από €290,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

ΣΑΜΟΣ, το νησί του Πυθαγόρα

Created with Sketch. Σάμος, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

4 ημέρες / 2-5 Ιουλίου / 24-27 Ιουλίου / 22-25 Αυγούστου / 24-27 Σεπτεμβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

290 ,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Το νησί της Ήρας και του Πυθαγόρα, της ιστορίας και της φυσικής ομορφιάς, σας προσκαλεί στο μύθο του... Σε αυτό το καταπράσινο νησί στην άκρη του Αιγαίου ανάμεσα σε πευκοδάση και ελαιώνες, σε εκτάσεις με εσπεριδοειδή και εύφορους αμπελώνες, θα ανακαλύψετε μύθους και ιστορικές αλήθειες. Εδώ γεννήθηκε η θεά Ήρα,... Περισσότερα

Το νησί της Ήρας και του Πυθαγόρα, της ιστορίας και της φυσικής ομορφιάς, σας προσκαλεί στο μύθο του…

Σε αυτό το καταπράσινο νησί στην άκρη του Αιγαίου ανάμεσα σε πευκοδάση και ελαιώνες, σε εκτάσεις με εσπεριδοειδή και εύφορους αμπελώνες, θα ανακαλύψετε μύθους και ιστορικές αλήθειες. Εδώ γεννήθηκε η θεά Ήρα, γυναίκα του Δία· εδώ και ο περίφημος αστροφυσικός Αρίσταρχος, που πρώτος διατύπωσε τη θεωρία για την κίνηση της γης· και εδώ είδε για πρώτη φορά το φως του ήλιου ο μέγας μαθηματικός, ο Πυθαγόρας. Σε αυτό το νησί του Αιγαίου, με τις πεντακάθαρες θάλασσες, τους παραδοσιακούς ορεινούς οικισμούς, τα εκλεκτά τοπικά προϊόντα και το καλόπιοτο, γλυκό σαμιώτικο κρασί, το όνειρό σας  για αξέχαστο ταξίδι γίνεται πραγματικότητα.

Aναχωρήσεις : 2-5 Ιουλίου / 24-27 Ιουλίου / 22-25 Αυγούστου / 24-27 Σεπτεμβρίου

Τιμή συμμετοχής:

€ 290,00 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο
€ 330,00 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο
€ 230,00 το παιδί 4-12 ετών μαζί με τους γονείς
€ 1000,00 οικογενειακή προσφορά Family offer
€ 287,00 ***ειδική προσφορά Special offer

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Η οικογενειακή προσφορά Family offer αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδιά από 4 έως 12 ετών και είναι συνολική τιμή και για τα 4 άτομα.
– Η ειδική προσφορά Special offer αφορά πελάτες που θα επιλέξουν και θα αγοράσουν ταυτόχρονα περισσότερες από 3 μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές πραγματοποιήσιμες στο διάστημα 2 μηνών δηλαδή 60 ημερών από την ημερομηνία της 1ης εκδρομής.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΛΟΙΟ - ΣΑΜΟΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στην κεντρική πλατεία, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 10:00 π.μ. για Πειραιά, όπου θα πάρουμε το φερυ-μπωτ για το νησί , του περίφημου μαθηματικού της αρχαιότητας του Πυθαγόρα, τη Σάμο. Άφιξη στον Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο, και άμεση αναχώρηση στις 16:00, όπου θα διασχίσουμε το Αιγαίο πέλαγος περνώντας κοντά από πολλά άλλα νησιά.

2η ΜΈΡΑ : ΣΑΜΟΣ (ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ)

Άφιξη στην Σάμο, στις ( 00:30-02:50 π.μ. ανάλογα με την ημέρα αναχώρησης μας) μεταφορά στο ξενοδοχείο μας,για ξεκούραση.Πρωινό και στις 09:30 θα αναχωρήσουμε για περιηγηθούμε στα όμορφα χωριά με τους αμπελώνες που παράγουν το γλυκόπιοτο κρασί, αρχαιολογικούς χώρους και όμορφες παραλίες του νησιού. Θα επισκεφθούμε το Ηραίον (ναός της Ήρας), το μοναστήρι του Τίμιου Σταυρού (χρονολογείται τον 16ο αιώνα), τους Κουμαραδαίους (αγοράστε είδη λαϊκής τέχνης, πήλινα και χουρμάδες). Το παραδοσιακό χωριό Πύργο (γευθείτε το υπέροχο γιαουρτάκι και το σπάνιο σε νοστιμιά μέλι τους). Επόμενος σταθμός είναι το Καρλόβασι η δεύτερη σε μέγεθος πόλη του νησιού, (προαιρετικό φαγητό). Στη διαδρομή για το Κοκκάρι απολαύστε τη φύση στη περιοχή Αηδόνια, στάση για καφέ στο πιο όμορφο χωριό του νησιού το Κοκκάρι. Τέλος άφιξη στο Βαθύ, επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο όπου θα δούμε το μεγάλο σε μέγεθος άγαλμα του Κούρου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε κέντρο με τοπικό χρώμα. Διανυκτέρευση.

3η μέρα : Γύρος νησιού ή Προαιρετική εκδρομή στην Αρχαία ΄Εφεσσο

Μετά το πρωινό μας, θα περιηγηθούμε στην πόλη της Σάμου βλέποντας τα αξιοθέατα της και στη συνέχεια θα απολαύσουμε το μπάνιο σας σε μία από τις παραλίες του νησιού. Όποιος θέλει μπορεί προαιρετικά να πραγματοποιήσει εκδρομή στην αρχαία ΄Εφεσσο και στο Κουσάντασι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος .Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

4η μέρα : ΣΑΜΟΣ - ΠΛΟΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Μετά το πρόγευμα, χρόνος ελεύθερος. Συγκέντρωση επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις (08:20 ή 13:35-13:45 )για Πειραιά γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις. Άφιξη στον Πειραιά, στις 23:50. Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση για Καλαμάτα με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση.Κατά την διαδρομή μας κάντε καινούργια ταξιδιωτικά σχέδια για το μέλλον. Άφιξη στην Καλαμάτα.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • -Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν Καλαμάτα – Πειραιάς – Καλαμάτα .
  • -Εισιτήρια πλοίου Πειραιάς – Σάμος – Πειραιάς σε οικονομική θέση.
  • -Τρείς (3) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 3 αστέρων σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.
  • -Πρωινό καθημερινά (3 πρωινά σύνολο).
  • -Οι μεταφορές από/προς το λιμάνι με τοπικό πούλμαν.
  • -Η εκδρομή στη Σάμο με το πούλμαν (τοπικό)
  • -Τοπικός ξεναγός.
  • -Χάρτες–Έντυπα.
  • -Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και σε αρχαιολογικούς χώρους, ο Φόρος Διαμονής (πληρώνεται επί τόπου στο ξενοδοχείο), φαγητά, αχθοφορικά, ποτά κ.α.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Σάμος, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €290,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ενημερωθείτε άμεσα

Όλα τα νέα ταξίδια στο email σας