από €135,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Βόλος, μαγευτικό Πήλιο

Created with Sketch. Βόλος, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

3 ημέρες / 28-30 Αυγούστου / 25-27 Σεπτεμβρίου / 23-25 Οκτωβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

135,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Τέσσερις εποχές, ένας προορισμός....Παραδοσιακά χωριά, παραδεισένιες παραλίες !! Από τη μία ο Παγασητικός κόλπος, από την άλλη το Αιγαίο. Στη μέση ένα μαγικό βουνό να ανακαλύψετε: το Πήλιο. Νερό γάργαρο στις κρήνες. Ηλιαχτίδες μέσα από το φύλλωμα: πλατάνια, μηλιές, καστανιές, βελανιδιές, οξιές, γαρδένιες, ορτανσίες, καμέλιες... Σε αυτό το εύφορο χώμα... Περισσότερα

Τέσσερις εποχές, ένας προορισμός….Παραδοσιακά χωριά, παραδεισένιες παραλίες !!

Από τη μία ο Παγασητικός κόλπος, από την άλλη το Αιγαίο. Στη μέση ένα μαγικό βουνό να ανακαλύψετε: το Πήλιο. Νερό γάργαρο στις κρήνες. Ηλιαχτίδες μέσα από το φύλλωμα: πλατάνια, μηλιές, καστανιές, βελανιδιές, οξιές, γαρδένιες, ορτανσίες, καμέλιες… Σε αυτό το εύφορο χώμα της Θεσσαλίας, η φύση οργιάζει. Το φθινόπωρο, πορτοκαλί και κόκκινα χρώματα μιας εξωπραγματικής παλέτας, απλώνονται γενναιόδωρα μπροστά σας. Μονοπάτια, παλιές εκκλησίες, παραλίες με καταπράσινα νερά. Από ψηλά, τα πηλιορείτικα χωριά σαν μπαλκόνια τις ατενίζουν. Ένα Σαββατοκύριακο δεν είναι αρκετό για να το χορτάσετε, είναι όμως αρκετό, για να το αγαπήσετε για πάντα.  Καλωσόρισατε στο Πήλιο..

Βόλος – Μηλιές – Τσαγκαράδα – Ζαγορά – Χάνια – Πορταριά – Μακρυνίτσα.

Αναχωρήσεις: 28-30 Αυγούστου / 25-27 Σεπτεμβρίου / 23-25 Οκτωβρίου

Τιμή συμμετοχής :
€ 135 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο.
€ 165 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€ 100 το παιδί από 4 – 12 ετών μαζί με τους γονείς.
€ 460 Οικογενειακή προσφορά
€ 133 Ειδική προσφορά

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Η οικογενειακή προσφορά Family offer αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδιά από 4 έως 12 ετών και είναι συνολική τιμή και για τα 4 άτομα.
– Η ειδική προσφορά Special offer αφορά πελάτες που θα επιλέξουν και θα αγοράσουν ταυτόχρονα περισσότερες από 3 μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές πραγματοποιήσιμες στο διάστημα 2 μηνών δηλαδή 60 ημερών από την ημερομηνία της 1ης εκδρομής.   
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πρίν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
– Οι παιδικές τιμές ισχύουν για παιδιά από 4-12 ετών, εφόσον μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο με τους γονείς τους, εκτός από τις εκδρομές που περιλαμβάνουν καράβι, όπου η παιδική έκπτωση ισχύει από 4-10 ετών.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και  αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

 

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΙΣΘΜΟΣ - ΒΟΛΟΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος 79 (όπισθεν Notos Galleries) στις 06:45 π.μ. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 07:00 π.μ. για το πανέμορφο Βόλο, μέσω Ισθμού με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ προαιρετική ομαδική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΒΟΛΟΣ - ΜΗΛΙΕΣ - ΒΥΖΙΤΣΑ - ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ - ΖΑΓΟΡΑ - ΒΟΛΟΣ

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση για τα πανέμορφα χωριά του Πηλίου με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Τοπία με πλούσια βλάστηση και τρεχούμενα νερά. Άφιξη στις Μηλιές, επίσκεψη. Θα επισκεφτούμε την παραδοσιακή εκκλησία των Αγίων Ταξιαρχών, το μουσείο του Άνθιμου Γάζη κ.α. Συνεχίζουμε για τη Βυζίτσα, το χωριό με τα περισσότερα αρχοντικά του Πηλίου και βραβευμένο με το «Χρυσό Μήλο». Ολιγόλεπτη στάση. Αφήνουμε τη Βυζίτσα για την Τσαγκαράδα, ένα από τα πιο τουριστικά χωριά του Πηλίου, με μοναδική θέα στο Αιγαίο. Στην συνέχεια, θα επισκεφθούμε την γραφική Ζαγορά, το μεγαλύτερο χωριό του Πηλίου, καταπράσινο με τρεχούμενα νερά. Τέλος, θα επισκεφτούμε τα Χάνια. Αφού απολαύσουμε το πανέμορφο Πήλιο, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Χρόνος ελεύθερος ή το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3η μέρα : ΒΟΛΟΣ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΙΣΘΜΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Μετά το πρωινό μας, αναχωρούμε για δύο ακόμα πανέμορφα χωριά του Πηλίου. Θα επισκεφθούμε την Πορταριά, τουριστικό θέρετρο με την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην κεντρική πλατεία και δίπλα το εκκλησάκι της Παναγιάς της Πορταρέας, που έδωσε το όνομα της στο χωριό. Εδώ, μπορείτε να δοκιμάσετε την τοπική σπεσιαλιτέ του Πηλίου, το πικάντικο σπεντζοφάι. Στην συνέχεια, φεύγουμε για το γειτονικό χωριό, την Μακρυνίτσα, ένα από τα πιο ονομαστά πηλιορείτικα χωριά, πλούσια σε ιστορία. Εδώ, μπορείτε να δείτε το Λαογραφικό μουσείο, το εκκλησάκι του Αι-Γιάννη του Προδρόμου στην δυτική άκρη της πλατείας, που είναι χτισμένο με μαρμάρινες πλάκες στις αρχές του 1800 και αποτελεί μινιατούρα της πηλιορίτικης αρχιτεκτονικής. Τέλος, αναχώρηση για Καλαμάτα μέσω Ισθμού με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ, γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες. Κατά την διαδρομή μας σχεδιάστε νέα μελλοντικά ταξίδια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • -Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
  • -Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 αστέρων στον Βόλο σε δίκλινα-τρίκλινα δωμάτια με πρωινό.
  • -Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • -Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
  • -Χάρτες - Έντυπα.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους, ο φόρος διαμονής (πληρώνεται επί τόπου στο ξενοδοχείο), φαγητά, αχθοφορικά, ποτά, κ.α.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Βόλος, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €135,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ενημερωθείτε άμεσα

Όλα τα νέα ταξίδια στο email σας