from €420,00
Book Now

Πάσχα στην Κέρκυρα, 5 μέρες

Created with Sketch. Κέρκυρα, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια

5 μέρες

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Αριθμός Ατόμων

Χωρίς όριο

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή

5  μέρες Π ά σ χ α   στην   Κ έ ρ κ υ ρ α Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Κανόνι - Αχίλλειο - Παλαιοκαστρίτσα - Δασιά - Γιάννενα 16-20 Απριλίου 2020 Ελάτε να γνωρίσετε μαζί μας το Κερκυραϊκό Πάσχα. Βυθιστείτε στην κατάνυξη των πασχαλινών εθίμων που αναβιώνουν κάθε χρόνο Το... Περισσότερα

5  μέρες Π ά σ χ α   στην   Κ έ ρ κ υ ρ α

Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Κανόνι – Αχίλλειο – Παλαιοκαστρίτσα – Δασιά – Γιάννενα

16-20 Απριλίου 2020

Ελάτε να γνωρίσετε μαζί μας το Κερκυραϊκό Πάσχα.
Βυθιστείτε στην κατάνυξη των πασχαλινών εθίμων που αναβιώνουν κάθε χρόνο
Το άλλο πρόσωπο της Κέρκυρας είναι εδώ……


Τιμή συμμετοχής :
€ 420 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο.
€ 395  το άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο.
€ 220  το 1ο παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο.
€ 270  το 2ο παιδί έως 12 ετών σε τετράκλινο δωμάτιο.
€ 540  το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ  ELEA BEACH HOTEL 4*
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή Δασιά, μέσα σε ελαιώνες και πάνω στο κύμα. Απέχει 12 χλμ από την πόλη της Κέρκυρας.Διαθέτει εστιατόριο, 2 μπαρ, εξωτερική πισίνα, άνετα σαλόνια, όμορφους κήπους, κεντρική θέρμανση, εστιατόριο. Τα δωμάτια διαθέτουν μπάνιο – ντους, τηλέφωνο, ράδιο, τηλεόραση, μπαλκόνι, αυτόνομο κλιματιστικό.
Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η ημέρα 16/4/2020 : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΤΡΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ.

Συγκέντρωση  των  εκδρομέων στη Νέδοντος 79 (όπισθεν Notos Galleries) στις  06:00 π.μ., επιβίβαση  στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση για  την Κέρκυρα μέσω της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, με ενδιάμεσες στάσεις  για φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο φέρυ-μπώτ και αναχώρηση. Άφιξη το απόγευμα στην Κέρκυρα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια, θα μεταφερθούμε στη πόλη για να  προσκυνήσουμε τον Εσταυρωμένο. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα 17/4/2020 : Κ Ε Ρ Κ Υ Ρ Α ( Παλαιοκαστρίτσα περιφορά Επιταφίου).

Μ. Παρασκευή Μετά το πρωινό μας, εκδρομή στην Παλαιοκαστρίτσα με το βυζαντινό μοναστήρι και την βαθιά γαλάζια θάλασσα. Εδώ, θα ακολουθήσουμε τον Επιτάφιο από το μοναστήρι στην Προβλήτα. Συνεχίζουμε την επίσκεψη στο εργοστάσιο του παραδοσιακού Κούμ-Κουάτ. Δοκιμάστε το σαν γλυκό, ποτό ή σε κάποια άλλη μορφή του. Στην συνέχεια, θα επιστρέψουμε στην πόλη της Κέρκυρας. Χρόνος ελεύθερος να περιηγηθείτε ή να απολαύσετε το γεύμα σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ η Λιτανεία του Επιταφίου στην Σπιανάδα με τον ήχο των φιλαρμονικών και οι ψαλμοί δίνουν μια ιδιαίτερα κατανυκτική ατμόσφαιρα. Διανυκτέρευση.

