από €85,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

2 ημέρες στο Καρπενήσι

Created with Sketch. Καρπενήσι, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

2 ημέρες / 4-5 Ιουλίου, 25-26 Ιουλίου, 29-31 Aυγούστου, 12-13 Σεπτεμβρίου, 26-27 Σεπτεμβρίου & 17-18 Οκτωβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

85,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Το διαμάντι της Στερεάς Ελλάδας Μια πόλη που καλλωπίζεται, κοντινά χωριά που αναπτύσσονται, φιλόξενοι ξενώνες, ταβέρνες με εκλεκτά εδέσματα, δραστηριότητες στη φύση. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια ορεινή εξόρμηση στην καρδιά της Στερεάς Ελλάδας - στο Καρπενήσι; Βουνά, βουνά, βουνά. Κορυφές, ορθοπλαγιές, αλλεπάλληλες πτυχές, φαράγγια, γκρεμοί, σάρες. Και... Περισσότερα

Το διαμάντι της Στερεάς Ελλάδας

Μια πόλη που καλλωπίζεται, κοντινά χωριά που αναπτύσσονται, φιλόξενοι ξενώνες, ταβέρνες με εκλεκτά εδέσματα, δραστηριότητες στη φύση. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια ορεινή εξόρμηση στην καρδιά της Στερεάς Ελλάδας – στο Καρπενήσι;

Βουνά, βουνά, βουνά. Κορυφές, ορθοπλαγιές, αλλεπάλληλες πτυχές, φαράγγια, γκρεμοί, σάρες. Και νερά ορμητικά. Ποτάμια, χείμαρροι, καταρράκτες, λίμνες. Πλατάνια και έλατα.
Στον Προυσό βρίσκεται το μεγάλο προσκύνημα της Παναγίας, σε ένα μεγαλειώδες τοπίο μέσα στη χαράδρα. Χιλιάδες πιστοί συρρέουν όλο το χρόνο με τα πούλμαν για τη θαυματουργή εικόνα, που θεωρείται ότι έφτασε μόνη της εδώ από την Προύσα της Μικράς Ασίας.

Aναχωρήσεις:  4-5 Ιουλίου, 25-26 Ιουλίου, 29-31 Aυγούστου, 12-13 Σεπτεμβρίου, 26-27 Σεπτεμβρίου & 17-18 Οκτωβρίου

Τιμή συμμετοχής:
€ 85,00 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο
€ 100,00 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο
€70,00 το παιδί 4-12 ετών μαζί με τους γονείς
€ 300,00 οικογενειακή προσφορά Family offer

€ 83,00 ***ειδική προσφορά Special offer

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Η οικογενειακή προσφορά Family offer αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδιά από 4 έως 12 ετών και είναι συνολική τιμή και για τα 4 άτομα.
– Η ειδική προσφορά Special offer αφορά πελάτες που θα επιλέξουν και θα αγοράσουν ταυτόχρονα περισσότερες από 3 μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές πραγματοποιήσιμες στο διάστημα 2 μηνών δηλαδή 60 ημερών από την ημερομηνία της 1ης εκδρομής.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΙΣΘΜΟΣ - ΛΑΜΙΑ - ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος 79 (όπισθεν Notos Galleries) στις 06:45 π.μ. Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 07:00 π.μ. για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, το Καρπενήσι, μέσω Ισθμού με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στο Καρπενήσι, την Ελβετία της Ελλάδας το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος, προαιρετική ομαδική διασκέδαση και διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΟΥ - ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ - ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ - ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ - ΛΑΜΙΑ - ΙΣΘΜΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για το περίφημο μοναστήρι της Παναγίας Προυσιώτισας, χτισμένο σε απότομο βράχο. Εκεί, θα προσκυνήσουμε την θαυματουργή εικόνα, επίσκεψη στο μουσείο της Μονής. Στην συνέχεια αναχώρηση για να επισκεφτούμε το πανέμορφο χωριό Μεγάλο και το χωριό Κορυσχάδες, το οποίο ήταν έδρα της Ελεύθερης Ελλάδας επί γερμανικής κατοχής. Κατόπιν θα επισκεφτούμε το Κεφαλόβρυσο, όπου εκεί είναι και το μνημείο του Μάρκο Μπότσαρη. Στην συνέχεια, αναχώρηση για Καλαμάτα μέσω Λαμίας και Ισθμού με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες σχεδιάζοντας νέα μελλοντικά ταξίδια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • - Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
  • - Μία (1) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3 αστέρων σε δίκλινα - τρίκλινα δωμάτια.
  • - Πρωινό μπουφέ.
  • - Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • - Αρχηγός - σύνοδος του γραφείου μας.
  • - Χάρτες - Έντυπα.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και σε αρχαιολογικούς χώρους, ο Φόρος Διαμονής (πληρώνεται επί τόπου στο ξενοδοχείο), φαγητά, αχθοφορικά, ποτά κ.α.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Καρπενήσι, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €85,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ενημερωθείτε άμεσα

Όλα τα νέα ταξίδια στο email σας