από €195,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Δυτική Μακεδονία: Καστοριά-Πρέσπες-Μέτσοβο-Νυμφαίο-Λουτρά Πόζαρ-Φλώρινα-Μετέωρα-Τρίκαλα

Created with Sketch. Καστοριά, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

4 ημέρες / 20-23 Αυγούστου / 24-27  Σεπτεμβρίου / 25-28 Οκτωβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

195,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

"4ήμερη εκδρομή σε Καστοριά-Πρέσπες-Μέτσοβο-Νυμφαίο-Λουτρά Πόζαρ-Φλώρινα-Μετέωρα-Τρίκαλα" Από τον Εθνικό Δρυμό Πρεσπών μέχρι την ατμοσφαιρική λιμνοπολιτεία της Καστοριάς και από τα αρχοντικά του Νυμφαίου, οι ταξιδιωτικοί προορισμοί της Δυτικής Μακεδονίας μοιράζονται κοινά φυσικά και αρχιτεκτονικά πλεονεκτήματα, αλλά καθένας έχει και τη μοναδικότητά του. Κυνήγι μανιταριών, βόλτες με άρωμα Ιστορίας και μοναδική φύση... Περισσότερα

“4ήμερη εκδρομή σε Καστοριά-Πρέσπες-Μέτσοβο-Νυμφαίο-Λουτρά Πόζαρ-Φλώρινα-Μετέωρα-Τρίκαλα”

Από τον Εθνικό Δρυμό Πρεσπών μέχρι την ατμοσφαιρική λιμνοπολιτεία της Καστοριάς και από τα αρχοντικά του Νυμφαίου, οι ταξιδιωτικοί προορισμοί της Δυτικής Μακεδονίας μοιράζονται κοινά φυσικά και αρχιτεκτονικά πλεονεκτήματα, αλλά καθένας έχει και τη μοναδικότητά του. Κυνήγι μανιταριών, βόλτες με άρωμα Ιστορίας και μοναδική φύση στο Νυμφαίο, ένα από τα ομορφότερα χωριά της Ελλάδας, ρομαντικά weekends στις όχθες της λίμνης της Καστοριάς, ανακαλύψεις για ανήσυχους φυσιολάτρες στα ορεινά της Φλώρινας, και τα μοναδικά λουτρά Πόζαρ. Εξαιρετική φύση, μοναδικές διαδρομές , γραφικές πόλεις και χωριά με ιδιαίτερη Ιστορία, γεύσεις με τοπικό χρώμα και ιδιαίτερα κρασιά συνθέτουν ένα πολυπρόσωπο ταξιδιωτικό προφίλ, ικανό να σας κάνει να επιστρέψετε εδώ πολλές φορές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Όλα αυτά σε μια εκδρομή σε συνδυασμό με μοναδικά Μετέωρα και τα πανέμορφα Τρίκαλα στην Θεσσαλία,κάνουν το ταξίδι πραγματικά αξέχαστο.

Aναχωρήσεις: 20-23 Αυγούστου / 24-27  Σεπτεμβρίου / 25-28 Οκτωβρίου

Τιμή συμμετοχής:
€ 195,00 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο
€ 250,00 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο
€ 150,00 το παιδί 4-12 ετών μαζί με τους γονείς
€ 670,00 οικογενειακή προσφορά Family offer
€ 193,00 ***ειδική προσφορά Special offer

