από €1.050,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Πανόραμα Αυτοκρατορικού Μαρόκου

Created with Sketch. Μαρακές, Morocco
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

9 ημέρες, 8 νύχτες

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

1050,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Πανόραμα Αυτοκρατορικού Μαρόκου (ΜΑΡΡΑΚΕΣ - ΦΟΙΝΙΚΟΔΑΣΟΣ - ΦΟΛΚΛΟΡΙΚΟ SHOW FANTASIA - ΟΥΑΡΖΑΖΑΤ - ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΑΤΛΑΝΤΑ - ΔΙΑΔΡΟΜΗ 1000 ΚΑΣΜΠΩΝ ΒΕΡΒΕΡΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΣΚΟΥΡΑ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΝΤΑΝΤΕΣ - ΜΠΟΥΜΑΛΝΕ - ΕΛ ΚΕΛΛΑ Μ΄ΓΚΟΥΝΑ - ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΝΤΡΑ - ΤΙΝΕΡΧΙΡ - ΕΡΦΟΥΝΤ ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ JEEP 4 X 4  ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΜΕΡΖΟΥΓΚΑ-ΕΡΡΑΣΙΝΤΙΑ - ΜΙΝΤΕΛΤ -... Περισσότερα

Πανόραμα Αυτοκρατορικού Μαρόκου

(ΜΑΡΡΑΚΕΣΦΟΙΝΙΚΟΔΑΣΟΣΦΟΛΚΛΟΡΙΚΟ SHOW FANTASIA – ΟΥΑΡΖΑΖΑΤΟΡΟΣΕΙΡΑ ΑΤΛΑΝΤΑΔΙΑΔΡΟΜΗ 1000 ΚΑΣΜΠΩΝ ΒΕΡΒΕΡΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΣΚΟΥΡΑΚΟΙΛΑΔΑ ΝΤΑΝΤΕΣΜΠΟΥΜΑΛΝΕΕΛ ΚΕΛΛΑ Μ΄ΓΚΟΥΝΑΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΝΤΡΑΤΙΝΕΡΧΙΡΕΡΦΟΥΝΤ ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ JEEP 4 X 4  ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΜΕΡΖΟΥΓΚΑΕΡΡΑΣΙΝΤΙΑΜΙΝΤΕΛΤΙΦΡΑΝΦΕΣΜΕΚΝΕΣ ΡΑΜΠΑΤΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ)

Από 17 έως 25 Οκτωβρίου 2020

ΤΙΜΕΣ :    

KAT’ΑTOMO ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ / ΤΡΙΚΛΙΝΑ  1050€.

ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ             1350€.

      

 Οι απευθείας πτήσεις μας με την Aegean Airlines :
17 Οκτωβρίου 2020 Αθήνα – Μαρρακές Α3-738  Αναχώρηση 13:30 άφιξη 16:00 (ώρα Μαρόκου).
24 Οκτωβρίου 2020 Μαρρακές – Αθήνα Α3-739  Αναχώρηση 17:00 άφιξη 23:00 (ώρα Ελλάδος).

 

 Όροι Συμμετοχής

 • Η ως άνω τιμή βασίζεται στην ελάχιστη συμμετοχή των 25 ατόμων. Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής, το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να προσαυξήσει το κόστος του πακέτου ή να ακυρώσει την εκδρομή.
 • Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με την προσθήκη τρίτου πτυσσόμενου κρεβατιού και καλό θα είναι να μην επιλέγονται από τρείς ενήλικες.
 • Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να τροποποιηθεί, από τον αρχηγό της εκδρομής, εάν το κρίνει απαραίτητο για την καλύτερη έκβαση της εκδρομής.
 • Οι ανωτέρω τιμές έχουν υπολογισθεί σύμφωνα με τις τρέχουσες τιμές των ανωτέρω υπηρεσιών που ισχύουν κατά την ημερομηνία κοστολόγησης της συγκεκριμένης εκδρομής και υπόκεινται σε αλλαγή, σε περίπτωση αύξησης φόρων αεροδρομίων, αύξησης αεροπορικού ναύλου, επιβάρυνσης καυσίμων, πρόσθετης ταξιδιωτικής ασφάλειας, αύξησης εισόδων αρχαιολογικών χώρων και διαφοροποίησης νομισματικής ισοτιμίας (10-3-2020) για τα οποία ουδεμία ευθύνη φέρουμε. Οι παραπάνω λόγοι δεν αποτελούν αιτία για την ακύρωση της εκδρομής χωρίς τις σχετικές επιβαρύνσεις.

