από €15,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Ανάκτορα Νέστορα-Κτήμα Δερέσκου (Γευσιγνωσία)-Μαραθούπολη-Νήσος Πρώτη

Created with Sketch. Ανάκτορο Νέστορος, Ethniki Odos Kiparissias Pilou, Nestor, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη / 9 Αυγούστου/ 6,27 Σεπτεμβρίου/ 11 Οκτωβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

15,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Στα βήματα του Σοφού Βασιλιά Νέστορα!! Μια μονοήμερη εκδρομή που συνδυάζει επίσκεψη σε ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα Μυκηναϊκά Ανάκτορα , του Σοφού Νέστορα,  Γευσιγνωσία κρασιού σε αμπελώνες και οινοποιείο της Μεσσηνιακής γης , γεύμα στο ψαροχώρι της Μαράθου και κρουαζιέρα σε ένα από τα μικρά νησιά της Μεσσηνίας,την Πρώτη.... Περισσότερα

Στα βήματα του Σοφού Βασιλιά Νέστορα!!

Μια μονοήμερη εκδρομή που συνδυάζει επίσκεψη σε ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα Μυκηναϊκά Ανάκτορα , του Σοφού Νέστορα,  Γευσιγνωσία κρασιού σε αμπελώνες και οινοποιείο της Μεσσηνιακής γης , γεύμα στο ψαροχώρι της Μαράθου και κρουαζιέρα σε ένα από τα μικρά νησιά της Μεσσηνίας,την Πρώτη. Μία γεμάτη μέρα με γνώση, γεύση και πολλές αξέχαστες εικόνες..

Αναχωρήσεις:  9 Αυγούστου/ 6,27 Σεπτεμβρίου/ 11 Οκτωβρίου

Τιμή συμμετοχής:
€ 15,00 κατ΄άτομο
€ 10,00 παιδιά 4-12 ετών
€ 40,00 Οικογενειακή Προσφορά (2 ενήλικες + 2 παιδιά)
€ 13,00 ***Ειδική προσφορά

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Η οικογενειακή προσφορά Family offer αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδιά από 4 έως 12 ετών και είναι συνολική τιμή και για τα 4 άτομα.
– Η ειδική προσφορά Special offer αφορά πελάτες που θα επιλέξουν και θα αγοράσουν ταυτόχρονα περισσότερες από 3 μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές πραγματοποιήσιμες στο διάστημα 2 μηνών δηλαδή 60 ημερών από την ημερομηνία της 1ης εκδρομής.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

  • *Ανάκτορα Νέστωρα.
  • *Αμπελώνες Δερέσκου με τα εξαιρετικά κρασιά του.
  • *Το ψαροχώρι της Μαραθόπολης.
  • *Κρουαζίερα στην Νήσο Πρώτη ( προαιρετική). Ανάλογα με τις συμετοχές το κόστος θα είναι 10-15 €

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 07:15 π.μ., πίσω από το Notos Galleries, επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 07:30 π.μ. για τα ανάκτορα του Σοφού Βασιλιά Νέστωρα. Το πιο καλά διατηρημένο Μυκηναϊκό Ανάκτορο στον Ελλαδικό χώρο βρίσκεται στην περιοχή της Πυλίας. Βρίσκεται σε απόσταση 4 χλμ. νότια του χωριού Χώρα, στο λόφο του Επάνω Εγκλιανού, 14 χλμ. από την Πύλο.
Το ανάκτορο χτίστηκε τον 13ο αιώνα π.Χ. από το βασιλιά Νέστορα, το γιο του Νηλέα, ο οποίος κατέχει σημαντική θέση στα ομηρικά έπη. Ο Νέστορας οδήγησε την Πύλο στον Τρωικό πόλεμο με 90 καράβια και παρουσιάζεται από τον Όμηρο ως συνετός γέροντας, τη γνώμη του οποίου πάντα σέβονταν οι Αχαιοί. Επίσκεψη στο καλοδιατηρημένο και πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο. Συνεχίζουμε για γευσιγνωσία κρασιού στους Αμπελώνες και Οινοποιείο Δερέσκου όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα τοπικά κρασιά του στην περιοχή Φλόκα Μεσσηνίας. Πρόκειται για εξαιρετικά κρασιά μικρής παραγωγής εξαιρετικής ποιότητας. Συνεχίζουμε για την Μαραθούπολη. Η Μαραθούπολη (Μαραθόπολη) ή Μάραθος, όπως προτιμούν να την αποκαλούν οι ντόπιοι, είναι το ψαροχώρι που γοητεύει. Το γραφικό χωριό απλώνεται στα δυτικά παράλια της Μεσσηνίας απέναντι από το νησάκι Πρώτη. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το μεσημεριανό μας γεύμα. Το απόγευμα προτείνουμε μία προαιρετική κρουαζιέρα στην νήσο Πρώτη. H Πρώτη είναι ένα πανέμορφο μικρό νησί ακριβώς απέναντι από την Μαραθόπολη Μεσσηνίας. Απέχει μόλις ένα μίλι από την ακτή και είναι άνυδρο και ακατοίκητο. Ωστόσο, είναι ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον μέρος με ιστορία που ξεκινάει από πολύ παλιά. Το όνομα του νησιού αυτού οφείλεται στον θαλασσινό θεό Πρωτέα, γιό του Ποσειδώνα. Γι’ αυτό και το νησί μοιάζει με κροκόδειλο: λόγω του θυμού του, ο θεός Πρωτέας έπαιρνε μορφή άγριου ζώου και γινόταν νησί – Νήσις Πρωτεύς. Τέλος, θα αναχωρήσουμε για Καλαμάτα. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ, γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες από την απόδραση μας.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • * Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • * Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία , σε σπήλαια και στους αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, αχθοφορικά, ποτά κ.α.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Ανάκτορο Νέστορος, Ethniki Odos Kiparissias Pilou, Nestor, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €15,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ενημερωθείτε άμεσα

Όλα τα νέα ταξίδια στο email σας