από €145,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

3 ημέρες στην Κεφαλονιά

Created with Sketch. Κεφαλονιά, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

3 ημέρες / 28-30 Αυγούστου / 25-27 Σεπτεμβρίου / 23-25 Οκτωβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

14519-21 Ιουνίου / 10-12 Ιουλίου / 7-9 Αυγούστου / 28-30 Αυγούστου / 25-27 Σεπτεμβρίου / 23-25 Οκτωβρίου,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά του Ιονίου μας υποδέχεται με εναλλασσόμενα τοπία, γραφικούς ορμίσκους και κρυστάλλινα νερά. Αργοστόλι - Μονή Αγ. Γερασίμου - Σπήλαια Δρογκαράτης & Μελισσάνης - Σάμη - Φισκάρδο - Άσσος - Ληξούρι - Πόρος. ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:  28-30 Αυγούστου / 25-27 Σεπτεμβρίου / 23-25 Οκτωβρίου Τιμή συμμετοχής: €... Περισσότερα

Ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά του Ιονίου μας υποδέχεται με εναλλασσόμενα τοπία, γραφικούς ορμίσκους και κρυστάλλινα νερά.

Αργοστόλι – Μονή Αγ. Γερασίμου – Σπήλαια Δρογκαράτης & Μελισσάνης – Σάμη – Φισκάρδο – Άσσος – Ληξούρι – Πόρος.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:  28-30 Αυγούστου / 25-27 Σεπτεμβρίου / 23-25 Οκτωβρίου

Τιμή συμμετοχής:
€ 145 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο.
€ 175 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€ 115 το παιδί από 4 – 10 ετών μαζί με τους γονείς.
€ 510 Οικογενειακή προσφορά
€ 143 Ειδική προσφορά

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Η οικογενειακή προσφορά Family offer αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδιά από 4 έως 12 ετών και είναι συνολική τιμή και για τα 4 άτομα.
– Η ειδική προσφορά Special offer αφορά πελάτες που θα επιλέξουν και θα αγοράσουν ταυτόχρονα περισσότερες από 3 μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές πραγματοποιήσιμες στο διάστημα 2 μηνών δηλαδή 60 ημερών από την ημερομηνία της 1ης εκδρομής.   
Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πρίν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
Οι παιδικές τιμές ισχύουν για παιδιά από 4-12 ετών, εφόσον μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο με τους γονείς τους, εκτός από τις εκδρομές που περιλαμβάνουν καράβι, όπου η παιδική έκπτωση ισχύει από 4-10 ετών.
Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και  αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΚΥΛΛΗΝΗ - ΠΟΡΟΣ - ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος 79 (όπισθεν Notos Galleries), επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Κυλλήνη. Eπιβίβαση στο φερυ-μπώτ για τον Πόρο Κεφαλληνίας. Άφιξη στον Πόρο και άμεση αναχώρηση για το Αργοστόλι, την πρωτεύουσα του νησιού, όπου θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη του Αργοστολίου ή προαιρετική διασκέδαση σε κέντρο με τοπικό χρώμα. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ - ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗΣ-ΜΕΛΙΣΣΑΝΗΣ - ΦΙΣΚΑΡΔΟ - ΑΣΣΟΣ - ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Μετά το πρωινό, επίσκεψη στον πολιούχο του νησιού, τον Άγιο Γεράσιμο για προσκύνημα και στην συνέχεια αναχώρηση για το Σπήλαιο της Δρογκαράτης και το φημισμένο Λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης, όπου οι σταλακτίτες έχουν ηλικία τουλάχιστον 16.000-20.000 χρόνων. Ενδέχεται με βάρκες να περιηγηθούμε το σπήλαιο, όπου ένα σημαντικό τμήμα της οροφής έχει πέσει και έτσι το φως του ηλίου αναδείχνει θαυμαστές αποχρώσεις στο εσωτερικό. Στην συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για το Φισκάρδο Κεφαλονιάς, ένα χωριό ζωγραφιά, που έχει ανακηρυχθεί διατηρητέο για την μοναδικότητα της αρχιτεκτονικής των σπιτιών του. Θα συνεχίσουμε την περιήγηση μας περνώντας από διάφορα Κεφαλλονίτικα χωριά, όπως ο Άσσος γνωστός για το περίφημο κάστρο της Ενετικής εποχής (1595 μ.Χ.), το οποίο δεσπόζει πάνω από το ομώνυμο χωριό. Επιστροφή στο Αργοστόλι και στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ προαιρετικό γλέντι σε κέντρο με φολκλορική μουσική (καντάδες κ.λ.π.). Διανυκτέρευση.

3η μέρα : ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ - ΛΗΞΟΥΡΙ - ΠΟΡΟΣ - ΚΥΛΛΗΝΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το Ληξούρι, ιδιαίτερη πατρίδα του μεγάλου σατυρικού και σαρκαστή Ανδρέα Λασκαράτου. Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για τον Πόρο, όπου θα πάρουμε το φέρυ-μπωτ της επιστροφής για Κυλλήνη. Άφιξη στην Κυλλήνη και άμεση αναχώρηση για Καλαμάτα γεμάτοι ταξιδιωτικές εντυπώσεις και σχέδια για το μέλλον. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • -Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
  • -Εισιτήρια πλοίου Κυλλήνη - Πόρος (Κεφαλονιάς) - Κυλλήνη.
  • -Εισιτήρια πλοίου Αργοστόλι - Ληξούρι - Αργοστόλι.
  • -Δύο ( 2 ) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 2-3 αστέρων σε δίκλινα-τρίκλινα δωμάτια με πρωινό.
  • -Οι εκδρομές στην Κεφαλονιά με το πούλμαν.
  • -Αρχηγός - σύνοδος του γραφείου μας.
  • -Χάρτες - Έντυπα.
  • 'Ο,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και σε αρχαιολογικούς χώρους, ο Φόρος Διαμονής (πληρώνεται επί τόπου στο ξενοδοχείο), φαγητά, αχθοφορικά κ.α.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Κεφαλονιά, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €145,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ενημερωθείτε άμεσα

Όλα τα νέα ταξίδια στο email σας