από €200,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Ήπειρος – Λευκάδα

Created with Sketch. Πάργα, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

4 ημέρες / 23-26 Ιουλίου / 13-16 Αυγούστου / 27-30 Αυγούστου /17-20 Σεπτεμβρίου /15-18 Οκτωβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

200,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Η βορειοδυτική πλευρά της Ηπείρου σας περιμένει να ανακαλύψετε την κουκλίστικη Πάργα, την υπέροχη Πρέβεζα, το κοσμοπολίτικο Νυδρί και τους Παξούς με τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου για εξορμήσεις που θα ζήλευαν πολύ. Περνώντας απέναντι στην ηπειρωτική Ελλάδα, θα επισκεφτούμε τα επιβλητικά Τζουμέρκα και την ιστορική Άρτα, θέλοντας να γνωρίσουμε... Περισσότερα

Η βορειοδυτική πλευρά της Ηπείρου σας περιμένει να ανακαλύψετε την κουκλίστικη Πάργα, την υπέροχη Πρέβεζα, το κοσμοπολίτικο Νυδρί και τους Παξούς με τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου για εξορμήσεις που θα ζήλευαν πολύ. Περνώντας απέναντι στην ηπειρωτική Ελλάδα, θα επισκεφτούμε τα επιβλητικά Τζουμέρκα και την ιστορική Άρτα, θέλοντας να γνωρίσουμε τις κρυμμένες ομορφιές της Ηπείρου.

Αναχωρήσεις: 23-26 Ιουλίου / 13-16 Αυγούστου / 27-30 Αυγούστου /17-20 Σεπτεμβρίου /15-18 Οκτωβρίου

Τιμή συμμετοχής:
€ 200,00 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο.
€ 255,00 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€ 170,00 *Προσφορά για παιδιά.
€ 720,00 **Οικογενειακή προσφορά.
€ 197,00 ***Ειδική προσφορά.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Οι παιδικές τιμές ισχύουν για παιδιά από 4-12 ετών, εφόσον μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο με τους γονείς τους, εκτός από τις εκδρομές που περιλαμβάνουν καράβι, όπου η παιδική έκπτωση ισχύει από 4-10 ετών.

– Η οικογενειακή προσφορά Family offer αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδιά από 4 έως 12 ετών και είναι συνολική τιμή και για τα 4 άτομα.
– Η ειδική προσφορά Special offer αφορά πελάτες που θα επιλέξουν και θα αγοράσουν ταυτόχρονα περισσότερες από 3 μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές πραγματοποιήσιμες στο διάστημα 2 μηνών δηλαδή 60 ημερών από την ημερομηνία της 1ης εκδρομής.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.
Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ - ΒΟΝΙΤΣΑ - ΝΥΔΡΙ ( ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ-ΜΑΔΟΥΡΙ-ΣΠΑΡΤΗ- ΛΕΥΚΑΔΑ) - ΑΡΤΑ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 06:45 π.μ. Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 07:00π.μ. για Λευκάδα μ΄ ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Πρώτη μας επίσκεψη το τουριστικό θέρετρο, το χωριό Νυδρί. Από εδώ θα πάρουμε το πλοιάριο για την προαιρετική κρουαζιέρα μας στα απέναντι νησάκια. Συγκεκριμένα θα δούμε το νησί Σκορπιός του Αριστοτέλη Ωνάση, το Σκορπίδι του Λιβανού, το νησάκι Μαδουρή, με το νεοκλασικό αρχοντικό του ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη. Επιστροφή στο Νυδρί και φαγητό. Κατόπιν αναχώρηση για τη Λευκάδα. Εδώ, θα έχετε χρόνο να περπατήσετε στα καντούνια ή να επισκεφθείτε ορισμένες από τις αξιόλογες εκκλησίες του Αγ. Μηνά, την Μητρόπολη, τον Αγ. Σπυρίδωνα, την Αγία Μαύρα. Μετά το πέρας της στάσης, συνεχίζουμε για την ΑΡΤΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείου μας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ προαιρετική ομαδική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΑΡΤΑ - ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ (ΠΛΑΚΑ - ΑΓΝΑΝΤΑ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ - ΠΡΑΜΑΝΤΑ) - ΑΡΤΑ.

Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για τα βουνά των Τζουμέρκων και το χωριό Πλάκα. Εκεί, θα επισκεφθούμε το σημείο, που ήταν το ωραίο πέτρινο γεφύρι, το οποίο σήμερα επισκευάζεται λόγω της κατάρρευσής του από τα ορμητικά νερά του Άραχθου ποταμού. Συνεχίζουμε για το κεφαλοχώρι Άγναντα, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο των Τζουμέρκων (Αθαμανικά Όρη), σ' ένα αλπικό τοπίο και σε υψόμετρο 650 μέτρων. Συνεχίζουμε για το χωριό Πράμαντα, που χτισμένο μέσα στα έλατα (800 μ. Ύψος) και προσφέρεται για όμορφες εξορμήσεις και περιπάτους και στη συνέχεια για τους Μελισσουργούς. Επιστροφή ο επόμενος σταθμός μας το χωριό Καταρράκτης. Κατό¬πιν, συνεχίζουμε για Άρτα. Άφιξη το βράδυ στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ προαιρετική ομαδική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3η μέρα : ΑΡΤΑ - ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ - ΠΑΡΓΑ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ - ΠΑΞΟΙ - ΠΑΡΓΑ - ΕΚΒΟΛΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ - ΑΡΤΑ.

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το νεκρομαντείο του Αχέροντα ποταμού (επίσκεψη) και κατόπιν θα αναχωρήσουμε για την όμορφη Πάργα. Εκεί, θα επιβιβαστούμε στο πλοίο μας για να πραγματοποιήσουμε την κρουαζιέρα μας στους Αντίπαξους - Παξούς - Μεγάλες σπηλιές. Αναχώρηση από την Πάργα στις 10.00 το πρωί και επισκεπτόμαστε τις 3 Μπλε σπηλιές (Υπαπαντή, Γαλάζιο, Ορθόλιθος). Μετά θα πάμε στην φανταστική αμμουδιά των Αντίπαξων (Βουτούμη) και η τελευταία στάση θα είναι στην πρωτεύουσα του νησιού (Γάιος) για περίπου 2,5 ώρες. Επιστροφή στην Πάργα στις 17.30 μ.μ. Χρόνος ελεύθερος για να δούμε τα αξιοθέατα, όπως το μεσαιωνικό κομμάτι της πόλης με τα παλιά αρχοντικά και το κατάφυτο νησάκι της Παναγίας. Ολόκληρη η Πάργα αποτελεί ένα μαγευτικό αξιοθέατο, καθώς είναι χτισμένη μέσα σε ένα κυκλικό κόλπο σπαρμένο με νησάκια και παραλίες. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τις εκβολές του για ξεκούραση και φαγητό. Όσοι επιθυμούν μπορούν να πραγματοποιήσουν ολιγόωρη προαιρετική κρουαζιέρα στον Αχέροντα ποταμό. Στην συνέχεια αναχώρηση για Πρέβεζα. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση

4η μέρα: ΑΡΤΑ - ΖΑΛΟΓΓΟ - ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΠΡΕΒΕΖΑ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ - Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου - ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Μετά το πρωινό, επίσκεψη στο ιστορικό χωριό Ζάλογγο. Θα επισκεφτούμε το γυναικείο μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου, τον βράχο όπου είναι το μνημείο των Σουλιωτισσών. Κατόπιν, αναχώρηση για Πρέβεζα, Αμφιλοχία, Καλαμάτα μ΄ ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα αργά το βράδυ γεμάτοι με όμορφες αναμνήσεις και νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • -Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
  • -Τρείς ( 3 ) διανυκτερεύσεις σε hotel 4 αστέρων στην Άρτα σε δίκλινα - τρίκλινα δωμάτια.
  • -Πρωινό μπούφε καθημερινά (σύνολο 3).
  • -Διόδια Ρίο - Αντίρριο - Ρίο.
  • -Διόδια Άκτιο - Πρέβεζα.
  • -Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • -Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
  • -Χάρτες - Έντυπα.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως η προαιρετική κρουαζιέρα Νυδρί - Σκορπιός  -Μαδούρη, η προαιρετική κρουαζιέρα στον Αχέροντα ποταμό, είσοδοι σε μουσεία και σε αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, αχθοφορικά, ποτά, ο φόρος διαμονής (πληρώνεται επί τόπου στο ξενοδοχείο) κ.α.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Πάργα, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €200,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ενημερωθείτε άμεσα

Όλα τα νέα ταξίδια στο email σας