18/04/2020: 3η ημέρα : Κ Ε Ρ Κ Υ Ρ Α (Κανόνι - Αχίλλειο).

Μετά το πρωινό μας, θα παρακολουθήσουμε την Λιτανεία της Εικόνας του Αγίου Σπυρίδωνα, που συνοδεύεται από τις μπάντες της πόλης, με τη δική της ενδυμασία η κάθε μία και με κορύφωση το έθιμο, το σπάσιμο των κανατιών περίπου στις 11:00 καθώς επίσης και το έθιμο του Μαστέλου. Στην συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για το γραφικό Κανόνι για να επισκεφθούμε το παγκόσμια γνωστό Ποντικονήσι και τη Μονή Βλαχερνάς με μαγευτική θέα. Η σημερινή μας γνωριμία με την Κέρκυρα ολοκληρώνεται με επίσκεψη στοανάκτορο της Πριγκίπισσας Σίσσυ, το Αχίλλειο, όπου θα θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ παρακολούθηση της Ανάστασης στην Πάνω Πλατεία. Την αποψινή Αναστάσιμη νύκτα φωτίζουν τον ουρανό της Κέρκυρας χιλιάδες πυροτεχνήματα, που μαζί με τα κεριά και τις λαμπάδες των πιστών προκαλούν δέος και κατάνυξη. Το βράδυ ομαδικό Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.

19/04/2020: 4η ημέρα : Κ Ε Ρ Κ Υ Ρ Α ( Κυριακή του Πάσχα - γλέντι - ψήσιμο αρνιού).

Σήμερα θα χαρούμε το πρωινό μας ενώ τα αρνιά του Πάσχα, οι διάφορες γλετζέδικες πασχαλινές εκπλήξεις μας περιμένουν. Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα μια βόλτα στα καντούνια της πόλης θα σας γεμίσει με την αρχοντιά, τον ρομαντισμό και τη μουσικότητα της Κέρκυρας. Το βράδυ προαιρετική ομαδική διασκέδαση σε κέντρο με παραδοσιακούς Κερκυραϊκούς χορούς. Διανυκτέρευση.

20/04/2020: 5η ημέρα : Κ Ε Ρ Κ Υ Ρ Α - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Πρόγευμα και πέρασμα στην Ηγουμενίτσα και από εκεί η γραφική πόλη των Ιωαννίνων με την λίμνη της μας περιμένει.Χρόνος ελέυθερος για περιήγηση στην πόλη. Πορεία επιστροφής προς την Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα γεμάτοι νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες, αναμνήσεις, σχέδια για το μέλλον και ευχαρίστηση για την γνωριμία που είχαμε με τα έθιμα του τόπου μας.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

 • -Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
 • -Διόδια γέφυρας Ρίο-Αντίρριο-Ρίο.
 • -Διόδια Άκτιο-Πρέβεζας.
 • -Εισιτήρια φέρυ - μπώτ Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα.
 • -4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ELEA BEACH 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ στην Κέρκυρα (Περιοχή Δασιά) σε δίκλινα - τρίκλινα -  μονόκλινα δωμάτια.
 • -Πρωινό μπουφέ (σύνολο 4).
 • -Ημιδιατροφή καθημερινώς.
 • -Το Αναστάσιμο δείπνο. (Περιλαμβάνεται στην ημιδιατροφή).
 • -Το Πασχαλινό γεύμα. (Περιλαμβάνεται στην ημιδιατροφή) με παραδοσιακούς Κερκυραϊκούς χορούς.
 • -Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • -Ο αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
 • -Έντυπα - χάρτες.                                                              
 • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, επιπλέον φαγητά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, αχθοφορικά και δραστηριότητες, φιλοδωρήματα κ.α.Ο φόρος διαμονής € 3,00 ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση (πληρώνεται επί τόπου στο ξενοδοχείο).

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Κέρκυρα, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €420,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε πρώτοι για τις μοναδικές προσφορές μας!