από €20,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Μονή Αγ.Τεσσαράκοντα-Μονή Ζερμπίτσης-Άρνα-Σπάρτη

Created with Sketch. Άρνα, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη / 9,23 Αυγούστου/ 13 Σεπτεμβρίου/ 4,18 Οκτωβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

20 ,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

"Μονοήμερη εκδρομή στην Λακωνία σε 2 μοναστήρια όπως την ανδρική Μονή των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων και την Γυναικεία Μονή Ζερμπίτσης. Επίσκεψη στην πρωτεύουσα του νομού την Σπάρτη και στο γραφικό ορεινό χωριό της Άρνας" Aναχωρήσεις: 9,23 Αυγούστου/ 13 Σεπτεμβρίου/ 4,18 Οκτωβρίου Τιμή συμμετοχής: € 20,00 κατ΄άτομο € 15,00 παιδιά 4-12... Περισσότερα

“Μονοήμερη εκδρομή στην Λακωνία σε 2 μοναστήρια όπως την ανδρική Μονή των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων και την Γυναικεία Μονή Ζερμπίτσης. Επίσκεψη στην πρωτεύουσα του νομού την Σπάρτη και στο γραφικό ορεινό χωριό της Άρνας”

Aναχωρήσεις: 9,23 Αυγούστου/ 13 Σεπτεμβρίου/ 4,18 Οκτωβρίου

Τιμή συμμετοχής:
€ 20,00 κατ΄άτομο

€ 15,00 παιδιά 4-12 ετών
€ 65,00 Οικογενειακή Προσφορά (2 ενήλικες + 2 παιδιά)
€ 18,00 ***Ειδική προσφορά

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Η οικογενειακή προσφορά Family offer αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδιά από 4 έως 12 ετών και είναι συνολική τιμή και για τα 4 άτομα.
– Η ειδική προσφορά Special offer αφορά πελάτες που θα επιλέξουν και θα αγοράσουν ταυτόχρονα περισσότερες από 3 μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές πραγματοποιήσιμες στο διάστημα 2 μηνών δηλαδή 60 ημερών από την ημερομηνία της 1ης εκδρομής.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

  • *Τα δύο(2) μοναδικά μοναστήρια της Λακωνίας.
  • *Το γραφικό ορεινό της Άρνας.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 07:15 π.μ. στη Νέδοντος, (όπισθεν Notos Galleries), επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 07:30 π.μ. για τo μοναστήρι των Άγιων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων.Σε μια όμορφη, καταπράσινη τοποθεσία κοντά στο χωριό Χρύσαφα, περίπου 8 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Σπάρτης, βρίσκεται μία από τις σημαντικότερες μονές της Λακωνίας, αφιερωμένη στους Αγίους Τεσσαράκοντα Μάρτυρες.
Ιδρύθηκε το 1305 λίγο ψηλότερα, στη χαράδρα του χειμάρρου Σωφρόνη, και μεταφέρθηκε στη σημερινή της θέση στις αρχές του 17ου αιώνα.Προσκύνημα και εκκλησιασμός. Συνεχίζουμε για το γυναικείο μοναστήρι της Παναγίας Ζερμπίτσης. Το Μοναστήρι της Ζερμπίτσας είναι κτισμένο σε μια περίβλεπτη τοποθεσία στην κορυφή ενός λοφίσκου του Ταϋγέτου, που χαρίζει στον επισκέπτη του μοναστηριού μια σπάνια απόλαυση γιατί από εκεί μπορεί να χαρεί όλα τα θέλγητρα της πανέμορφης κοιλάδας του Ευρώτα.Επίσκεψη και προσκύνημα. Αναχωρούμε για το γραφικό ορεινό χωριό της Άρνας. Πανέμορφο, καταπράσινο χωριό της Λακωνίας, η Άρνα είναι κτισμένη σε υψόμετρο 750 μ., στις ανατολικές πλαγιές του Ταΰγετου. Κατάφυτη από πλατάνια, μηλιές, καστανιές, καρυδιές και πλήθος από αρωματικά βότανα. Με άφθονα τρεχούμενα νερά και τον περίφημο υπερχιλιετή πλάτανο (ύψος 30 μ., περίμετρος κορμού 13,80 μ.), μνημείο της φύσης. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό,περιήγηση στο χωριό και ξεκούραση. Στη συνέχεια, αναχώρηση για την Σπάρτη, στάση για καφέ και ξεκούραση. Τέλος, θα αναχωρήσουμε για Καλαμάτα γεμάτοι με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • * Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • * Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • * Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Άρνα, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €20,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ενημερωθείτε άμεσα

Όλα τα νέα ταξίδια στο email σας