 

(ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΥΠΟΥ : ΜΑΡΡΑΚΕΣ : HOTEL PALM PLAZA 5 ΑΣΤΕΡΩΝ , ΟΥΑΡΖΑΖΑΤ : HOTEL ROSE VALLEY ή HOTEL OSCAR 4 ΑΣΤΕΡΩΝ , ΕΡΦΟΥΝΤ : HOTEL BELERE 4 ΑΣΤΕΡΩΝ , ΦΕΖ : HOTEL PALAIS MEDINA 5 ΑΣΤΕΡΩΝ  ).

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα 17 Οκτωβρίου 2020 : ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΑΘΗΝΑ (250 χλμ)-απευθείας πτήση με Aegean airlines-ΜΑΡΡΑΚΕΣ

Συγκέντρωση πίσω από Notos Galleries,στις 07:15 επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος στις 07:30 . Διατυπώσεις και αναχώρηση με την Aegean airlines στις 13:30 για Μαρόκο. Η  πτήση   θα   μας   φέρει   στο Μαρρακές. Άφιξη στις 16:00 (τοπική ώρα) μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την «Κόκκινη Πόλη», το Μαρρακές. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα 18 Οκτωβρίου 2020 : ΜΑΡΡΑΚΕΣ – ξενάγηση πόλης & δώρο φολκλορικό Show με ποτό στο ChezAli!

Πρόγευμα. Σήμερα   θα   γνωρίσουμε   αυτή  την   σχεδόν   μυθική   πόλη.  Την   πρωτεύουσα   της  δυναστείας    των   Αλμοραβιδών  που   την  επέλεξαν    ως   στρατηγικό   σημείο   απ’  όπου  θα  μπορούσαν  να   εφορμούν  στη   μαύρη  ήπειρο   και   να   ελέγχουν   τα  εμπορικά   περάσματα  που   άλλωστε    τους  έφεραν   απίστευτο  πλούτο  ώστε    να    εγκαθιδρύσουν   μια   τεράστια    αυτοκρατορία   τον   11ο   αιώνα.   Σαν  κέντρο   τους   την   κράτησαν  και  οι  Αλμοάδες   οπότε   γίνεται  σπουδαίο  κέντρο    φιλοσοφίας  και   πλουτίζεται    με   υπέροχα   κτίρια.   Είτε   άλλαζε   ή    όχι   η  πρωτεύουσα   του  κράτους,  το  Μαρρακές  παρέμενε  πάντα    η   πρωτεύουσα   του   Νότου   μέχρι  σήμερα.   Το   κόκκινο   χρώμα   που    δεσπόζει   λόγω   της  σύστασης    του  εδάφους   της  δίδει  ένα   μοναδικό   χαρακτήρα.   Πίσω   από    τα    τείχη   της  ανακαλύπτει  ο   επισκέπτης   μια   ακόμα    ζωντανή   μεσαιωνική  πόλη   όπου    στα   σουκς   της    σε  καταλαμβάνει    ο    παλμός   της. Θα    πλησιάσουμε   να    γνωρίσουμε   τα    σπουδαιότερα    απομεινάρια   της    ιστορίας   της  όπως    τον   Μιναρέ  Κουτούμπια – σύμβολο   της  πόλης – το   παλάτι   Ελ  Μπαχία  και   την   φημισμένη πλατεία Τζεμαά Ελ Φνα ή αλλιώς «Πλατεία των Θαυμάτων». Σύμφωνα με την ΟΥΝΕΣΚΟ η πλατεία αποτελεί αριστούργημα παγκόσμιας κληρονομιάς. Είναι σύμβολο του Μαρρακές, και είναι εκεί όπου επί καθημερινής βάσης εκτυλίσσεται ένα μαγευτικό θέαμα, που το συνθέτουν οι υπαίθριοι αυτοσχέδιοι πάγκοι – εστιατόρια, οι γητευτές φιδιών, οι παραμυθάδες και οι μάγισσες, σε συνδυασμό πάντα με τα εκατοντάδες μαγαζιά που ξετρυπώνουν στις πιο απίθανες γωνίες των σουκς. Θα επισκεφθούμε επίσης τους πανέμορφους κήπους του Μαζορέλ, ένα είδος παράδεισου σε μινιατούρα που σήμερα αποτελούν ιδιοκτησία του Υves Saint Laurent. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Για το βράδυ, θα απολαύσουμε το φολκλορικό θέαμα FANTASIA με ποτό στο ChezAli δώρο του γραφείου μας. Διανυκτέρευση.

