από €125,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

3 ημέρες Στερεά Ελλάδα

Created with Sketch. Καρπενήσι, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

3 ημέρες / 10-12 Ιουλίου, 7-9  Αυγούστου, 4-6  Σεπτεμβρίου, 2-4 Οκτωβρίου, 6-8 Νοεμβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

125,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Οι βόλτες στο Καρπενήσι, οι εξορμήσεις στα γύρω χωριά, η συγκλονιστική φύση και όλα όσα θα σας πείσουν ότι η Ευρυτανία είναι υπέροχη όλο τον χρόνο! Καρπενήσι- Αγρίνιο - Λίμνη Κρεμαστών - Μονή Προυσού - Πατήματα της Παναγίας - Διπόταμα - Μικρό & Μεγάλο χωριό - Κορυσχάδες - Κεφαλόβρυσο -... Περισσότερα

Οι βόλτες στο Καρπενήσι, οι εξορμήσεις στα γύρω χωριά, η συγκλονιστική φύση και όλα όσα θα σας πείσουν ότι η Ευρυτανία είναι υπέροχη όλο τον χρόνο!

Καρπενήσι- Αγρίνιο – Λίμνη Κρεμαστών – Μονή Προυσού – Πατήματα της Παναγίας – Διπόταμα – Μικρό & Μεγάλο χωριό – Κορυσχάδες – Κεφαλόβρυσο – Μονή Αγάθωνα – Υπάτη – Λαμία

Αναχωρήσεις:
12-14 Ιουνίου, 10-12 Ιουλίου, 7-9  Αυγούστου, 4-6  Σεπτεμβρίου, 2-4 Οκτωβρίου, 6-8 Νοεμβρίου

Τιμή συμμετοχής :
€ 125 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο.
€ 155 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€ 100 το παιδί από 4-12 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο με τους γονείς.
€ 440 Family Offer
€ 123 Special Offer

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

– Η οικογενειακή προσφορά Family offer αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδιά από 4 έως 12 ετών και είναι συνολική τιμή και για τα 4 άτομα.
– Η ειδική προσφορά Special offer αφορά πελάτες που θα επιλέξουν και θα αγοράσουν ταυτόχρονα περισσότερες από 3 μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές πραγματοποιήσιμες στο διάστημα 2 μηνών δηλαδή 60 ημερών από την ημερομηνία της 1ης εκδρομής.   
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πρίν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
– Οι παιδικές τιμές ισχύουν για παιδιά από 4-12 ετών, εφόσον μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο με τους γονείς τους, εκτός από τις εκδρομές που περιλαμβάνουν καράβι, όπου η παιδική έκπτωση ισχύει από 4-10 ετών.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και  αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η ημέρα ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΙΣΘΜΟΣ - ΛΑΜΙΑ - ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στην οδό Νέδοντος 79 (πίσω από το Notos Galleries) στις 06:45 π.μ. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 07:00 π.μ. για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, το Καρπενήσι, μέσω Ισθμού με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στο Καρπενήσι, την Ελβετία της Ελλάδας. Tακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΟΥ - ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ - ΔΙΠΟΤΑΜΑ - ΜΙΚΡΟ & ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ - ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ - ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ - ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για το περίφημο μοναστήρι της Παναγίας Προυσιώτισσας, χτισμένο σε απότομο βράχο. Εκεί, θα προσκυνήσουμε την θαυματουργή εικόνα, επίσκεψη στο μουσείο της Μονής. Κατόπιν, θα επισκεφτούμε τα Διπόταμα, εκεί που τα ποτάμια Καρπενησιώτης και Κρικελιώτης ενώνονται και σχηματίζεται ένα νέο ποτάμι, ο Τρικεριώτης. Συνεχίζουμε για τα Πατήματα της Παναγίας, στάση για προσκύνημα. Κατόπιν, θα επισκεφτούμε το Μικρό & Μεγάλο χωριό. Χρόνος ελεύθερος να περπατήσουμε και να ψωνίσουμε παραδοσιακά εδέσματα στο Μεγάλο Χωριό. Συνεχίζουμε για το επόμενο ιστορικό χωριό τους Κορυσχάδες. Εκεί, στο δημοτικό σχολείο έγινε η πρώτη συνέλευση της Κυβέρνησης του Βουνού. Eπίσκεψη. Στην συνέχεια, αναχώρηση για την περιοχή Κεφαλόβρυσο, όπου εκεί έγινε η ιστορική μάχη και εκεί τραυματίστηκε θανάσιμα ο Μάρκος Μπότσαρης. Στάση για φαγητό και ξεκούραση. Κατόπιν επιστροφή στο Καρπενήσι για να γνωρίσουμε την πόλη. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Προαιρετική ομαδική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΑ - ΛΑΜΙΑ - ΙΣΘΜΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση για το περίφημο αντρικό μοναστήρι του Όσιου Αγάθωνα, σε πλαγιά της Οίτης. Επίσκεψη και αναχώρηση για Καλαμάτα μέσω Λαμίας, Ισθμού με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες, σχεδιάζοντας νέα μελλοντικά ταξίδια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • -Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
  • -Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* σε δίκλινα - τρίκλινα δωμάτια με πρωινό.
  • -Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • -Αρχηγός - σύνοδος του γραφείου μας.
  • -Χάρτες - Έντυπα.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους,
  • ο Φόρος Διαμονής (πληρώνεται επί τόπου στο ξενοδοχείο), φαγητά, αχθοφορικά, ποτά, προαιρετικές διασκεδάσεις κ.α

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Καρπενήσι, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €125,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ενημερωθείτε άμεσα

Όλα τα νέα ταξίδια στο email σας