από €90,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

2 ημέρες στη Λευκάδα

Created with Sketch. Λευκάδα, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

2 ημέρες / 4-5 Ιουλίου,25-26 Ιουλίου, 22-23 Αυγούστου, 5-6 Σεπτεμβρίου, 26-27 Σεπτεμβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

90,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Λευκάδα: Το νησί που πάντα επιστρέφεις !! Εξωτικές παραλίες, όμορφα χωριά. Εύκολη πρόσβαση χωρίς ακτοπλοϊκά. Φύση και αργός ρυθμός. Διάσημες παραλίες Κάθισμα Πόρτο Κατσίκι και Εγκρεμνοί.Καταπράσινες διαδρομές στα βουνά και χωριά του νησιού. Επισκεφτείτε τα αξιοθέατα, περπατήστε στα σοκάκια της παλιάς πόλης και γνωρίστε τους ανθρώπους της. "2ήμερη εκδρομή στη... Περισσότερα

Λευκάδα: Το νησί που πάντα επιστρέφεις !!
Εξωτικές παραλίες, όμορφα χωριά. Εύκολη πρόσβαση χωρίς ακτοπλοϊκά. Φύση και αργός ρυθμός. Διάσημες παραλίες Κάθισμα Πόρτο Κατσίκι και Εγκρεμνοί.Καταπράσινες διαδρομές στα βουνά και χωριά του νησιού. Επισκεφτείτε τα αξιοθέατα, περπατήστε στα σοκάκια της παλιάς πόλης και γνωρίστε τους ανθρώπους της.

2ήμερη εκδρομή στη Λευκάδα, όπου θα κάνουμε το γύρο του νησιού επισκέπτοντας το Νυδρί και τη Μονή Φανερωμένης.

Προαιρετική Κρουαζιέρα: Σκορπιός -Σκορπίδι – Μαδούρη”

Aναχωρήσεις: 4-5 Ιουλίου,25-26 Ιουλίου, 22-23 Αυγούστου, 5-6 Σεπτεμβρίου, 26-27 Σεπτεμβρίου

Τιμή συμμετοχής:
€ 90,00 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο
€ 105,00 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο
€70,00 το παιδί 4-12 ετών μαζί με τους γονείς
€ 300,00 οικογενειακή προσφορά Family offer
€ 85,00 ***ειδική προσφορά Special offer

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Η οικογενειακή προσφορά Family offer αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδιά από 4 έως 12 ετών και είναι συνολική τιμή και για τα 4 άτομα.
– Η ειδική προσφορά Special offer αφορά πελάτες που θα επιλέξουν και θα αγοράσουν ταυτόχρονα περισσότερες από 3 μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές πραγματοποιήσιμες στο διάστημα 2 μηνών δηλαδή 60 ημερών από την ημερομηνία της 1ης εκδρομής.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΤΡΑ - ΡΙΟ-ΑΝΤΙΡΡΙΟ - ΝΥΔΡΙ - ΛΕΥΚΑΔΑ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος (όπισθεν Notos Galleries) στις 06:45 π.μ., επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 07:00 π.μ. για το πανέμορφο Ιόνιο νησί, την Λευκάδα μέσω Πάτρας γέφυρας Ρίου-Αντίρριου με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Στην συνέχεια, φθάνουμε στην Λευκάδα και κατευθυνόμαστε προς το τουριστικό θέρετρο, το χωριό Νυδρί. Από εδώ θα πάρουμε το πλοιάριο για την 45λέπτη κρουαζιέρα μας (προαιρετική) στα απέναντι νησάκια. Συγκεκριμένα θα δούμε το νησί Μεγανήσι, το νησί Σκορπιός του Αριστοτέλη Ωνάση, το Σκορπίδι του Λιβανού, το νησάκι Μαδουρή, με το νεοκλασικό αρχοντικό του ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη. Επιστροφή στο Νυδρί και αναχώρηση για τη Λευκάδα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείου μας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για να περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια, της πόλης. Το βράδυ προαιρετική ομαδική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΛΕΥΚΑΔΑ - ΜΟΝΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Μετά το πρωινό μας, θα επισκεφθούμε την Μονή Φανερωμένης. Εδώ, μπορείτε να απολαύσετε την πανέμορφη θέα προς την πόλη της Λευκάδας. Το τέμπλο της Μονής είναι αξιόλογο, όπως και η εικόνα της Φανερωμένης. Κατόπιν θα περιηγηθούμε στα αξιοθέατα της πόλης της Λευκάδας. Θα δούμε την Δημοτική βιβλιοθήκη & πινακοθήκη Μεταβυζαντινής Τέχνης, το Λαογραφικό μουσείο Ορφέα, το πάρκο Μποσκέτο, που είναι γεμάτο με προτομές σημαντικών προσωπικοτήτων της Λευκάδας, όπως του Α. Βαλαωρίτη, Α. Σικελιανού, Λευκάδιου Χέρν. Επίσης, θα έχετε χρόνο να περπατήσετε στα καντούνια ή να επισκεφθείτε ορισμένες από τις αξιόλογες εκκλησίες του Αγ. Μηνά, την Μητρόπολη, τον Αγ. Σπυρίδωνα, την Αγία Μαύρα. Τέλος, θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην Καλαμάτα γεμάτοι νέες εμπειρίες, αναμνήσεις και νέα ταξιδιωτικά σχέδια για το μέλλον.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • -Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
  • -Μία διανυκτέρευση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 3 αστέρων σε δίκλινα - τρίκλινα δωμάτια με πρωινό.
  • -Διόδια Ρίο-Αντίρριο-Ρίο.
  • -Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • -Αρχηγός - συνοδός της εκδρομής.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους, ο Φόρος Διαμονής (πληρώνεται επί τόπου στα ξενοδοχεία), φαγητά, αχθοφορικά, ποτά και οτιδήποτε αναγράφεται σαν προαιρετικό.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Λευκάδα, Greece

Κριτικές

0/5
Συμφωνα με 0 σχόλια
Μεταφορές
0 /5
Πρόγραμμα εκδρομής
0 /5
Σχέση ποιότητας τιμής
0 /5
Εξυπηρέτηση πελατών
0 /5
Εμπειρία
0 /5
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψε την κριτική σου

Created with Sketch.
από €90,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Ενημερωθείτε άμεσα

Όλα τα νέα ταξίδια στο email σας