από €80,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

2 ημέρες Γιάννενα-Ζαγοροχώρια-Μέτσοβο

Created with Sketch. Ιωάννινα, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

2 ημέρες / 29-31 Αυγούστου, 26 -28 Σεπτεμβρίου & 23-25 Οκτωβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

80,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Η πόλη των θρύλων Τα Ιωάννινα, η πρωτεύουσα της Ηπείρου, αναπτύσσονται γύρω από την υπέροχη λίμνη Παμβώτιδα. Η φύση, το κλίμα και ο χαρακτήρας της πόλης ορίζονται από αυτήν την υδάτινη «κυρά». Η λίμνη, με τα ακύμαντα νερά και το μικρό νησάκι αποτελεί ένα φυσικό μνημείο, που γύρω του ζει... Περισσότερα

Η πόλη των θρύλων

Τα Ιωάννινα, η πρωτεύουσα της Ηπείρου, αναπτύσσονται γύρω από την υπέροχη λίμνη Παμβώτιδα. Η φύση, το κλίμα και ο χαρακτήρας της πόλης ορίζονται από αυτήν την υδάτινη «κυρά». Η λίμνη, με τα ακύμαντα νερά και το μικρό νησάκι αποτελεί ένα φυσικό μνημείο, που γύρω του ζει και αναπνέει ολόκληρη η πόλη.

“2ήμερη εκδρομή στα Γιάννενα, στο όμορφο Μέτσοβο και στα γραφικά Ζαγοροχώρια”

Aναχωρήσεις: 29-31 Αυγούστου, 26 -28 Σεπτεμβρίου & 23-25 Οκτωβρίου

Τιμή συμμετοχής:
€ 80,00 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο
€ 95,00 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο
€65,00 το παιδί 4-12 ετών μαζί με τους γονείς
€ 280,00 οικογενειακή προσφορά Family offer 

€ 78,00 ***ειδική προσφορά Special offer

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Η οικογενειακή προσφορά Family offer αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδιά από 4 έως 12 ετών και είναι συνολική τιμή και για τα 4 άτομα.
– Η ειδική προσφορά Special offer αφορά πελάτες που θα επιλέξουν και θα αγοράσουν ταυτόχρονα περισσότερες από 3 μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές πραγματοποιήσιμες στο διάστημα 2 μηνών δηλαδή 60 ημερών από την ημερομηνία της 1ης εκδρομής.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η ημέρα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ (ΚΗΠΟΙ-ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ) - ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 05:45 π.μ. στη Νέδοντος 79 (όπισθεν Notos Galleries), επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τα Ζαγοροχώρια μέσω γέφυρας Χαρίλαου Τρικούπη μ’ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Κατά την διαδρομή μας θα διασχίσουμε τα νέα τμήματα της Ιονίας οδού, όπου καθιστούν το ταξίδι μας πιο άνετο και σύντομο. Πριν την άφιξη μας, στα Ζαγοροχώρια θα επισκεφθούμε το μουσείο Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Στην συνέχεια αναχώρηση για τα γραφικά Ζαγοροχώρια. Θα επισκεφθούμε τα γραφικά τοξοειδή γεφύρια του Κοκκόρη και το Καλογερικό με την μοναδική ομορφιά τους στους Κήπους ή Μπάγια Ζαγορίου. Μπάγια (σλάβικη λέξη) σημαίνει «λουτρό» και ανταποκρίνεται στο εντυπωσιακό περιβάλλον με τις οβίρες, που δημιουργούν τα ποτάμια γύρω από το χωριό. Στην συνέχεια αναχωρούμε για το χωριό του Ζαγορίου, το γνωστό Μονοδένδρι. Εκεί, θα δούμε από ψηλά το φαράγγι του Βίκου, το βαθύτερο του κόσμου (Guinness 1997) από την εκκλησία της Αγ. Παρασκευής. Περπατήστε στα πλακόστρωτα δρομάκια, για να δείτε τα αρχοντικά, το βιωματικό σχολείο και τα παραδοσιακά ηπειρώτικα κτίρια. Την προτεινόμενη ώρα, αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Ηπείρου τα Γιάννενα. Άφιξη στα Γιάννενα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεση σας για γνωριμία με την πανέμορφη λιμναία πόλη των Ιωαννίνων. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα : ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ - ΝΗΣΑΚΙ - ΜΕΤΣΟΒΟ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Μετά το πρωινό μας, θα επισκεφθούμε τα αξιοθέατα της πόλης. Θα δούμε το ρολόι στην κεντρική πλατεία, την ιππική σχολή του Αλή Πασά, το Τζαμί Ασλάν -σήμερα Εθνογραφικό μουσείο- τα μαγειρεία στη ακρόπολη του Ιτς Καλέ και το Βυζαντινό μουσείο, το Νησάκι. Στο νησί βρίσκεται το σπίτι/μουσείο του Αλή Πασά, όπου θα δούμε τον οντά με τις τρύπες των πυροβόλων όπλων, που σκότωσαν τον Αλή. Χρόνος για βόλτα στα γραφικά σοκάκια. Επιστροφή στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στο γραφικό, το Μέτσοβο. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφτούμε το μουσείο Αβέρωφ Τοσίτσα, να περπατήσουμε στα καλντερίμια θαυμάζοντας την Μετσόβεια αρχιτεκτονική, να προσκυνήσουμε το θρησκευτικό κέντρο της πόλης, στο ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής, αλλά ν΄ απολαύσουμε και τα τοπικά εδέσματα και γλυκίσματα. Τέλος, την προτεινόμενη ώρα θα αναχωρήσουμε για Καλαμάτα γεμάτοι νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • -Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
  • -Mία (1) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3 αστέρων στα Γιάννενα σε δίκλινα-τρίκλινα δωμάτια.
  • -Πρωινό.
  • -Διόδια.
  • -Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • -Αρχηγός-συνοδός της εκδρομής.
  • -Χάρτες-έντυπα.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, είσοδος στο Σπήλαιο Περάματος, ο φόρος διαμονής (πληρώνεται επί τόπου στα Ξενοδοχεία), φαγητά, αχθοφορικά, ποτά κ.α.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Ιωάννινα, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €80,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ενημερωθείτε άμεσα

Όλα τα νέα ταξίδια στο email σας