από €250,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Πανέμορφη Αμοργός (Γύρος νησιού)

Created with Sketch. Αμοργός, Amorgos, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

4 ημέρες / 16-19 Ιουλίου /3-6 Σεπτεμβρίου / 1-4 Οκτωβρίου /19-22 Νοεμβρίου (Εορτή Χοζοβιώτισσας-Εισόδια Θεοτόκου)

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

250,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Σας προσκαλούμε φέτος σε μια ξεχωριστή εξόρμηση στο πανέμορφο νησί της Αμοργού για να χαρούμε μαζί την αιγαιοπελαγίτικη μοναδικότητά του και  να ζήσουμε την ατμόσφαιρα της καλοκαιρινής του γοητείας. Όποιος επισκεφτεί την Αμοργό θα καταλάβει αμέσως γιατί η ταινία Απέραντο Γαλάζιο γυρίστηκε εδώ. Το ιδιαίτερα μεγάλο υψόμετρο του βραχώδους νησιού κάνει τη... Περισσότερα

Σας προσκαλούμε φέτος σε μια ξεχωριστή εξόρμηση στο πανέμορφο νησί της Αμοργού για να χαρούμε μαζί την αιγαιοπελαγίτικη μοναδικότητά του και  να ζήσουμε την ατμόσφαιρα της καλοκαιρινής του γοητείας.
Όποιος επισκεφτεί την Αμοργό θα καταλάβει αμέσως γιατί η ταινία Απέραντο Γαλάζιο γυρίστηκε εδώ. Το ιδιαίτερα μεγάλο υψόμετρο του βραχώδους νησιού κάνει τη θέα της θάλασσας του Αιγαίου αφοπλιστική, ενώ οι παραλίες της Αμοργού με τα κρυστάλλινα, πεντακάθαρα νερά και τις σπηλιές τους μαγεύουν τον επισκέπτη.
Στην Αμοργό, πάνω σ’ ένα γκρεμό 300 μέτρων με θέα τη θάλασσα, δεσπόζει σαν λευκό περιστέρι το ιστορικό και ξακουστό μοναστήρι της Παναγίας Χοζοβιώτισσας που τιμάται στα Εισόδια της Θεοτόκου. Κτίστηκε το 1088 μ.Χ. από το βυζαντινό αυτοκράτορα Αλέξιο Α΄ Κομνηνό σύμφωνα με επιγραφή της Ι. Μονής και με τα πατριαρχικά σιγίλια Ιερεμίου Β΄ (1583 μ.Χ.) και Τιμοθέου Β΄ (1613 μ.Χ.).

Αναχωρήσεις:
16-19 Ιουλίου /3-6 Σεπτεμβρίου / 1-4 Οκτωβρίου /19-22 Νοεμβρίου (Εορτή Χοζοβιώτισσας-Εισόδια Θεοτόκου)

Τιμή συμμετοχής:
€ 250,00 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο.
€ 310,00 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€ 190,00 *Προσφορά για παιδιά.
€ 850,00 **Οικογενειακή προσφορά.
€ 247,00 ***Ειδική προσφορά.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Η οικογενειακή προσφορά Family offer αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδιά από 4 έως 12 ετών και είναι συνολική τιμή και για τα 4 άτομα.
– Η ειδική προσφορά Special offer αφορά πελάτες που θα επιλέξουν και θα αγοράσουν ταυτόχρονα περισσότερες από 3 μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές πραγματοποιήσιμες στο διάστημα 2 μηνών δηλαδή 60 ημερών από την ημερομηνία της 1ης εκδρομής.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η ΜΕΡΑ : ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΙΓΙΑΛΗ ΑΜΟΡΓΟΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στο γραφείο μας. Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 11:30 για Πειραιά με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στον Πειραιά. Αφήνουμε το πούλμαν και άμεση επιβίβαση στο πλοίο με τα εισιτήρια που θα έχετε πάρει από τον αρχηγό του γραφείου μας.Με το πλοίο της εταιρείας BLUE STAR FERRIES σαλπάρισμα στις 17:30 για Αιγιάλη Αμοργού, με άφιξη εκεί στις 02:00 (επομένη) και άμεση μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ : ΑΜΟΡΓΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ (ΧΩΡΑ-ΜΟΝΗ ΧΟΖΟΒΙΩΤΙΣΣΑ-ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΛΣΑΜΙΤΗΣ-ΘΟΛΑΡΙΑ-ΛΑΓΚΑΔΑ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ.ΑΝΝΑΣ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΠΑΝΟΧΩΡΙΑΝΗ-ΑΙΓΙΑΛΗ).

