Μόσχα-Αγία Πετρούπολη, 9 μέρες
  «Λευκές Νύχτες Στην Ρωσία» ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΜΟΣΧΑ 3 έως 11 Ιουνίου 2018. 9 μέρες / 8 νύχτες αεροπορικώς    
Μόσχα-Αγία Πετρούπολη, 9 μέρες
  ΡΩΣΙΑΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΜΟΣΧΑ 26 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου 2018. 9 μέρες / 8 νύχτες αεροπορικώς    
Κωνσταντινούπολη, 6 μέρες
6 μέρες ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ - ΑΓ. ΣΟΦΙΑ - ΧΑΛΚΗ  -ΒΟΣΠΟΡΟΣ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ Διάρκεια εκδρομής: 10 - 15 Απριλίου (Λαμπροβδομάδα)  
Άμστερνταμ
Η όμορφη πρωτεύουσα της Ολλανδίας είναι σίγουρα μια από τις πιο ιδιαίτερες περιοχές στην Ευρώπη, μια από τις πιο γοητευτικές πρωτεύουσες του κόσμου.
Νέα Υόρκη,το Μεγάλο Μήλο
Η πόλη με τα χίλια πρόσωπα που έδωσε το όνομά της στο όνειρο και την υπερβολή. Γνωρίστε μαζί μας τη Νέα Υόρκη, την πιο φωτογραφημένη πόλη του κόσμου, τη θρυλική μεγαλούπολη των ΗΠΑ. Ανακαλύψτε εσείς την πρωτεύουσα του κόσμου.
Βερολίνο-Πότσνταμ
Βερολίνο 4-5-6 μέρες.Η ιστορία της Γερμανίας! Το Βερολίνο φημίζεται για την καλλιτεχνική του ζωή, την όπερα, τα θέατρά του, τη νυχτερινή του ζωή, τα σημαντικά ιστορικά του αξιοθέατα, τη νέα πόλη και τους δυο διαφορετικούς κόσμους ανατολικό και δυτικό. Η πρωτεύουσα της Γερμανίας,σας περιμένει. Επισκεφθείτε την !!!
Βουδαπέστη,το διαμάντι του "Γαλάζιου Δούναβη"
Βουδαπέστη 4-5-6 μέρες αεροπορικώς.Μια πόλη, τρία ονόματα. Η λοφώδης Βούδα στη δυτική όχθη του Δούναβη, η Οβούδα στα βορειοδυτικά και η πεδινή Πέστη στην ανατολική πλευρά. Η Βουδαπέστη, μητρόπολη 3 εκατομμυρίων κατοίκων, βρίσκεται στην καρδιά της Ευρώπης σε ίση απόσταση από τα Ουράλια
Βαρκελώνη
Βαρκελώνη 4,5 & 6 μέρες. Η Βαρκελώνη βρίσκεται τοποθετημένη σε μία προνομιακή θέση της Ιβηρικής χερσονήσσου, στα βορειοανατολικά της χώρας και στα παράλια της Μεσογείου. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας τόσο σε μέγεθος όσο και σε πληθυσμό. Η Βαρκελώνη φημίζεται για τα αρχιτεκτονήματα του Αντόνιο Γκαουντί
Κάιρο-Αλεξάνδρεια
Κάιρο - Αλεξάνδρεια 4,5 & 6 μέρες.Πρωτεύουσα της Αιγύπτου και η μεγαλύτερη πόλη της Αφρικής. Η πόλη που αποτελεί την καρδιά του Αραβικού Κόσμου! Η πόλη με τους χίλιους μιναρέδες,τα αμέτρητα επιβλητικά αξιοθέατα και τη σύγχρονη ζωή! Μια πραγματικά ιδανική συνάντηση της εξωτικότητας και της μαγείας της Ανατολής
Ρώμη,αιώνια πόλη
Ο Πικάσο τη χαρακτήρισε «μητρόπολη με τις τρεις αιωνιότητες - της ηλιοφάνειας, της ουράνιας αύρας και της μουσικής των αιθέρων». Ο μύθος και η ιστορία είναι αλληλένδετα στη Ρώμη, μια πρωτεύουσα διχασμένη ανάμεσα στο παρόν, το πρόσφατο παρελθόν και τα τρεις χιλιάδες χρόνια ιστορίας που είναι πανταχού παρούσα. Αν θέλετε πραγματικά να ανακαλύψετε τη Ρώμη, πρέπει να περπατήσετε πολύ για να γνωρίσετε τα αναρίθμυτα αξιοθέατα της. Γνωρίστε την αιώνια πόλη με το Trigilidas travel με…
Βιέννη,η πόλη των Βάλς
4,5 & 6 μέρες στη Βιέννη-Δάση Μάγιερλινγκ ,μια πόλη ανανεωμένη και αυθόρμητη. Η αυτοκρατορική της παράδοση συνδυάζεται άψογα με τη μοντέρνα δημιουργία.Η Βιέννη (Wien) είναι η πρωτεύουσα της Αυστρίας και ένα από τα ομόσπονδα κρατίδιά της.
Ντουμπάι-Αμπού Νταμπι
Ένα κόσμημα στον Περσικό: Το Ντουμπάι, είναι η πόλη κράτος, πρωτεύουσα ενός από τα επτά Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που είχε την τύχη να κυβερνηθεί από ηγέτες με διορατικότητα και κατάφερε να μεταμορφωθεί σε μια μοντέρνα πλέον μητρόπολη με όλες τις ανέσεις.
Παρίσι,πόλη του Φωτός
4,5,6 & 7 μέρες στο Παρίσι,πόλη του Φωτός.Παρίσι-Βερσαλλίες-Μουσείο Λούβρου,Eurodisney.Η πρωτεύουσα με πολλά πρόσωπα. Το μαγικό, εκπληκτικό και μερικές φορές μυστηριώδες Παρίσι σας προσκαλεί να το ανακαλύψετε.
Πράγα,χρυσή πόλη
4 & 5 & 6 μέρες αεροπορικώς στην Πράγα (Τσέσκυ Κρουμλόβ-Κάρλοβι Βάρυ) «η χρυσή πόλη» και «μητέρα των πόλεων». Από το 1992, το ιστορικό κέντρο της Πράγας ανήκει στον κατάλογο παγκόσμιας κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ.
Βαρκελώνη,4 & 5 μέρες
Βαρκελώνη, 4-5 μέρες αεροπορικώς

    Now Trigilidas Travel mobile App

Contact us

Παρακαλώ συμπληρώστε τα.
Please fill in all απαιτουμενα πεδία.
captcha
Reload

Κράτα το

Κράτα το