από €55,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Κέα(Τζια), μονοήμερη εκδρομή

Created with Sketch. Κέα, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη / 5,26 Ιουλίου/ 23 Αυγούστου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

55,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Η Γνωστή...Άγνωστη !! Η Κέα ή, όπως είναι πιο γνωστή, Τζια βρίσκεται μόλις μία ώρα από το λιμάνι του Λαυρίου. Παρότι ανήκει στις Κυκλάδες, συχνά την αγνοούμε. Το νησί που διαφέρει πολύ από τα υπόλοιπα κυκλαδίτικα - χαρακτηριστικό παράδειγμα η έλλειψη των χαρακτηριστικών λευκών σπιτιών - έχει τη δική του... Περισσότερα

Η Γνωστή…Άγνωστη !!

Η Κέα ή, όπως είναι πιο γνωστή, Τζια βρίσκεται μόλις μία ώρα από το λιμάνι του Λαυρίου. Παρότι ανήκει στις Κυκλάδες, συχνά την αγνοούμε. Το νησί που διαφέρει πολύ από τα υπόλοιπα κυκλαδίτικα – χαρακτηριστικό παράδειγμα η έλλειψη των χαρακτηριστικών λευκών σπιτιών – έχει τη δική του ξεχωριστή ομορφιά και έναν αέρα που το καθιστά μοναδικό προορισμό για διακοπές ή μικρές αποδράσεις.
Οι έντονες εναλλαγές του τοπίου σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν: απόκρημνα βουνά∙ καταπράσινα λιβάδια∙ κατάφορτοι ελαιώνες και αμπέλια∙ βαθύσκιωτες ρεματιές∙ γραφικοί ορμίσκοι∙ απομονωμένες ακρογιαλιές∙ φυσικές πηγές με κρυστάλλινα νερά…

Αναχωρήσεις: 5,26 Ιουλίου/ 23 Αυγούστου

Τιμή συμμετοχής:

€ 55,00 κατ΄άτομο
€ 40,00 παιδιά 4-12 ετών
€ 180,00 **Οικογενειακή προσφορά
€ 53,00 ***Ειδική προσφορά

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο .
– Η οικογενειακή προσφορά Family offer αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδιά από 4 έως 12 ετών και είναι συνολική τιμή και για τα 4 άτομα.
– Η ειδική προσφορά Special offer αφορά πελάτες που θα επιλέξουν και θα αγοράσουν ταυτόχρονα περισσότερες από 3 μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές πραγματοποιήσιμες στο διάστημα 2 μηνών δηλαδή 60 ημερών από την ημερομηνία της 1ης εκδρομής.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

 • Ο Λέοντας ή Λιόντας.
 • Ο Πύργος της Αγίας Μαρίνας.
 • Ο Προϊστορικός Οικισμός της Αγίας Ελένης.
 • Το Ιστορικό Δημαρχείο του Ernst Ziller.
 • Το Αρχαιολογικό Μουσείο.
 • Το Αγροτικό Λαογραφικό και Πολιτιστικό Μουσείο Κέας.
 • Η Ιουλίδα.
 • Το Βουρκάρι.
 • Η Κορησσία.
 • Ο Οτζιάς.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση στις 04:15 πίσω από το Notos Galleries και αναχώρηση 04:30 πμ. για την πόλη του Λαυρίου, όπου θα επιβιβαστούμε στο F/B με το πλοίο των 09:00 για Τζιά ή Κέα. Άφιξη στο λιμάνι του νησιού την Κορρησία ή Λιβάδι, χτισμένη στη θέση της ομώνυμης αρχαίας πόλης. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο μοναστήρι της Παναγίας της Καστριανής που χτίστηκε από όλους τους Τζιώτες μαζί και πήρε το όνομά της από το λόφο Καστρί. Το μεσημέρι θα μεταβούμε στον Οτζιά, που είναι η πιο δημοφιλής παραλία της Τζιάς όπου θα παραμείνουμε για μεσημεριανό φαγητό και μπάνιο. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα του νησιού την Χώρα ή Ιουλίδα,που είναι χτισμένη στο ορεινό μέρος , με παραδοσιακά σπίτια, στεγάδια και πλακόστρωτα. Επιστροφή στην Κορρησία όπου επιβίβαση στο F/B και απόπλους στις 16:00 για Λαύριο. Άφιξη στο Λαύριο στις 17:15 , άμεση επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Καλαμάτα γεμάτοι νέες ταξιδιωτικές εντυπώσεις και εμπειρίες.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

 • * Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • * Ακτοπλοικά εισιτήρια Λάυριο - Κορρησία - Λάυριο.
 • * Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • * Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
 • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Κέα, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €55,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ενημερωθείτε άμεσα

Όλα τα νέα ταξίδια στο email σας