from €150,00
Book Now

Αγίου Πνεύματος : Γιάννενα-Ζαγοροχώρια-Μέτσοβο

Created with Sketch. Ιωάννινα, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια

3 μέρες

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Αριθμός Ατόμων

Χωρίς όριο

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή

3 ημέρες εκδρομή στην Ήπειρο Γιάννενα Μουσείο Βρέλλη-Νησάκι-Ζαγοροχώρια-Κήποι-Μονοδένδρι-Χαράδρα Βίκου Καλπάκι-Αωός ποταμός-Μονή Μολυβοσκέπαστη-Ιερός ναός Αγίων Αποστόλων-Κόνιτσα ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: Απο 6 έως 8 Ιουνίου  2020 Τιμή συμμετοχής : € 150 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο. € 175 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο. € 120 το παιδί από 4 - 10 ετών σε... Περισσότερα
3 ημέρες εκδρομή στην Ήπειρο
Γιάννενα Μουσείο Βρέλλη-Νησάκι-Ζαγοροχώρια-Κήποι-Μονοδένδρι-Χαράδρα Βίκου
Καλπάκι-Αωός ποταμός-Μονή Μολυβοσκέπαστη-Ιερός ναός Αγίων Αποστόλων-Κόνιτσα
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: Απο 6 έως 8 Ιουνίου  2020
Τιμή συμμετοχής :
€ 150 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο.
€ 175 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€ 120 το παιδί από 4 – 10 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο μαζί με τους γονείς.
Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η ημέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΗ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ (ΚΗΠΟΙ-ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ) - ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 05:45 π.μ. στη Νέδοντος, (όπισθεν Notos Galleries). Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τα Ζαγοροχώρια μέσω γέφυρας Χαρίλαου Τρικούπη μ΄  ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Κατά την διαδρομή μας θα διασχίσουμε τα νέα τμήματα της Ιονία όδου, όπου καθιστούν το ταξίδι μας πιο άνετο και σύντομο. Πριν την άφιξη μας, στα Ζαγοροχώρια θα επισκεφθούμε το μουσείο Βρέλη με τα κέρινα ομοιώματα. Στην συνέχεια αναχώρηση για τα γραφικά Ζαγοροχώρια. Θα επισκεφθούμε τα γραφικά τοξοειδή γεφύρια του Κοκκόρη και το Καλογερικό με την μοναδική ομορφιά τους στους Κήπους ή Μπάγια Ζαγορίου. Μπάγια (σλάβικη λέξη) σημαίνει «λουτρό» και ανταποκρίνεται στο εντυπωσιακό περιβάλλον με τις οβίρες που δημιουργούν τα ποτάμια γύρω από το χωριό. Στην συνέχεια αναχωρούμε για το χωριό του Ζαγορίου, το γνωστό Μονοδένδρι. Εκεί θα δούμε από ψηλά το φαράγγι του Βίκου, το βαθύτερο του κόσμου (Guinness 1997) από την εκκλησία της Αγ. Παρασκευής. Περπατήστε στα πλακόστρωτα δρομάκια, για να δείτε τα αρχοντικά, το βιωματικό σχολείο και τα παραδοσιακά ηπειρώτικα κτίρια. Την προτεινόμενη ώρα αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Ηπείρου τα Γιάννενα.  Άφιξη στα Γιάννενα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος, στη διάθεση σας για γνωριμία με την πανέμορφη λιμναία πόλη των Ιωαννίνων, διανυκτέρευση.

2η ημέρα :ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΚΑΛΠΑΚΙ - ΜΟΝΗ ΜΟΛΥΒΟΣΚΕΠΑΣΤΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

Πρωινό. Ο ορεινός όγκος της Πίνδου, ένα φυσικό σκηνοθετικό μεγαλείο, απλώνεται μπροστά μας επιβλητικός. Ξεκινάμε από το ξακουστό Καλπάκι, όπου θα επισκεφτούμε το πολεμικό μουσείο και θα θαυμάσουμε τα μοναδικά εκθέματα.Η υπέροχη Μονή Μολυβοσκέπαστης, ακοίμητος φρουρός της Ορθοδοξίας, είναι η επόμενη μας στάση, σε κοντινή απόσταση από την ένωση του Βοϊδομάτη και του Αώου, δίπλα στα Ελληνοαλβανικά σύνορα. Χτίστηκε το 670 μ.Χ., η οποία σκεπάστηκε από μολυβένιες πλάκες. Συνεχίζουμε για τον ιερό ναό των Αγίων Αποστόλων από τον οποίο τα σύνορα μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας περνούν ελάχιστα μέτρα. Από εκεί στην αμφιθεατρική Κόνιτσα η οποία σκαρφαλωμένη στην πλαγιά του λόφου κάτω από το βουνό Τραπεζίτσα και δίπλα στον Αώο ποταμό που σφύζει από ζωή και ομορφιά. Χρόνος ελεύθερος για περίπατο στα καλντερίμια, στην πλακόστρωτη πλατεία και το πέτρινο γεφύρι της. Τέλος θα επιστρεψουμε στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ - ΝΗΣΑΚΙ - ΜΕΤΣΟΒΟ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Μετά το πρωινό μας, θα επισκεφθούμε τα αξιοθέατα της πόλης. Θα δούμε το ρολόι στην κεντρική πλατεία ,την ιππική σχολή του Αλή Πασά, το Τζαμί Ασλάν–σήμερα Εθνογραφικό μουσείο–τα μαγειρεία στη ακρόπολη του Ιτς Καλέ και το Βυζαντινό μουσείο, το Νησάκι. Στο νησί βρίσκεται το σπίτι/μουσείο του Αλή Πασά όπου θα δούμε τον οντά με τις τρύπες των πυροβόλων όπλων που σκότωσαν τον Αλή. Χρόνος για βόλτα στα γραφικά σοκάκια. Επιστροφή στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στο γραφικό αλλά και την πόλη των ευεργετών το Μέτσοβο. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφτούμε το μουσείο Αφέρωφ Τοσίτσα, να περπατήσουμε στα καλντερίμια θαυμάζοντας την Μετσοβίτικη αρχιτεκτονική, να προσκυνήσουμε το θρησκευτικό κέντρο της πόλης, στο ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής, αλλά ν΄ απολαύσετε και τα τοπικά εδέσματα, και γλυκίσματα. Τέλος, την προτεινόμενη ώρα θα αναχωρήσουμε για Καλαμάτα γεμάτοι νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Κ Α Λ Ο Τ Α Ξ Ι Δ Ι

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

 • - Η μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο υπερυψωμένο πούλμαν .
 • - Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 αστέρων στα Γιάννενα σε δίκλινα-τρίκλινα δωμάτια.
 • - Πρωινό καθημερινά 
 • - Διόδια Ρίο-Αντίρριο-Ρίο.
 • - Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • - Αρχηγός-συνοδός της εκδρομής.
 • - Χάρτες–έντυπα.
 • - Φ.Π.Α.
 • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία,
 • ο φόρος διαμονής, φαγητά, αχθοφορικά, ποτά κ.α.
 • Σημείωση : Ο αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος και της σειράς επίσκεψης των αξιοθέατων για την καλύτερη εκτέλεση αυτού. Οι εκδρομείς θα αλλάζουν υποχρεωτικά θέσεις στο πούλμαν κυκλικά.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Ιωάννινα, Greece

Συχνές ερωτήσεις / απαντήσεις

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €150,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε πρώτοι για τις μοναδικές προσφορές μας!