από €20,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Πάτρα-Άγιος Ανδρέας- Αχάια Κλάους-Μυκηναϊκός Οικισμός Αρχαίας Βούντενης Πατρών

Created with Sketch. Πάτρα, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη / 13 Σεπτεμβρίου/ 4 Οκτωβρίου/ 8,30 Νοεμβρίου (Μνήμη Αγίου Ανδρέα)

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

20,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

"Στην Πάτρα βρίσκεται  ο μεγαλύτερος ναός της Ελλάδας, ο Άγιος Ανδρέας , πολιούχος της πόλης. Η ACHAIA CLAUSS  ιδρύθηκε το 1861 από τον Βαυαρό Gustav Clauss, που ήρθε στην Πάτρα το 1854 και εντυπωσιάστηκε από το μαγευτικό τοπίο και τον αμπελώνα του ομώνυμου λόφου. Αρχικά αγόρασε ένα αμπέλι 60 μόλις... Περισσότερα

“Στην Πάτρα βρίσκεται  ο μεγαλύτερος ναός της Ελλάδας, ο Άγιος Ανδρέας , πολιούχος της πόλης.
Η ACHAIA CLAUSS  ιδρύθηκε το 1861 από τον Βαυαρό Gustav Clauss, που ήρθε στην Πάτρα το 1854 και εντυπωσιάστηκε από το μαγευτικό τοπίο και τον αμπελώνα του ομώνυμου λόφου. Αρχικά αγόρασε ένα αμπέλι 60 μόλις στρεμμάτων και τελικά δημιούργησε το Κάστρο-Οινοποιείο που διατηρείται έως σήμερα. Από το 1861 οινοποιεί. Το γλυκό κόκκινο κρασί που πρωτοπαρήγαγε ο Gustav Clauss το 1873, στον αμπελώνα του, ονομάστηκε «Μαυροδάφνη», προς τιμήν της Ελληνίδας αγαπημένης του με τα όμορφα μαύρα μάτια, της Δάφνης, που πέθανε σε νεαρή ηλικία.
Ο Μυκηναϊκός Οικισμός Αρχαίας  Βούντενης Πατρών αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εγκαταστάσεις της λεγόμενης περιφέρειας του Μυκηναϊκού κόσμου. Οι ανασκαφικές έρευνες που έγιναν στον οικισμό κατέδειξαν ότι η ζωή του οικισμού διήρκεσε σχεδόν πεντακόσια χρόνια.”

Αναχωρήσεις:13 Σεπτεμβρίου/ 4 Οκτωβρίου/ 8,30 Νοεμβρίου (Μνήμη Αγίου Ανδρέα)

Κόστος:
€ 20 κατ΄άτομο.
€ 15 παιδιά 4-12 ετών.
€ 65 **Οικογενειακή προσφορά.
€ 18 ***Ειδική προσφορά.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Η οικογενειακή προσφορά Family offer αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδιά από 4 έως 12 ετών και είναι συνολική τιμή και για τα 4 άτομα.
– Η ειδική προσφορά Special offer αφορά πελάτες που θα επιλέξουν και θα αγοράσουν ταυτόχρονα περισσότερες από 3 μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές πραγματοποιήσιμες στο διάστημα 2 μηνών δηλαδή 60 ημερών από την ημερομηνία της 1ης εκδρομής.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.
Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 05:45 στη Νέδοντος 79 (πίσω από Notos Galleries) και άμεση αναχώρηση στις 06:00 π.μ. για Πάτρα. Άφιξη στην Πάτρα και παρακολούθηση λειτουργίας στον Πολιούχο της Πάτρας, Άγιο Ανδρέα. Ο Ιερός Ναός Αγίου Ανδρέα Πατρών ή Καθεδρικός Ναός Αγίου Ανδρέα Πατρών είναι χριστιανική βασιλική στη δυτική πλευρά του κέντρου της Πάτρας. Μαζί με τον διπλανό παλαιό ναό του Αγίου Ανδρέα, αποτελούν έναν χώρο προσκυνήματος για Χριστιανούς από όλο τον κόσμο. Ο ναός είναι αφιερωμένος στον πρωτόκλητο απόστολο του Χριστού, Άγιο Ανδρέα. Μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας,αναχώρηση για τον Μυκηναϊκό Οικισμό της Αρχαίας Βούντενης Πατρών.Η Βούντενη βρίσκεται βορειοανατολικά της Πάτρας σε απόσταση 7 χιλιομέτρων από αυτή. Ίσως να ήταν ο πυρήνας της προϊστορικής Πάτρας και μία από της τρείς πόλεις που ενώθηκαν και αποτέλεσαν την αρχαία Πάτρα.Ο αρχαιολογικός χώρος έχει συνολική έκταση 180 στρεμμάτων περίπου και ευρίσκεται πάνω σε λοφοσειρά που ευρίσκεται στους πρόποδες του Παναχαϊκού. Η τοποθεσία επιλέχτηκε από τους μυκηναίους λόγω των σημαντικών πλεονεκτημάτων που παρουσιάζει. Έχει μεγάλη θέα η οποία ελέγχει τον πατραϊκό και τον συνεχόμενο κορινθιακό κόλπο. Επιστροφή στην πόλη των Πατρών, ελεύθερος χρόνος στην πόλη της Πάτρας,για καφέ, βόλτα και  μεσημεριανό φαγητό. Αναχώρηση το απόγευμα για το οινοποιείο Αχάια Κλάους για ξενάγηση στο χώρο και γευσιγνωσία. H Οινοποιία ΑΧΑΪΑ CLAUSS, που ίδρυσε ο Βαυαρός Gustav Clauss, εκτείνεται στις παρυφές του όρους Παναχαϊκό, μόλις 8χλμ. από το κέντρο της Πάτρας. Είναι η πρώτη ελληνικὴ Οινοποιία και δραστηριοποιείται αδιάκοπα από το 1861 μέχρι σήμερα, με την γνωστή την Μαυροδάφνη Πατρών.Στη συνέχεια, αναχώρηση προς Καλαμάτα με ενδιάμεση στάση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • - Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
  • - Οι περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • - Αρχηγός - σύνοδος του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, αχθοφορικά, ποτά, προαιρετικές διασκεδάσεις κ.α.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Πάτρα, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €20,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ενημερωθείτε άμεσα

Όλα τα νέα ταξίδια στο email σας