από €180,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Σκύρος (γύρος νησιού)

Created with Sketch. Σκύρος,Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

3 ημέρες / 17-19 Ιουλίου /28-30 Αυγούστου / 18-20 Σεπτεμβρίου / 2-4 Οκτωβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

180,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

«Αγκαλιασμένη» από τα γαλάζια νερά του Αιγαίου, με πλούσια βλάστηση και εντυπωσιακή μορφολογία, η Σκύρος αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για διακοπές απόλαυσης και ξενοιασιάς. Η Σκύρος είναι το νοτιότερο νησί των Βορείων Σποράδων, πολύ κοντά στην Εύβοια. Εκεί συνυπάρχει σε απόλυτη αρμονία το πράσινο με το γαλάζιο, δημιουργώντας τοπία και... Περισσότερα

«Αγκαλιασμένη» από τα γαλάζια νερά του Αιγαίου, με πλούσια βλάστηση και εντυπωσιακή μορφολογία, η Σκύρος αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για διακοπές απόλαυσης και ξενοιασιάς.

Η Σκύρος είναι το νοτιότερο νησί των Βορείων Σποράδων, πολύ κοντά στην Εύβοια. Εκεί συνυπάρχει σε απόλυτη αρμονία το πράσινο με το γαλάζιο, δημιουργώντας τοπία και εικόνες μαγευτικής ομορφιάς, λόφους με πεύκα, βραχώδη ορεινά τοπία, ειδυλλιακές απόμερες ακρογιαλιές, πανέμορφους ορμίσκους και θαλάσσιες σπηλιές.
H Xώρα βρίσκεται ψηλά σε σχέση με την παραλία, χτισμένη αμφιθεατρικά στην πλαγιά ενός λόφου κάτω από την σκιά ενός πανύψηλου βράχου. Τα στενά, λιθόστρωτα σοκάκια και τα γραφικά, λευκά σπίτια, την κάνουν ιδιαίτερα γραφική και όμορφη.
Διαμονή στο Skiros Palace 4* με ημιδιατροφή με τα ποτά!!

Αναχωρήσεις: 17-19 Ιουλίου /28-30 Αυγούστου / 18-20 Σεπτεμβρίου / 2-4 Οκτωβρίου

Τιμή συμμετοχής:
€ 180 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο.
€ 120 το 1ο παιδί έως 12 ετών μαζί με τους γονείς.
€ 220 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο
€ 570 Family Offer
€ 178 Special Offer

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Η οικογενειακή προσφορά Family offer αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδιά από 4 έως 12 ετών και είναι συνολική τιμή και για τα 4 άτομα.
– Η ειδική προσφορά Special offer αφορά πελάτες που θα επιλέξουν και θα αγοράσουν ταυτόχρονα περισσότερες από 3 μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές πραγματοποιήσιμες στο διάστημα 2 μηνών δηλαδή 60 ημερών από την ημερομηνία της 1ης εκδρομής.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η ημέρα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΧΑΛΚΙ∆Α - ΚΥΜΗ - ΣΚΥΡΟΣ (ΛΙΝΑΡΙΑ) - SKIROS PALACE 4*

Συγκέντρωση στις 02:15 π.μ. στη Νέδοντος 79 (όπισθεν Notos Galleries), επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 02:30 π.μ. με προορισμό την παραλία της Κύμης. Άφιξη και επιβίβαση στο και απόπλους στη 10:30 για Λινάρια, το γραφικό λιμάνι της Σκύρου. Άφιξη στα 12:10 μ.μ. και αναχώρηση για το χωριό Ασπούς, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας φαγητό. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος και δείπνο σε μπουφέ. Το βράδυ βόλτα στην γραφική Χώρα, πρωτεύουσα του νησιού. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΣΚΥΡΟΣ (ΧΩΡΑ - ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΝΗΣΙΟΥ / ΚΥΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑ - ΑΤΣΙΤΣΑ - ΑΓ.ΦΩΚΑΣ -ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑΣ-ΠΕΥΚΟ)

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς, το οποίο ιδρύθηκε το 1964, με αντικείμενα παραδοσιακής και σύγχρονης τέχνης. Στην συνέχεια επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο, με ενδιαφέροντα ευρήματα, που μαρτυρούν την μακραίωνη ιστορία της Μυκηναϊκής και Πρωτοελλαδικής περιόδου του νησιού. Στη συνέχεια θα ξεναγηθούμε στο βόρειο κομμάτι του νησιού Επίσης, στο μουσείο υπάρχει ειδικά σχεδιασμένος χώρος, όπου αναπαρίσταται το Σκυριανό σπίτι, όπως ήταν χρόνια πριν. Αναχώρηση για το χωριό Κυρά Παναγιά, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και μεσημεριανό φαγητό, Ξεκινώντας την επίσκεψή μας από τον παραθαλάσσιο οικισμό Ατσίτσα, που οφείλει την ονομασία του στο νησάκι, που βρίσκεται κοντά στις ακτές του. Ο οικισμός υπήρξε παλιότερα σκάλα φόρτωσης σιδηρομεταλλευμάτων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΣΚΥΡΟΣ - ΣΚΥΡΙΑΝΑ ΑΛΟΓΑ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΑΜΙΤΣΑΣ - ΛΙΝΑΡΙΑ - ΚΥΜΗ - ΧΑΛΚΙΔΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για να επισκεφτούμε την φάρμα, που εκτρέφει και συντηρεί τα μοναδικά σκυριανά άλογα που βρίσκονται στο νότιο κομμάτι του νησιού. Συνεχίζουμε την επίσκεψή μας στον τάφο του Φιλέλληνα Βρετανού ποιητή Ρούπερτ Μπρουκ στον κόλπο Τρεις Μπούκιες μέσω παραλίας Καλαμίτσας. Μετάβαση στη συνέχεια στο λιμάνι στα Λινάρια και επιβίβαση στο φέρυ μποτ για Κύμη στις 14:00 μ.μ.. Άφιξη στις 15:40 μ.μ. και επίσκεψη της γραφικής Κύμη, το μπαλκόνι του Αιγαίου Συνεχίζουμε μέσω Χαλκίδας, για Καλαμάτα με ενδιάμεση στάση. Άφιξη στις 23:00 π.μ. περίπου το βράδυ.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

 • * Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν
 • * Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κύμη - Λινάρια - Κύμη
 • * Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Skiros Palace 4* στην Σκύρο σε δίκλινα, τρίκλινα και μονόκλινα δωμάτια
 • * Πρωινό μπουφέ (σύνολο 2)
 • * Δύο (2) δείπνα σε μπουφέ μαζί με κρασί λευκό/κόκκινο Διονύσου, μπύρα και αναψυκτικά, νερό
 • * Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • * Ο αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας
 • * Έντυπα-Χάρτες
 • * Φ.Π.Α
 • * Ο Φόρος διαμονής του ξενοδοχείου μας
 • Ό,τι ρητώς δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα, ποτά, φαγητά, επίσκεψη σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, προαιρετικές διασκεδάσεις, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Σκύρος,Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €180,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ενημερωθείτε άμεσα

Όλα τα νέα ταξίδια στο email σας