3η μέρα 19 Οκτωβρίου 2020 : ΜΑΡΡΑΚΕΣ - ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΑΤΛΑΝΤΑ - ΟΥΑΡΖΑΖΑΤ (210 χλμ.)

Πρωινό και αφήνουμε το κοσμοπολίτικο Μαρρακές μέσω του Μεγάλου Άτλαντα και αναχωρούμε για την Πύλη της Ερήμου, την Ουαρζαζάτ, η οποία αποτελούσε παλιά οχυρό των Γάλλων Λεγεωνάριων. Η πόλη είναι το προπύργιο της ερήμου και διαθέτει δύο από τις ομορφότερες κάσμπες του Μαρόκου τις οποίες και θα επισκεφθούμε. Η κάσμπα Ταουρίτ (επίσκεψη εξωτερικά), πρώην τόπος κατοικίας του Πασά Γκλάουι, ο οποίος απέκτησε μεγάλο πλούτο από την συνεργασία του με τους Γάλλους.Η δεύτερη κάσμπα, η Άϊτ Μπενχάντου απέχει 30 χλμ από την Ουαρζαζάτ και είναι πραγματικά μοναδική. Έχει χαρακτηριστεί από την Unesco Μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, αλλά λόγω της θέσης της και της γραφικότητάς της έχει συχνά χρησιμοποιηθεί ως σκηνικό κινηματογραφικών γυρισμάτων, τα φημισμένα Atlas Studios.

4η μέρα 20 Οκτωβρίου 2020 : ΟΥΑΡΖΑΖΑΤ – ΔΙΑΔΡΟΜΗ 1000 ΚΑΣΜΠΩΝ (ΣΚΟΥΡΑ ΚΟΙΛΑΔΑ ΝΤΑΝΤΕΣ - ΜΠΟΥΜΑΛΝΕ - ΕΛ ΚΕΛΑΑ Μ’ΓΚΟΥΝΑ - ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΝΤΡΑ ΤΙΝΕΡΧΙΡ)– ΕΡΦΟΥΝΤ 350 χλμ.

Πρωινό και αναχώρηση για την διαδρομή με τις «χίλιες κάσμπες», γιατί όλα τα χωριά από τα οποία περνάμε είναι μικρές κάσμπες, δηλαδή περιτειχισμένες μικρές πόλεις. Στη διαδρομή-εκδρομή μας θα θαυμάσουμε μοναδικά τοπία και οικισμούς μεταξύ των οποίων η Σκούρα, η Μπουμάλνε και η πόλη Ελ Κελάα Μ’ Γκούνα ή αλλιώς πόλη των ρόδων. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1450 μέτρων, στην καρδιά των φυτειών τριαντάφυλλων που πρωτοφυτεύτηκαν στην περιοχή τον 10ο αιώνα από προσκυνητές που γύριζαν από την Μέκκα και έφερναν μαζί τους το ρόδο το Δαμασκηνό. Άφιξη στη κοιλάδα Ντάντες. Η στάση μας στο Φαράγγι Τόντρα θα σας ενθουσιάσει. Ο ομώνυμος ποταμός έχει λαξέψει στο διάβα του τα βράχια, και αν είμαστε τυχεροί θα δούμε ριψοκίνδυνους αναρριχητές να ανεβαίνουν στα κάθετα βράχια. Στην διαδρομή μας θα διασχίσουμε εντυπωσιακές οάσεις. Θα περάσουμε από την πόλη Τινεχρίρ, που κατοικείται ως επί το πλείστον από Αμαζίνγκ, δηλαδή αυτόχθονες βερβέρους. Τέλος θα αναχωρήσουμε για την Ερφούντ. ‘Αφιξη στην Ερφούντ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

