από €220,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

ΛΕΣΒΟΣ, το νησί της Σαπφούς

Created with Sketch. Λέσβος, Lesbos, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

4 ημέρες / 16-19 Ιουλίου / 6-9 Αυγούστου /13-16 Αυγούστου (Δεκαπεντάυγουστος στην Αγιάσο) / 20-23 Αυγούστου / 17-20 Σεπτεμβρίου / 15-18 Οκτωβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

_/_

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Καλειδοσκόπιο εικόνων: η «κινηματογραφική» προκυμαία, τα αρχοντικά, οι ελαιώνες, το Απολιθωμένο Δάσος, o Μόλυβος, και ο υγρότοπος της Καλλονής. Βρίσκεστε στο Βορειοανατολικό Αιγαίο. Ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση. Στην άκρη της Μεσογείου. Στο νησί της Σαπφούς, του Αλκαίου, του Θεόφιλου, του Μυριβήλη. Ένα ψηφιδωτό συναισθημάτων και αναπαραστάσεων. Απολαμβάνετε το... Περισσότερα

Καλειδοσκόπιο εικόνων: η «κινηματογραφική» προκυμαία, τα αρχοντικά, οι ελαιώνες, το Απολιθωμένο Δάσος, o Μόλυβος, και ο υγρότοπος της Καλλονής.

Βρίσκεστε στο Βορειοανατολικό Αιγαίο. Ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση. Στην άκρη της Μεσογείου. Στο νησί της Σαπφούς, του Αλκαίου, του Θεόφιλου, του Μυριβήλη. Ένα ψηφιδωτό συναισθημάτων και αναπαραστάσεων. Απολαμβάνετε το σπάνιο φυσικό κάλλος, τα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα, το Απολιθωμένο Δάσος και τις μεσαιωνικές καστροπολιτείες, τους απέραντους ελαιώνες και το γλυκό κλίμα της Μεσογείου. Εδώ, θα βρείτε παραδοσιακούς οικισμούς και ιστορικά βιομηχανικά κτήρια, παραλίες χιλιομέτρων, αλλά και δύο τεράστιους κλειστούς κόλπους, τo καλύτερο ούζο της Ελλάδας, αλλά και εκλεκτούς μεζέδες. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα προτερήματα του «πλατανόφυλλου που κάποιος πέταξε καταμεσής του πελάγους», όπως χαρακτήρισε τη Λέσβο ο Οδυσσέας Ελύτης.Με την πρωτέουσα την Μυτιλήνη να δίνει την δική της πινελλιά στο καμβά του πανέμορφου Ελληνικού τοπίου.

“4ήμερη εκδρομή στη Λέσβο, την Μυτιλήνη, στην εκκλησία του Αγ.Ραφαήλ, στην όμορφη Σκάλα Συκαμινιάς, στα Μήθυμνα,  στην μοναδική Πέτρα, στην Καλλονή, στον Αγιάσο και στο περίφημο Πολωμάρι.”

Aναχωρήσεις : 16-19 Ιουλίου / 6-9 Αυγούστου /13-16 Αυγούστου (Δεκαπεντάυγουστος στην Αγιάσο) / 20-23 Αυγούστου / 17-20 Σεπτεμβρίου / 15-18 Οκτωβρίου

Τιμή συμμετοχής:
€ 220,00 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο
€ 255,00 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο
€ 180,00 το παιδί 4-12 ετών μαζί με τους γονείς
€ 780,00 οικογενειακή προσφορά Family offer 
€ 217,00 ***ειδική προσφορά Special offer

