από €135,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Θεσσαλία, στη σκιά των Μετεώρων

Created with Sketch. Καλαμπάκα, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

3 ημέρες / 28-30 Αυγούστου / 25-27 Σεπτεμβρίου / 23-25 Οκτωβρίου.

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

135,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Στη Σκιά των Μετεώρων!! Ένα από τα πιο εντυπωσιακά και παράξενα τοπία της Ελλάδας, τα Μετέωρα είναι εκπληκτικός τόπος όλες τις εποχές του χρόνου. Τεράστιοι σκούροι, κάθετοι βράχοι, που μοιάζουν να τοποθετήθηκαν εκεί από κάποιο τεράστιο χέρι, αφήνουν όποιον τους αντικρύσει για πρώτη φορά με το στόμα ανοιχτό από το... Περισσότερα

Στη Σκιά των Μετεώρων!!

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά και παράξενα τοπία της Ελλάδας, τα Μετέωρα είναι εκπληκτικός τόπος όλες τις εποχές του χρόνου. Τεράστιοι σκούροι, κάθετοι βράχοι, που μοιάζουν να τοποθετήθηκαν εκεί από κάποιο τεράστιο χέρι, αφήνουν όποιον τους αντικρύσει για πρώτη φορά με το στόμα ανοιχτό από το θαυμασμό και το δέος. Και τα δύο αυτά συναισθήματα γιγαντώνονται όταν κάποιος αναλογιστεί πως αυτοί οι θεόρατοι βράχοι είναι τόποι ασκητισμού εδώ και χίλια χρόνια…

Καρδίτσα-Τρίκαλα-Ελάτη-Περτούλι-Λίμνη Πλαστήρα-Μετέωρα

Αναχωρήσεις: 28-30 Αυγούστου / 25-27 Σεπτεμβρίου / 23-25 Οκτωβρίου.

Τιμή συμμετοχής :
€ 135 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.
€ 165 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€ 100 το παιδί από 4 – 12 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο μαζί με τους γονείς
€ 450 Family Offer
€ 133 Special Offer

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Η οικογενειακή προσφορά Family offer αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδιά από 4 έως 12 ετών και είναι συνολική τιμή και για τα 4 άτομα.
– Η ειδική προσφορά Special offer αφορά πελάτες που θα επιλέξουν και θα αγοράσουν ταυτόχρονα περισσότερες από 3 μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές πραγματοποιήσιμες στο διάστημα 2 μηνών δηλαδή 60 ημερών από την ημερομηνία της 1ης εκδρομής.   
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πρίν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
– Οι παιδικές τιμές ισχύουν για παιδιά από 4-12 ετών, εφόσον μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο με τους γονείς τους, εκτός από τις εκδρομές που περιλαμβάνουν καράβι, όπου η παιδική έκπτωση ισχύει από 4-10 ετών.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και  αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΙΣΘΜΟΣ - ΛΑΜΙΑ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 06:45 π.μ. στη Νέδοντος 79 (όπισθεν Notos Galleries), επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 07:00 π.μ. για τα Τρίκαλα μέσω Ισθμού - Λαμίας - Καρδίτσας μ΄ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στα Τρίκαλα το βράδυ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΥΛΗ - ΕΛΑΤΗ - ΠΕΡΤΟΥΛΙ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ (Ι. Μ .ΚΟΡΩΝΑΣ - ΛΑΜΠΕΡΟ - ΚΑΣΤΑΝΙΑ - ΜΟΥΧΑ - ΦΡΑΓΜΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ή ΜΕΓΔΟΒΑ ) - ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την όμορφη κωμόπολη Πύλη, μιας και ήταν και είναι το στενό πέρασμα από την Θεσσαλία στην Ήπειρο. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το ορεινό χωριό Ελάτη, το οποίο είναι σταθμός για το καταφύγιο του Κόζιακα και το χιονοδρομικό κέντρο στο Περτούλι. Στην συνέχεια, θα επισκεφτούμε το μικρό χωριό, αλλά τουριστικό κέντρο της Θεσσαλίας και σε υψόμετρο 1200μ., το Περτούλι. Κατόπιν, θα επισκεφθούμε την λίμνη Πλαστήρα, μία από τις ομορφότερες γωνιές του ορεινού όγκου των Αγράφων. Πρώτα θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Κορώνας (παλαιότερα ονομαζόταν μονή Κρυεράς Πηγής), χτισμένο σαν Κάστρο αγναντεύει όλο τον θεσσαλικό κάμπο. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε τα γραφικά χωριά Μούχα και Καστάνια και στο γραφικό χωριό Λαμπερό για καφέ δίπλα στην λίμνη. Τέλος, θα καταλήξουμε στο φράγμα του Νικολάου Πλαστήρα ή Μέγδοβα (ομώνυμος ποταμός). Από εδώ θα θαυμάσουμε την θέα προς το μικρό νησάκι Νιάγκα. Αφήνουμε την περίφημη λίμνη Πλαστήρα με τις καλύτερες εντυπώσεις για να επιστρέψουμε στην Καρδίτσα το απόγευμα για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ προαιρετική ομαδική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3η μέρα : ΤΡΙΚΑΛΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ - ΛΑΜΙΑ - ΙΣΘΜΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση για τα Μετέωρα. Εδώ, θα επισκεφθούμε και την Μονή των Αγίων Πάντων (Βαρλαάμ), το πιο εντυπωσιακό από όλα τα μοναστήρια, σκαρφαλωμένο σε ύψος 373μ. με 195 σκαλιά, χτισμένο από το 1542. Επίσης, θα δούμε το μοναστήρι της Μεταμορφώσεως ή Μεγάλο Μετέωρο, την Μονή του Αγίου Στεφάνου, χτισμένη το 14ο αιώνα και άλλα μοναστήρια, εφόσον μας το επιτρέπει ο χρόνος. Στην συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για Καλαμάτα μέσω Ισθμού με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες, σχεδιάζοντας νέα μελλοντικά ταξίδια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • •Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
  • •Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 αστέρων σε δίκλινα-τρίκλινα δωμάτια.
  • •Πρωινό μπουφέ (σύνολο 2).
  • •Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • •Ο αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
  • •Έντυπα - χάρτες.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και σε αρχαιολογικούς χώρους, ο Φόρος Διαμονής (πληρώνεται επί τόπου στο ξενοδοχείο), φαγητά, αχθοφορικά, ποτά κ.α.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Καλαμπάκα, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €135,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ενημερωθείτε άμεσα

Όλα τα νέα ταξίδια στο email σας