5η μέρα 21 Οκτωβρίου 2020 : ΕΡΦΟΥΝΤ - ΔΩΡΟ σαφάρι στη Μερζούγκα με jeep 4 x 4 - ΕΡΡΑΣΙΝΤΙΑ – ΜΙΝΤΕΛΤ – ΙΦΡΑΝ - ΦΕΖ (500 χλμ.)

Το ξύπνημά μας σήμερα θα είναι πολύ πρωϊνό, μιας και πρόκειται να βιώσουμε μια μοναδική εμπειρία! Με ειδικά διαμορφωμένα jeep4x4, θα αναχωρήσουμε για τους αμμόλοφους της Μερζούγκα, από όπου θα απολαύσουμε την ανατολή του ηλίου. Το θέαμα κόβει πραγματικά την ανάσα, μιας και η κόκκινη άμμος της ερήμου μοιάζει πυρπολημένη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, πρωινό και αναχώρηση για την Φεζ. Στην διαδρομή μας θα έχουμε την ευκαιρία να σταματήσουμε στο Μιντέλτ, μεγάλο γεωργικό κέντρο και την Ερρασιντία, από όπου αρχίζουν οι μεγάλες οάσεις του μαροκινού νότου και στα ορεινά χωριά του Άτλαντα, όπως το Ιφράν, που θεμελιώθηκε από τους Γάλλους το 1929, για να γίνει σταθμός αναψυχής για τις οικογένειές τους. Με την άφιξή μας στην Φεζ θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η μέρα 22 Οκτωβρίου 2020 : ΦΕΖ - Ιερή πόλη - Ξενάγηση.

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για την ξενάγησή μας στην Μέκκα του Μαρόκου, μιας και πρόκειται για την κατ' εξοχήν ιερή πόλη της χώρας. Θεμελιώθηκε το 791 μΧ από τον Μουλά Ιντρίς τον 1ο, τον ιερό άντρα του Μαρόκου. Η  ημέρα   μας   θα  αφιερωθεί   στη  γνωριμία  αυτής   της  υπέροχης  πόλης.  Θα  περιπλανηθούμε   στα   Σουκς   της   ακόμα  ζωντανής   μεσαιωνικής   παλαιάς   πόλης.   Εκεί   ένας  σχεδόν   άγνωστός  μας   κόσμος   ζει   κάτω   από   συνθήκες   ενός  άλλου  καιρού   έξω   από   κάθε  μέτρα  σύγκρισης   δικά   μας.  Θα  χαθούμε  για  αρκετή  ώρα   σ’  αυτόν  τον   ξεχασμένο   κόσμο  κι  έπειτα  θα    δούμε  άλλα   ιστορικά   της  μνημεία   Ξεκινάμε την περιπλάνησή μας από το ανάκτορο των Μερινιδών, την δυναστεία που προσέδωσε αίγλη και κύρος στην Φεζ. Είναι το παλαιότερο ανάκτορο του Μαρόκου και καλύπτει μια επιφάνεια 800ων εκταρίων. Η επίσκεψη γίνεται μόνο εξωτερικά. Συνεχίζουμε με την Εβραϊκή συνοικία Μελλάχ, μια από τις ωραιότερες και τις πλουσιότερες της χώρας και καταλήγουμε στην Μεντίνα, που χρονολογείται από τον 11ο αιώνα. Πρόκειται για έναν πραγματικό λαβύρινθο με 9.202 σοκάκια, μέσα στον οποίο θα δούμε εξωτερικά το τζαμί Καραουίν, έδρα του μουσουλμανικού Πανεπιστημίου της Φέζ που ιδρύθηκε στον 10ο αιώνα και είναι ίσως το παλαιότερο του κόσμου, το μαυσωλείο του Μουλά Ιντρίς του 2ου (εξωτερικά) και την μεδρέσα Μπου Ινανία. Μέσα στην μεδίνα θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε και τα βυρσοδεψία, που λειτουργούν ακόμα με τον παλιό πατροπαράδοτο τρόπο. Το   απόγευμα   ελεύθερο να το αξιοποιήσετε όπως εσείς θέλετε. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα 23 Οκτωβρίου 2020 : ΦΕΖ - ΜΕΚΝΕΣ - ΡΑΜΠΑΤ - ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ 300 χλμ