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Η οικογενειακή προσφορά Family offer αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδιά από 4 έως 12 ετών και είναι συνολική τιμή και για τα 4 άτομα.
– Η ειδική προσφορά Special offer αφορά πελάτες που θα επιλέξουν και θα αγοράσουν ταυτόχρονα περισσότερες από 3 μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές πραγματοποιήσιμες στο διάστημα 2 μηνών δηλαδή 60 ημερών από την ημερομηνία της 1ης εκδρομής.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΛΟΙΟ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος 79 (όπισθεν Notos Galleries) στις 14:15 μ.μ., επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 14:30 για Πειραιά μ΄ ενδιάμεση στάση για ξεκούραση. Άφιξη στον Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 20:00 μ.μ για το μεγαλύτερο νησί του Ανατολικού Αιγαίου, τη Λέσβο. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η μέρα : ΜΥΤΙΛΗΝΗ - ΑΓΙΑΣΟΣ - ΠΛΩΜΑΡΙ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Άφιξη στην Μυτιλήνη στις 07:45 π.μ. και αναχώρηση για την καταπράσινη ορεινή Αγιάσο, όπου είναι θρησκευτικό κέντρο και κέντρο ξυλογλυπτικής και αγγειοπλαστικής τέχνης του νησιού. Θα προσκυνήσουμε στη Θαυματουργή εκκλησία της Παναγίας της Σιών. Στην συνέχεια, αναχωρούμε για το παραδοσιακό Πλωμάρι και ξενάγηση σε εργοστάσιο παρασκευής του φημισμένου Ούζου Πλωμάρι. Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση, χρόνος ξεκούρασης. Την προτεινόμενη ώρα, αναχώρηση για το ιστορικό κέντρο της Μυτιλήνης. Χρόνος ελεύθερος. Μπορείτε να επισκεφθείτε τον Αγ. Θεράποντα, τον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αθανασίου (16ου-17ου) με ξυλόγλυπτο τέμπλο και το Βυζαντινό μουσείο, που έχει πλουσιότατη συλλογή Βυζαντινών εικόνων, αμφίων και εκκλησιαστικών Σκευών και τέλος να απολαύσετε το δείπνο σας σε μία από τις ταβέρνες-ουζερί της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η μέρα : ΜΥΤΙΛΗΝΗ - ΑΓ. ΡΑΦΑΗΛ - ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ (ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ) - ΣΚΑΛΑ ΣΥΚΑΜΙΝΙΑΣ ΜΗΘΥΜΝΑ (ΜΟΛΥΒΔΟΣ) - ΠΕΤΡΑ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Μετά το πρωινό μας, επιβίβαση στο πούλμαν για να επισκεφθούμε και να προσκυνήσουμε το Θαυματουργό Άγιο Ραφαήλ. Κατόπιν, μέσα από όμορφη παραθαλάσσια διαδρομή φθάνουμε στο χωριό Μανταμάδος, όπου θα επισκεφτούμε την Μονή του Ταξιάρχη, που είναι ο προστάτης της Λέσβου. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε την Σκάλα Συκαμινιάς, όπου εδώ έζησε και έγραψε ο Στρατής Μυριβήλης. Στάση. Κατόπιν θα επισκεφτούμε το πιο τουριστικό μέρος του νησιού τη Μήθυμνα, ριζωμένη πάνω στον βράχο με το Βυζαντινό κάστρο στην κορυφή, που εντυπωσιάζει με την αρχιτεκτονική δομή της. Φαγητό, μπάνιο και ξεκούραση. Στην συνέχεια, θα επισκεφθούμε την γραφική Πέτρα, παραλιακό χωριό σε καταπράσινο κάμπο, που οφείλει το όνομά του στον Βράχο της Παναγίας, που στέκεται σαν μετεωρίτης στην μέση του οικισμού. Πάνω στον Βράχο (27μ. ύψος με 114 σκαλοπάτια) βρίσκεται η εκκλησία της Γλυκοφιλούσας, όπου χτίσθηκε το 1747. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ξεκούρασης. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα με τοπικό χρώμα. Διανυκτέρευση.

4η μέρα : ΜΥΤΙΛΗΝΗ - ΕΝ ΠΛΩ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Πρωινό και άμεση αναχώρηση για το λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο και άμεση αναχώρηση στις 11:00 π.μ. για τον Πειραιά. Απολαύστε το ταξίδι μας στο Αιγαίο. Άφιξη στον Πειραιά στις 21:45 μ.μ., άμεση επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση. Κατά την διαδρομή μας κάντε καινούργια ταξιδιωτικά σχέδια για το μέλλον. Άφιξη στην Καλαμάτα, γεμάτοι νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν Καλαμάτα-Πειραιάς-Καλαμάτα.
  • Εισιτήρια πλοίου Πειραιάς - Μυτιλήνη - Πειραιάς σε οικονομική θέση.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 3 αστέρων σε δίκλινα - τρίκλινα δωμάτια.
  • Πρωινό μπουφέ.
  • Οι περιηγήσεις - εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα στην Λέσβο (Μυτιλήνη) με τοπικό πούλμαν.
  • Αρχηγός - σύνοδος του γραφείου μας.
  • Χάρτες - Έντυπα.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και σε αρχαιολογικούς χώρους, ο Φόρος Διαμονής (πληρώνεται επί τόπου στο ξενοδοχείο), φαγητά, αχθοφορικά, ποτά κ.α.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Λέσβος, Lesbos, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €220,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ενημερωθείτε άμεσα

Όλα τα νέα ταξίδια στο email σας