Πρωινό και περιήγηση του νησιού, στη νότια πλευρά του για να ανακαλύψουμε το πανέμορφο νησί, σταυροδρόμι συνάντησης Βορρά-Νότου. Ορεινή με άγρια ομορφιά και βράχους που καταλήγουν σε υπέροχες θάλασσες. Πρώτος σταθμός η Παναγία η Χοζοβιώτισσα, κτισμένη σε κοίλωμα των βράχων, ένα μοναστήρι 1000 ετών σήμα κατατεθέν της Αμοργού που ιδρύθηκε από τον αυτοκράτορα Αλέξιο τον Α΄ Κομνηνό και που τιμά την εικόνα που έφθασε στο νησί από την Μονή Χοτζεβά της Παλαιστίνης. Επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου του Βαλσαμίτη Συνεχίζουμε με την Παραλία της Αγίας Άννας όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στην Αιγιάλη με επίσκεψη στους οικισμούς Θολάρια, Λαγκάδα, Ποταμό. Περιήγηση στα χωριά της Αιγιάλης, ενώ στα Θολάρια θα δούμε το νέο εκκλησιαστικό μουσείο.Στη Λαγκάδα θα επισκεφθούμε ένα παραδοσιακό σπίτι και αποστακτήριο αιθέριων ελαίων από τα γνωστά βότανα της Αμοργού.Περπάτημα μέχρι την εκκλησία της Παναγίας Επανοχωριανής για προσκύνημα και γνωριμία με τη χλωρίδα του νησιού.Χρόνος για ξεκούραση και περίπατο στον γραφικό Όρμο της Αιγιάλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.Χρόνος ελεύθερος. Προαιρετική ελληνική βραδιά με ζωντανή παραδοσιακή μουσική από βιολί και λαούτο. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ : ΑΜΟΡΓΟΣ-ΧΩΡΑ-ΚΑΤΑΠΟΛΑ-ΚΑΤΩ ΜΕΡΙΑ-ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΑΙΓΙΑΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την Χώρα με το ενετικό κάστρο , με τις 40 εκκλησίες, τους ανεμόμυλους, τα λιθόστρωτα δρομάκια, τις καμάρες, το αρχαιολογικό Μουσείο και τις πολλές μεταβυζαντινές εκκλησιές με τον Πύργο του Γαβρά και το πρώτο Γυμνάσιο που ιδρύθηκε στην Ελλάδα μετά το 1821. Η θέα προς τον κόλπο των Καταπόλων είναι απερίγραπτη, με τα κατάλευκα σπιτάκια των τριών οικισμών, Ξυλοκερατίδι, Ραχίδι, Κατάπολα. Ανάμεσά τους μια ήρεμη κοιλάδα. Συνεχίζουμε για Κατάπολα όπου χρόνος για περίπατο, καφέ και αγορά σουβενίρ. Η Κάτω Μεριά είναι επόμενος προορισμός μας με τα μικρά χωριά Βρούτσι, Αρκεσίνη και Κολοφάνα όπου η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής με την θαυματουργή εικόνα.. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Χρόνος για μπάνιο και σε μια από τις κοντινές παραλίες. Προαιρετική διασκέδαση με παραδοσιακή μουσική. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ : ΑΜΟΡΓΟΣ ΚΑΤΑΠΟΛΑ ή ΑΙΓΙΑΛΗ– ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Πρωινή αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας για Κατάπολα ή το λιμάνι της Αιγιαλής και στις 06:55 σαλπάρισμα με το πλοίο BLUE STAR για Πειραιά. Άφιξη στις 15:00 στον Πειραιά, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Καλαμάτα. Άφιξη στην Καλαμάτα γεμάτοι νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις και πλάνα για το μέλλον.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • -Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν Καλαμάτα-Πειραιάς-Καλαμάτα.
  • -Εισιτήρια πλοίου
  • -Τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 3 αστέρων σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.
  • -Πρωινό.
  • -Οι μετακινήσεις από / προς τα ξενοδοχείο στο λιμάνι.
  • -Ο γύρος του νησιού με τοπικό πούλμαν και τοπικό ξεναγό.
  • -Χάρτες - Έντυπα.
  • -Φ.Π.Α.
  • Ότι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα και αναφέρεται ως προαιρετικό, όπως είσοδοι σε μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, αχθοφορικά.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Αμοργός, Amorgos, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €250,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ενημερωθείτε άμεσα

Όλα τα νέα ταξίδια στο email σας