Μετά το πρωινό μας αφήνουμε την πρώτη   ισλαμική   πόλη   του   Μαρόκου,  την αρχαιότερη   από  τις  αυτοκρατορικές  του   πόλεις,  θρησκευτικό  ,πνευματικό  και   καλλιτεχνικό   του   κέντρο,την  Φεζ  την
ΑΘΗΝΑ  ΤΗΣ  ΑΦΡΙΚΗΣ. Μέσω της πεδιάδας   του   Σαίλ  και του  ποταμού  Φεζ   φτάνουμε  στη   Μεκνές.  Άλλη   μια   σπουδαία   πόλη( αυτοκρατορική  πρωτεύουσα) με   πολυτάραχη  ιστορία.  Πόλη  Βερβένων   στη  μέση  μιας   εύφορης  πεδιάδας   γεμάτη  ελιές ( εξού  και  το  όνομά   της ) έμελλε  να  περάσει   στα   χέρια   σχεδόν  όλων  των αρχηγών   των  δυναστειών  που   διαμορφώθηκαν   στο  Μαρόκο  έως  ότου   γνωρίσει  την   πραγματική    της  δόξα   το  17ο  αιώνα  επί   βασιλείας  του  Μουλάι  Ισμαήλ  σουλτάνου    της  δυναστείας  των  Αλαουϊτών. Αυτός  την    κόσμησε  με   φρούρια   τείχη-κτίρια  και  την  έκανε  το  κέντρο   της   διοίκησης   και   του   τεράστιου    στρατού  του. Απομεινάρια  αυτής της περιόδου, θα   δούμε   εδώ  όπως  το   χώρο  του  παλατιού   του  Μουλάι  Ισμαήλ  εξωτερικά,  τη  μεγαλοπρεπή   πύλη   της  Μπαμπ  Ελ  Μανσούρ,  τα    τείχη    της  πόλης  κ.α.   Καθώς  θα   διατρέχουμε    την  πόλη   θα   παρατηρούμε  επίσης    τον  πολύβουο  χαρακτήρα   της  σημερινής   της   εποχής.
Επόμενος    μας    σταθμός   το   Ραμπάτ.  Το  διοικητικό    και  εμπορικό   κέντρο   του  Μαρόκου  και  πρωτεύουσα  της  χώρας. Μια  πόλη  με  εξίσου  σπουδαία   ιστορία. Κτισμένη  στις  εκβολές  του  Μπου-Ρεγκρεγκ  πέρασε   διαδοχικά  από  τους  Φοίνικες   στους  Καρχηδόνιους, Ρωμαίους,  έως   τον  10ο  αιώνα  που  μουσουλμάνοι  πολεμιστές   κατασκευάζουν  ένα  Ριμπάτ (οχυρωμένο-φρούριο  μοναστήρι).  Σ’ αυτό  το  φρούριο  που  μετετράπη   σε   τεράστιο   στρατόπεδο  προετοιμάστηκε  ο  ιερός   πόλεμος  ενάντια  στους  Ισπανούς   τον  12ο  αιώνα  από  τον  Γιακούμπαλ  Μανσούρ  που   ονειρεύτηκε  κι   επιχείρησε   να    την  κάνει   ίσως  τη  μεγαλύτερη  πόλη  του  Μαρόκου  αφού  ίδρυσε   τη  δυναστεία  των  Αλμουαδών.  Το  17ο  αιώνα  γίνεται  κέντρο   των   πειρατών   απ’ όπου  επιχειρούσαν  επιδρομές  σπέρνοντας   τον  τρόμο  έως  το  1818  ξένες  δυνάμεις   βάζουν  τέρμα   στη  δράση  τους.  Εδώ  θα   δούμε  το  παλάτι   του  βασιλιά  Χασάν  του  Β’,  το  μαυσωλείο  του   Μωχάμετ  του  5ου,  τον  πύργο  του  Χασάν  και  την   Κάσμπα  Ουινταία. Τέλος θα καταλήξουμε στην Καζαμπλάνκα ,την  πιο   σύγχρονη   πολυπληθή   πόλη    της   χώρας,  και  το  μεγαλύτερο  οικονομικό  και  εμπορικό  κέντρο  της. Παλιά  Βερβέρικη   πόλη  που  αναπλάστηκε   το  1970  υπό  τους   Άραβες  και  τις  έδωσαν  το  όνομα  της   Λάλα -  Μπειντά ( λευκής  πριγκίπισσας) κόρης   του   αφεντικού  των  ψαράδων. Έκτοτε   γίνεται  μια   πύλη   της   χώρας  με  τον  έξω   κόσμο  μέσω  του   λιμανιού  της  πάνω   στον  ατλαντικό  και  παραμένει   μια   λευκή  πριγκίπισσα  λαμπερή   και  ακμαία. Άμεση   πανοραμική   ξενάγηση  ακολουθεί  την   άφιξή  μας. Θα  δούμε  την  παλιά    και  νέα  πόλη  περνώντας  από  τις   φαρδιές  δενδροφυτεμένες  λεωφόρους , θα   περάσουμε  από  την   πλατεία  των   Ηνωμένων  Εθνών,   το  τζαμί  του   Μωχάμετ  του  Ε’,  το   δικαστήριο,   την  κεντρική   αγορά, την  Κορνίς , την  Άνφα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

