από €18,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Άργος-Μονή Παναγίας Κατακεκρυμμένης-Κεφαλάρι-Ναύπλιο

Created with Sketch. Άργος, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη / 30 Αυγούστου/ 20 Σεπτεμβρίου/ 18 Οκτωβρίου/ 15 Νοεμβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Daily Tour

Created with Sketch.

Τιμή από

18,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Σεργιάνι στην αρχαιότερη Ελληνική πόλη της Ελλάδας !! Το Άργος αποτελεί την αρχαιότερη ελληνική πόλη. Παρούσα σε όλες τις περιόδους της ελληνικής ιστορίας, χτισμένη στο κέντρο της εύφορης αργολικής πεδιάδας, σήμερα αποτελεί πλούσιο γεωργικό και εμπορικό κέντρο. Αξίζει κανείς να επισκεφθεί το Αρχαίο Θέατρο, τα ερείπια από τα ρωμαϊκά λουτρά,... Περισσότερα

Σεργιάνι στην αρχαιότερη Ελληνική πόλη της Ελλάδας !!

Το Άργος αποτελεί την αρχαιότερη ελληνική πόλη. Παρούσα σε όλες τις περιόδους της ελληνικής ιστορίας, χτισμένη στο κέντρο της εύφορης αργολικής πεδιάδας, σήμερα αποτελεί πλούσιο γεωργικό και εμπορικό κέντρο. Αξίζει κανείς να επισκεφθεί το Αρχαίο Θέατρο, τα ερείπια από τα ρωμαϊκά λουτρά, το ωδείο, το ιερό της Αφροδίτης και τμήματα της αγοράς της αρχαίας πόλης. Στην πλαγιά του λόφου είναι κτισμένη η εκκλησία της Παναγίας της Κατακεκρυμμένης ή του Βράχου, ενώ στην κορυφή του λόφου δεσπόζει το κάστρο της Λάρισσας. Διάσπαρτες μέσα στην πόλη βρίσκονται οι βυζαντινές εκκλησίες, το κτίριο των Στρατώνων του Καποδίστρια, το Αρχοντικό του Στρατηγού Τσόκρη, το Καλλέργειο όπου στεγάζεται το αρχαιολογικό μουσείο, το Μέγαρο του Κωσταντόπουλου και ο Ναός του Αγίου Κωνσταντίνου (πρώην τζαμί).

Αναχωρήσεις: 30 Αυγούστου/ 20 Σεπτεμβρίου/ 18 Οκτωβρίου/ 15 Νοεμβρίου

Τιμή Συμμετοχής:

18,00€ κατ’άτομο
13,00€ παιδιά 4-12 ετών
55,00€ Οκογενειακή προσφορά (2 ενήλικες & 2 παιδιά)
16,00€ ***Ειδική προσφορά

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Η οικογενειακή προσφορά Family offer αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδιά από 4 έως 12 ετών και είναι συνολική τιμή και για τα 4 άτομα.|
– Η ειδική προσφορά Special offer αφορά πελάτες που θα επιλέξουν και θα αγοράσουν ταυτόχρονα περισσότερες από 3 μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές πραγματοποιήσιμες στο διάστημα 2 μηνών δηλαδή 60 ημερών από την ημερομηνία της 1ης εκδρομής.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

 • Το Αρχαίο Θέατρο, τα ερείπια από τα ρωμαϊκά λουτρά, το ωδείο, το ιερό της Αφροδίτης και τμήματα της αγοράς της αρχαίας πόλης.
 • Η εκκλησία της Παναγίας της Κατακεκρυμμένης ή του Βράχου
 • Το κάστρο της Λάρισσας.
 • Οι βυζαντινές εκκλησίες.
 • Το κτίριο των Στρατώνων του Καποδίστρια.
 • Το Αρχοντικό του Στρατηγού Τσόκρη>
 • Το Καλλέργειο όπου στεγάζεται το αρχαιολογικό μουσείο.
 • Το Μέγαρο του Κωσταντόπουλου.
 • Ο Ναός του Αγίου Κωνσταντίνου (πρώην τζαμί).

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 07:45 π.μ. στη Νέδοντος, (όπισθεν Notos Galleries). Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 08:00 π.μ. για το Άργος για στάση και ξεκούραση. Ακολουθεί προσκύνημα στην Μονή Παναγίας Κατακεκρυμμένης και βόλτα στο Κεφαλάρι Άργους για γεύμα και ξεκούραση. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για το υπέροχο Ναύπλιο με στάση για καφέ και ελεύθερο χρόνο στην πόλη. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

 • * Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • * Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • * Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
 • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους,φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Άργος, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €18,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ενημερωθείτε άμεσα

Όλα τα νέα ταξίδια στο email σας