από €200,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Κεφαλλονιά-Ιθάκη, ταξίδι στο απέραντο Γαλάζιο

Created with Sketch. Κεφαλονιά, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

4 ημέρες / 20-23 Αυγούστου / 10-13 Σεπτεμβρίου / 17-20 Σεπτεμβρίου /17-20 Οκτωβρίου ( Εορτή Αγίου Γερασίμου)

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

200,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά του Ιονίου σάς υποδέχεται με εναλλασσόμενα τοπία, γραφικούς ορμίσκους, πολυτελή θέρετρα και κρυστάλλινα νερά. Στο Ιόνιο Πέλαγος, ανάμεσα στα υπόλοιπα εξωτικά νησιά, στέκει μεγαλόπρεπη η Κεφαλονιά. Πολυφωτογραφημένη, πολυσυζητημένη, πολυαγαπημένη. Εντός και εκτός συνόρων. Όχι μόνο εξαιτίας της ταινίας «Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι», που γυρίστηκε εδώ,... Περισσότερα

Ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά του Ιονίου σάς υποδέχεται με εναλλασσόμενα τοπία, γραφικούς ορμίσκους, πολυτελή θέρετρα και κρυστάλλινα νερά.

Στο Ιόνιο Πέλαγος, ανάμεσα στα υπόλοιπα εξωτικά νησιά, στέκει μεγαλόπρεπη η Κεφαλονιά. Πολυφωτογραφημένη, πολυσυζητημένη, πολυαγαπημένη. Εντός και εκτός συνόρων. Όχι μόνο εξαιτίας της ταινίας «Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι», που γυρίστηκε εδώ, αλλά και λόγω της ομορφιάς της. Τις αρχοντικές πόλεις της. Τα υπέροχα αξιοθέατά της. Αργοστόλι, Ληξούρι, Φισκάρδο, Άσος. Σπήλαιο της Μελισσάνης. Η μεγαλύτερη του Ιονίου, η Κεφαλονιά, με τις συναρπαστικές παραλίες και τα καταπράσινα βουνά υπήρξε πάντα άκρως δημοφιλής προορισμός. Οι κάτοικοί της γλεντζέδες, γελαστοί, «έξω καρδιά». Νησί μεγάλων ποιητών, συγγραφέων, μουσικών. Σας χαρίζει μια ανάλαφρη χαρά και ευδιαθεσία, μια ανεμελιά ζηλευτή και αξέχαστη.

Σύμβολο της πιο «γλυκιάς» πατρίδας, αυτής που αναζητά ο καθένας. Νησί μαγικό, καταπράσινο, «γεμάτο» ιστορία και παραλίες συγκλονιστικές.

Μπορεί ένα ταξίδι να χαρίσει το μύθο και την αθανασία; Μπορεί, εάν ο προορισμός του είναι η Ιθάκη. Ο νόστος του Οδυσσέα: το περιπετειώδες και πολυτάραχο ταξίδι του ήρωα προς την πατρίδα του την Ιθάκη έκανε αυτό το νησί μυθικό, αθάνατο. Το μετέτρεψε σε σύμβολο, έμπνευση, καταφύγιο, με τη βοήθεια της μούσας των ποιητών, όπως του Καβάφη.
Το δικό σας ταξίδι σε αυτό το νησί του Ιονίου θα είναι το ίδιο «μυθικό» και αξέχαστο. Η καταπράσινη Ιθάκη με τις πανέμορφες παραλίες και τους καταπράσινους φυσικούς όρμους που λατρεύουν οι ιστιοπλόοι, τους κατοίκους της, που έχουν το πείραγμα και το χωρατό στο αίμα τους, τους παραδοσιακούς οικισμούς, το μαγευτικό Κιόνι, τη μεσαιωνική Ανωγή με τα «μενίρ», και την Εξωγή με τις «πυραμίδες» της είναι ένα νησί για όσους λατρεύουν το στοχασμό, αναζητούν τη γαλήνη, ενθουσιάζονται με τις ανακαλύψεις, μα πάνω από όλα αναζητούν τη δική τους «Ιθάκη».

Αναχωρήσεις:
20-23 Αυγούστου / 10-13 Σεπτεμβρίου / 17-20 Σεπτεμβρίου /17-20 Οκτωβρίου ( Εορτή Αγίου Γερασίμου)

Τιμή συμμετοχής:
10-13 Σεπτεμβρίου, 17-20 Σεπτεμβρίου, 17-20 Οκτωβρίου ( Εορτή Αγίου Γερασίμου)
 200 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο.

 260 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€  150  το παιδί 4-10 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο μαζί με τους γονείς.
€  680  Οικογενειακή προσφορά για 4 άτομα.
€  197   *** Special Offer

07-10 Αυγούστου (Γιορτή Ρομπόλας),  20-23 Αυγούστου
 225 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο.

 270 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€  185 το παιδί 4-10 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο μαζί με τους γονείς.
€  680  Οικογενειακή προσφορά για 4 άτομα.