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Η οικογενειακή προσφορά Family offer αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδιά από 4 έως 12 ετών και είναι συνολική τιμή και για τα 4 άτομα.
– Η ειδική προσφορά Special offer αφορά πελάτες που θα επιλέξουν και θα αγοράσουν ταυτόχρονα περισσότερες από 3 μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές πραγματοποιήσιμες στο διάστημα 2 μηνών δηλαδή 60 ημερών από την ημερομηνία της 1ης εκδρομής.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος (όπισθεν Notos Galleries) στις 06:45 π.μ., επιβίβαση το πούλμαν και άμεση αναχώρηση για την Καστοριά μέσω γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου και Μετσόβου με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην Καστοριά το απόγευμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΜΙΚΡΗ & ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Μετά το πρωινό, επίσκεψη στην όμορφη πόλη της Καστοριάς, η οποία συμμετείχε ενεργά στην Επανάσταση του 1821 και αργότερα στο Μακεδονικό Αγώνα. Σήμερα, παρά την εκτεταμένη καταστροφή εξαιτίας της αλόγιστης ανοικοδόμησης, διατηρούνται ακόμη αρκετά αρχοντικά και εκκλησίες. Επίσκεψη στο Μοναστήρι της Παναγίας Μαυριώτισας, που βρίσκεται έξω από την πόλη, στις όχθες της λίμνης. Επίσης, θα επισκεφθούμε το Δισπηλιό, όπου θα δούμε τον χώρο και το μουσείο με τα ευρήματα του Λιμναίου Οικισμού. Αναχώρηση για τις Πρέσπες, τα «υγρά σύνορα» της Ελλάδος. Επίσκεψη στο ξακουστό χωριό του Αγίου Γερμανού, που βρίσκεται στα ανατολικά της Μεγάλης Πρέσπας. Θα δούμε επίσης την Μικρή Πρέσπα, το νησάκι του Αγ. Αχιλλείου, τους Ψαράδες, τη Μεγάλη Πρέσπα (με βάρκες θα γίνει προαιρετικά ο μικρός ή μεγάλος γύρος της λίμνης). Στάση για ξεκούραση και φαγητό. Επιστροφή στην Καστοριά, χρόνος ελεύθερος για να ψωνίσουμε τοπικά προϊόντα, γούνες, δερμάτινα κ.α. Το βράδυ προαιρετική ομαδική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΝΥΜΦΑΙΟ (ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ) - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΦΛΩΡΙΝΑ - KΑΣΤΟΡΙΑ

Πρόγευμα και άμεση αναχώρηση. Σήμερα η ημέρα είναι αφιερωμένη στους φυσιολάτρες και στους ζωόφιλους. Πρώτη μας στάση στο ΝΥΜΦΑΙΟ, το Κέντρο Ενημέρωσης για την ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΦΕ ΑΡΚΟΥΔΑΣ «ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ» μέσα σε δάση οξιάς και σε έκταση 100 στρεμμάτων, όπου φιλοξενούνται οι αρκούδες. Επίσκεψη (προαιρετικά). Εμπειρία μοναδική. Παραμονή στο Νυμφαίο ν’ απολαύσουμε το ποτό μας σ’ ένα μαγικό τοπίο, που θεωρείται πανελλήνιο πρότυπο ανάπτυξης. Κατόπιν, αναχώρηση για τα Λουτρά Λουτρακίου Αλμωπαίας (Πόζαρ). Χρόνος ελεύθερος ν’ απολαύσετε το μπάνιο σας σε μία από τις πισίνες, αλλά και να γευματίσετε σε μία από τις ταβέρνες της περιοχής. Κατόπιν, αναχώρηση για την γραφική Φλώρινα. Η Φλώρινα είναι πόλη της Δυτικής Μακεδονίας και πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού. Η πόλη της Φλώρινας βρίσκεται σε υψόμετρο 687 μέτρων και έχει πληθυσμό 19.796 κατοίκους. Η αρχαία ονομασία της περιοχής ήταν Λυγκηστίς, που ήταν ένα αυτόνομο αρχικά μακεδονικό κρατίδιο, στο οποίο κατοικούσαν συγγενή ελληνικά-μακεδονικά φύλλα δωρικής καταγωγής, και το οποίο ο Φίλιππος Β' ένωσε με το δικό του μεγάλο μακεδονικό βασίλειο. Η περιοχή οφείλει την ονομασία της στον πρώτο μυθικό βασιλιά της, τον ήρωα και αργοναύτη Λυγκέα. Άφιξη στη Φλώρινα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος, για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

4η μέρα : KAΣΤΟΡΙΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ - ΙΣΘΜΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση για τα Μετέωρα. Εδώ, θα επισκεφθούμε την Μονή της Μεταμορφώσεως ή Μεγάλο Μετέωρο, την Μονή του Αγίου Στεφάνου, χτισμένη το 14ο αιώνα. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για Καλαμάτα μέσω Τρικάλων, Ισθμού με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό, καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες σχεδιάζοντας νέα μελλοντικά ταξίδια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • -Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
  • -Τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* αστέρων σε δίκλινα - τρίκλινα δωμάτια στην Καστοριά.
  • -Πρωινό καθημερινά (σύνολο 4).
  • -Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • -Διόδια.
  • -Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
  • -Οικο-ξεναγός στις Πρέσπες.
  • -Έντυπα - χάρτες
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, το εισιτήριο για το λουτρό στο Πόζαρ, ο φόρος διαμονής (πληρώνεται επί τόπου στα ξενοδοχεία), αχθοφορικά, ποτά, προαιρετικές διασκεδάσεις κ.α.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Καστοριά, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €195,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ενημερωθείτε άμεσα

Όλα τα νέα ταξίδια στο email σας