από €20,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Κέντρο Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού-Ροδόνας Σχοίνου-Λίμνη Περαχώρας-Όσιος Πατάπιος-Λουτράκι

Created with Sketch. Λουτράκι, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη / 23 Αυγούστου/ 13 Σεπτεμβρίου/ 4,18 Οκτωβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

20,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Σε μια μαγευτική τοποθεσία, μεταξύ βουνού και θάλασσας , απέναντι από τις Αλκυονίδες νήσους στον Κορινθιακό κόλπο βρίσκεται το Κέντρο Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού.  Το Κέντρο μεταξύ άλλων είναι γνωστό για το μοναδικό στην Ελλάδα και έναν από τους καλύτερους στον κόσμο Ροδόκηπο που περιλαμβάνει 700 ποικιλίες τριανταφυλλιάς. Από το ρόδο... Περισσότερα

Σε μια μαγευτική τοποθεσία, μεταξύ βουνού και θάλασσας , απέναντι από τις Αλκυονίδες νήσους στον Κορινθιακό κόλπο βρίσκεται το Κέντρο Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού. 
Το Κέντρο μεταξύ άλλων είναι γνωστό για το μοναδικό στην Ελλάδα και έναν από τους καλύτερους στον κόσμο Ροδόκηπο που περιλαμβάνει 700 ποικιλίες τριανταφυλλιάς. Από το ρόδο της Κνωσού μέχρι τριαντάφυλλα από Περσία, Ινδία, Κίνα και άλλες χώρες. 

Αναχωρήσεις: 23 Αυγούστου/ 13 Σεπτεμβρίου/ 4,18 Οκτωβρίου

Τιμή συμμετοχής:
€ 20,00 κατ΄άτομο
€ 15,00 παιδιά 4-12 ετών
€ 65,00 **Οικογενειακή προσφορά
€ 18,00 ***Ειδική προσφορά

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Η οικογενειακή προσφορά Family offer αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδιά από 4 έως 12 ετών και είναι συνολική τιμή και για τα 4 άτομα.
– Η ειδική προσφορά Special offer αφορά πελάτες που θα επιλέξουν και θα αγοράσουν ταυτόχρονα περισσότερες από 3 μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές πραγματοποιήσιμες στο διάστημα 2 μηνών δηλαδή 60 ημερών από την ημερομηνία της 1ης εκδρομής.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος (όπισθεν Notos Galleries) στις 06:45 π.μ. Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 07:00 π.μ. με ενδιάμεση στάση καθ' οδόν. Πρώτη μας επίσκεψη θα είναι το Κέντρο Ελληνισμού Ιδρύματος Δαμιανού, το οποίο έχει καθαρά μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και οι δραστηριότητές του διενεργούνται πάντα μέσα στα  πλαίσια της εθνικής πολιτικής και της ελληνορθόδοξης θρησκευτικής παράδοσης. Στη συνέχεια επιβίβαση στο πούλμαν και μεταφορά στη Λίμνη  Βουλιαγμένη της Περαχώρας και επίσκεψη στον Όσιο Πατάπιο, που βρίσκεται σε μία πανοραμική θέση επάνω από το Λουτράκι. Χρόνος ελεύθερος στο Λουτράκι. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Καλαμάτα με μια ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • * Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • * Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • * Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Λουτράκι, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €20,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ενημερωθείτε άμεσα

Όλα τα νέα ταξίδια στο email σας