€  197   *** Special Offer.

    
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Η οικογενειακή προσφορά Family offer αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδιά από 4 έως 12 ετών και είναι συνολική τιμή και για τα 4 άτομα.
– Η ειδική προσφορά Special offer αφορά πελάτες που θα επιλέξουν και θα αγοράσουν ταυτόχρονα περισσότερες από 3 μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές πραγματοποιήσιμες στο διάστημα 2 μηνών δηλαδή 60 ημερών από την ημερομηνία της 1ης εκδρομής.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΚΥΛΛΗΝΗ - ΠΟΡΟΣ - ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος (όπισθεν Notos Galleries). Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Κυλλήνη και επιβίβαση στο φερυ-μπώτ για τον Πόρο Κεφαλληνίας. Άφιξη στον Πόρο και άμεση αναχώρηση για το Αργοστόλι, την πρωτεύουσα του νησιού, όπου θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη του Αργοστολίου ή προαιρετική διασκέδαση σε κέντρο με τοπικό χρώμα. Διανυκτέρευση. 

2η μέρα : ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ- ΜΟΝΗ ΑΓ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ- ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗΣ & ΜΕΛΙΣΣΑΝΗΣ- ΦΙΣΚΑΡΔΟ- ΑΣΣΟΣ- ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ.

Μετά το πρωινό, επίσκεψη στον πολιούχο του νησιού, τον Άγιο Γεράσιμο για προσκύνημα και στην συνέχεια αναχώρηση για το σπήλαιο της Δρογκαράτης και το φημισμένο λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης, όπου οι σταλακτίτες έχουν ηλικία τουλάχιστον 16.000-20.000 χρόνια. Ενδέχεται με βάρκες να περιηγηθούμε στο σπήλαιο, όπου ένα σημαντικό τμήμα της οροφής έχει πέσει και έτσι το φώς του ηλίου αναδείχνει θαυμαστές αποχρώσεις στο εσωτερικό. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Φισκάρδο Κεφαλλονιάς, ένα χωριό ζωγραφιά, που έχει ανακηρυχθεί διατηρητέο για την μοναδικότητα της αρχιτεκτονικής των σπιτιών του. Θα συνεχίσουμε την περιήγηση μας περνώντας από διάφορα Κεφαλλονίτικα χωριά, όπως ο Άσσος, γνωστός για το περίφημο κάστρο της Ενετικής εποχής (1595 M.X.), το οποίο δεσπόζει πάνω από το ομώνυμο χωριό. Επιστροφή στο Αργοστόλι και στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ προαιρετικό γλέντι σε κέντρο με φολκλορική μουσική (καντάδες κ.λ.π.). Διανυκτέρευση.

3η μέρα : ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ - ΣΑΜΗ - ΓΥΡΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ.

Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για την Σάμη, όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για να πραγματοποιήσουμε το γύρο της πατρίδας του Οδυσσέα με ενδιάμεσους σταθμούς το Βαθύ (πρωτεύουσα του νησιού) και το Κιόνι, όπου θα γευματίσουμε και θα ξεκουραστούμε. Στην συνέχεια, το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για το Βαθύ, όπου θα πάρουμε το πλοίο για αν επιστρέψουμε στην Κεφαλονιά. Επιστροφή στο Αργοστόλι με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

4η μέρα : ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ - ΛΗΞΟΥΡΙ - ΠΟΡΟΣ - ΚΥΛΛΗΝΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το Ληξούρι, την ιδιαίτερη πατρίδα του μεγάλου σατυρικού και σαρκαστή Ανδρέα Λασκαράτου. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για τον Πόρο, όπου θα πάρουμε το φέρυ-μπωτ της επιστροφής για Κυλλήνη. Άφιξη στην Κυλλήνη και άμεση αναχώρηση για Καλαμάτα γεμάτοι ταξιδιωτικές εντυπώσεις και σχέδια για το μέλλον. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • -Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
  • -Εισιτήρια πλοίου Κυλλήνη - Πόρος - Κυλλήνη.
  • -Τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 3 αστέρων σε δίκλινα-τρίκλινα δωμάτια.
  • -Πρωινό μπουφέ.
  • -Οι εκδρομές στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη με το πούλμαν.
  • -Εισιτήρια πλοίου Σάμη - Ιθάκη - Σάμη.
  • -Εισιτήρια πλοίο Αργοστόλι - Ληξούρι - Αργοστόλι.
  • -Αρχηγός - σύνοδος του γραφείου μας.
  • -Χάρτες - Έντυπα.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και σε αρχαιολογικούς χώρους, ο Φόρος Διαμονής (πληρώνεται επί τόπου στο ξενοδοχείο), φαγητά, αχθοφορικά κ.α.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Κεφαλονιά, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €200,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ενημερωθείτε άμεσα

Όλα τα νέα ταξίδια στο email σας