από €20,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Ναός Αγίων Ισιδώρων-Λόφος Λυκαβηττού-Εκκλησία Αγίου Γεωργίου-Πλάκα-Μοναστηράκι

Created with Sketch. Αθήνα, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη / 13 Σεπτεμβρίου/ 4,18 Οκτωβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

20,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

- Ο Ναός των Αγίων Ισιδώρων πρόκειται για ένα ιστορικό εκκλησάκι, χτισμένο μέσα σε μία σπηλιά. Ο Ναός είναι αφιερωμένος επίσης και στην Αγία Μυρόπη, στον Άγιο Πηλουσιώτη και στον Άγιο Γεράσιμο. Λαμπρός είναι κάθε χρόνο ο εορτασμός την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, στον ιερό αυτό ναό που έλκει καθημερινά πλήθη... Περισσότερα

– Ο Ναός των Αγίων Ισιδώρων πρόκειται για ένα ιστορικό εκκλησάκι, χτισμένο μέσα σε μία σπηλιά. Ο Ναός είναι αφιερωμένος επίσης και στην Αγία Μυρόπη, στον Άγιο Πηλουσιώτη και στον Άγιο Γεράσιμο. Λαμπρός είναι κάθε χρόνο ο εορτασμός την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, στον ιερό αυτό ναό που έλκει καθημερινά πλήθη πιστών, σε ένα κατανυκτικό σπήλαιο και με μοναδική θέα που κόβει την ανάσα στον προσκυνητή και επισκέπτη.
– Ο Λυκαβηττός συνιστά το υψηλότερο σημείο της πόλεως των Αθηνών. Το αρχικό όνομα του λόφου ήταν «Αγχεσμός». Και από το 1832 έλαβε το αρχαιοελληνικό όνομα «Λυκαβηττός». Στη κορυφή του βρίσκεται η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου η οποία είναι μια μικρή μεσαιωνική εκκλησία με τρούλο. Ανήκει στην Μητροπολιτική περιοχή Αθηνών – Πειραιώς. Χάρη σε δύο επιγραφές που βρέθηκαν, γνωρίζουμε πως αρχικά εκεί ήταν το «κοιμητήριον Αναστασίου Χαρκέως και Ευ. Ωράντας» καθώς και «Κοιμητήριον διαφέρον». Όταν ο πρώτος ναός ερειπώθηκε, κτίστηκε πάνω στα ίδια θεμέλια νέος ναός, μονόκλιτος, βασιλικού ρυθμού, για τον Άγιο Γεώργιο.

Αναχωρήσεις: 13 Σεπτεμβρίου/ 4,18 Οκτωβρίου

Τιμή συμμετοχής:
€ 20,00 κατ΄άτομο
€ 15,00 παιδιά 4-12 ετών
€ 60,00 **Οικογενειακή προσφορά
€ 18,00 ***Ειδική προσφορά

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Η οικογενειακή προσφορά Family offer αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδιά από 4 έως 12 ετών και είναι συνολική τιμή και για τα 4 άτομα.
– Η ειδική προσφορά Special offer αφορά πελάτες που θα επιλέξουν και θα αγοράσουν ταυτόχρονα περισσότερες από 3 μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές πραγματοποιήσιμες στο διάστημα 2 μηνών δηλαδή 60 ημερών από την ημερομηνία της 1ης εκδρομής.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.
Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στην κεντρική πλατεία στις 06:45 π.μ. στη Νέδοντος, (όπισθεν Notos Galleries). Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 07:00 π.μ. για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση καθ' οδόν. Πρώτη μας επίσκεψη θα είναι ο Ιερός Ναός των Αγίων Ισιδώρων στο λόφο του Λυκαβηττού και στη συνέχεια ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου.
Έπειτα θα υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος για να περιηγηθείτε στην Πλάκα, στο Θησείο και στο Μοναστηράκι. Το απόγευμα γύρω στις 17:00 θα αναχωρήσουμε για την Καλαμάτα ενδιάμεση μια στάση για καφέ και ξεκούραση.
Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • - Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • - Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • - Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά,ποτά,συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Αθήνα, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €20,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ενημερωθείτε άμεσα

Όλα τα νέα ταξίδια στο email σας