από €585,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Αίγυπτος,Σάρμ Ελ Σέιχ

Created with Sketch. Σάρμ Ελ Σέιχ, Αίγυπτος
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

5 μέρες

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

585,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Σάρμ Ελ Σέιχ,το Θαύμα των Βεδουίνων στην Αιγυπτο !!! Το Σαρμ Ελ Σέιχ είναι αγαπημένος προορισμός των επισκεπτών που θέλουν τόσο ηρεμία, όσο και διασκέδαση κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Το Σαρμ Ελ Σέιχ διαθέτει ξενοδοχεία 5* deluxe, ξενοδοχεία 5*, πολυτελή ξενοδοχεία, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, παραθαλάσσια θέρετρα και πληθώρα από... Περισσότερα

Σάρμ Ελ Σέιχ,το Θαύμα των Βεδουίνων στην Αιγυπτο !!!
Το Σαρμ Ελ Σέιχ είναι αγαπημένος προορισμός των επισκεπτών που θέλουν τόσο ηρεμία, όσο και διασκέδαση κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Το Σαρμ Ελ Σέιχ διαθέτει ξενοδοχεία 5* deluxe, ξενοδοχεία 5*, πολυτελή ξενοδοχεία, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, παραθαλάσσια θέρετρα και πληθώρα από χώρους διασκέδασης.

Είναι το ιδανικό μέρους για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ και των υπαίθριων δραστηριοτήτων.Διακοπές στο κοσμοπολίτικο Σαρμ ελ Σέιχ, στην χερσόνησο του Σινά. Το παλιό ψαροχώρι είναι σήμερα ένα υπερπολυτελές τουριστικό θέρετρο, όπου εκτός των άλλων φημίζεται και για τον απίστευτης ομορφιάς υποθαλάσσιο πλούτο του, που οι τοπικές αρχές προστατεύουν με χίλιους τρόπους.

H περιοχή Σαρμ ελ Σειχ (Sharm el Sheikh) είναι η μεγαλύτερη και πλέον πολυτελής, ως παραθαλάσσιο θέρετρο στην γενικότερη περιοχή της χερσονήσου Σινά. Εκτείνεται μεταξύ της οροσειράς Gebel El Igma και της θάλασσας. Το Σαρμ ελ Σειχ αφήνει έκπληκτο τον κάθε επισκέπτη του με την φαντασμαγορική του θέα.

Λιγότερα

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Σάρμ Ελ Σέιχ, Αίγυπτος

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €585,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ενημερωθείτε άμεσα

Όλα τα νέα ταξίδια στο email σας