από €15,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Μονή Βαρσών-Μονή Άνω Χρέπας-Τρίπολη- Άλσος Αγ. Γεωργίου

Created with Sketch. Τρίπολη, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη / 1 Νοεμβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Daily Tour

Created with Sketch.

Τιμή από

15,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Αναχώρηση: 1 Νοεμβρίου Τιμή συμμετοχής: € 15,00 κατ΄άτομο € 10,00 παιδιά 4-12 ετών € 40,00 **Οικογενειακή προσφορά € 13,00 ***Ειδική προσφορά   ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο. - Η οικογενειακή προσφορά Family offer αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδιά από 4 έως 12 ετών και είναι συνολική... Περισσότερα

Αναχώρηση: 1 Νοεμβρίου

Τιμή συμμετοχής:
€ 15,00 κατ΄άτομο
€ 10,00 παιδιά 4-12 ετών
€ 40,00 **Οικογενειακή προσφορά
€ 13,00 ***Ειδική προσφορά
 
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Η οικογενειακή προσφορά Family offer αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδιά από 4 έως 12 ετών και είναι συνολική τιμή και για τα 4 άτομα.
– Η ειδική προσφορά Special offer αφορά πελάτες που θα επιλέξουν και θα αγοράσουν ταυτόχρονα περισσότερες από 3 μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές πραγματοποιήσιμες στο διάστημα 2 μηνών δηλαδή 60 ημερών από την ημερομηνία της 1ης εκδρομής.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος (όπισθεν Notos Galleries) στις 06:45 π.μ. Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 07:00 π.μ.  Πρώτη μας επίσκεψη θα είναι η Μονή Βαρσών Αρκαδίας, ανδρική μονή, η οποία βρίσκεται σε καταπράσινο τοπίο.Πρόκειται για έναν παράδεισο, καταφύγιο ομορφιάς και πνευματικότητας που ορθώνεται στο όρος Κτενιάς, μόλις 11 χιλιόμετρα από την Τρίπολη. Είναι ανδρική σταυροπηγιακή μονή, αφιερωμένη στον Άγιο Νικόλαο. Πολύ ταιριαστό μιας και από το Άγιο Βήμα ξεκινάει μυστικό αγίασμα που πληθαίνει και ξεχύνεται άφθονο από τις πολλές δροσερές βρύσες. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη γυναικεία Μονή Άνω Χρέπας.σε μια υπέροχη τοποθεσία μέσα στα έλατα βρίσκεται το ιστορικό μοναστήρι της Επάνω Χρέπας (Χρέπα =σλαβική λέξη και σημαίνει σωρός). Η μονή κτίστηκε το 1100μ.Χ. σε υψόμετρο 1280μ. Είναι το ψηλότερο μοναστήρι της Πελοποννήσου και ονομάζεται μπαλκόνι της Τρίπολης για την θέα που έχει. Το μεσημέρι θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην Τρίπολη για γεύμα, ξεκούραση και περιήγηση στο Άλσος Αγίου Γεωργίου για καφέ. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Καλαμάτα με μια ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • * Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • * Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • * Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Τρίπολη, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €15,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ενημερωθείτε άμεσα

Όλα τα νέα ταξίδια στο email σας