ελεύθερο  για επίσκεψη στην εκκλησία του Αγίου Παύλου,Ο περικαλλής Καθεδρικός Ναός της Κορίνθου είναι αφιερωμένος στον Άγιο Παύλο, τον απόστολο που δίδαξε εδώ στην Κόρινθο δύο φορές και ευαγγελίστηκε τα «έθνη» της πολύβουης, πολύγλωσσης και πολυεθνικής εκείνης αρχαίας πόλης, που έγραψε εδώ επιστολές προς άλλες Εκκλησίες και απηύθυνε προς τους Κορινθίους δύο, πιθανώς τρεις, επιστολές και που αποτελεί τον πρώτο μεταξύ των επισκόπων, οι οποίοι τον διαδέχθηκαν στην αποστολική διαδοχή της Εκκλησίας της Κορίνθου.Χρόνος ελεύθερος στην πόλη της Κορίνθου που θα σας εκπλήξει και μεσημεριανό φαγητό - ξεκούραση. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για το Λουτράκι, γνωστό τουριστικό θέρετρο για τα ιαματικά του λουτρά. Αναχώρηση για την Καλαμάτα με μια ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • * Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • * Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • * Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Ιερός Ναός Αποστόλου Παύλου Αρχαίας Κορίνθου, Archaia Korinthos, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €20,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ενημερωθείτε άμεσα

Όλα τα νέα ταξίδια στο email σας