8η -9η μέρα 24 & 25 Οκτωβρίου 2020 : ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ – ΜΑΡΡΑΚΕΣ (245 χλμ.) – ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ ΜΕ AEGEAN AIRLINES - ΑΘΗΝΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ ( 250 χλμ).

Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος στην Καζαμπλάνκα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Μαρρακές όπου θα πάρουμε την πτήση επιστροφής μας για την Αθήνα στις 17:00. Άφιξη στις 23:00 στην Αθήνα , άμεση επιβίβαση στο πούλμαν. Άφιξη στην Καλαμάτα στις 04:00 την 9η Μέρα στις 25 Οκτωβρίου 2020.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

 • Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ –ΚΑΛΑΜΑΤΑ.
 • ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΘΗΝΑ - ΜΑΡΑΚΕΣ – ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ AEGEAN AIRLINES.
 • ΕΠΤΑ (7) ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* & 5* ΑΣΤΕΡΩΝ.
 • ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ( 7 ΠΡΩΙΝΑ ΚΑΙ 7 ΔΕΙΠΝΑ).
 • ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ & ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ.
 • ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ (ΦΕΖ : ΜΠΟΥΑΝΑΝΙΑ , ΜΑΡΡΑΚΕΣ : ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΜΠΑΧΙΑ & ΚΗΠΟΙ ΜΑΖΟΡΕΛ ( YVE SAINT LAURENT).
 • ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.
 • ΤΟΠΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ.
 • ΦΟΛΚΟΡΙΚΟ ΘΕΑΜΑ FANTASIA ΜΕ ΠΟΤΟ ΣΤΟ ΜΑΡΡΑΚΕΣ.
 • ΣΑΦΑΡΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΜΕΖΟΥΡΚΑ ΜΕ JEEP 4 X 4.
 • ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ – ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ.
 • ΦΟΡΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ € 100
 • ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΑ & ΑΧΘΟΦΟΡΙΚΑ.
 • ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΞΟΔΑ.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Μαρακές, Morocco

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €1.050,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ενημερωθείτε άμεσα

Όλα τα νέα ταξίδια στο email σας