25η Μαρτίου : Γιάννενα-Ζαγοροχώρια-Μέτσοβο 3 ημέρες

25η Μαρτίου : Γιάννενα-Ζαγοροχώρια-Μέτσοβο 3 ημέρες
3 ημέρες εκδρομή στην Ήπειρο

Γιάννενα 
Μουσείο Βρέλλη - Σπήλαιο Περάματος -
Ζαγοροχώρια ( ΚΗΠΟΙ - ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ - Μ. ΠΑΠΙΓΚΟ ) -
Χαράδρα Βίκου - Μέτσοβο

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:
23 - 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

 


1η ημέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΗ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ.
Συγκέντρωση των εκδρομέων 06:45π.μ. στη Νέδοντος (όπισθεν Notos Galleries), επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 07:00 π.μ. για τα Γιάννενα με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση. Κατά την διαδρομή μας θα διασχίσουμε την κοιλάδα, που ποτίζει ο Λούρος ποταμός και θα επισκεφθούμε το μουσείο Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Το απόγευμα θα περιηγηθούμε στην πόλη, τη λίμνη και το νησάκι της γνωρίζοντας την πανέμορφη λιμναία πόλη των Ιωαννίνων. Θα δούμε το ρολόι στην κεντρική πλατεία, το Νησάκι που σκοτώθηκε ο Αλή-Πασάς στο οποίο σώζονται μοναστήρι του 13ου αιώνα κ.α. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα : ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ( ΚΗΠΟΙ – ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ – Μ. ΠΑΠΙΓΚΟ ) - ΧΑΡΑΔΡΑ ΒΙΚΟΥ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ.
Μετά το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για την ολοήμερη περιήγηση μας στα γραφικά Ζαγοροχώρια. Θα επισκεφθούμε τα γραφικά τοξοειδή γεφύρια με την μοναδική ομορφιά τους, στους Κήπους. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το Μονοδένδρι. Εδώ, δεσπόζει η περίφημη Χαράδρα του Βίκου. Θα δούμε το μοναστήρι της Αγ. Παρασκευής, χτισμένο στο πιο όμορφο σημείο του φαραγγιού. Θα περπατήσουμε μέχρι το μοναστήρι και θα απολαύσουμε την μοναδική θέα στην Χαράδρα. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για το δυτικό Ζαγόρι και συγκεκριμένα θα επισκεφτούμε το Μ. Πάπιγκο μέσω διαδρομής απαράμιλλου κάλους. Άφιξη στο Μ. Πάπιγκο, χρόνος ελεύθερος να απολαύσουμε το γεύμα ή το καφέ μας με θέα το βουνό Γκαμήλα ή Τύμφη. Κατόπιν, θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος, το βράδυ προαιρετική ομαδική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - ΜΕΤΣΟΒΟ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ.
Μετά το πρωινό μας, θα επισκεφθούμε το δημοτικό μουσείο (Ασλάν Πασά) και το βυζαντινό μουσείο, τα οποία βρίσκονται εντός των τειχών της παλαιάς πόλης. Στην συνέχεια, θα επισκεφτούμε το σπήλαιο του Περάματος με τους περίφημους σταλακτίτες & σταλαγμίτες. Αφού ολοκληρώσου με τις επισκέψεις μας, θα αναχωρήσουμε για την Ελβετία της Ελλάδος, το Μέτσοβο. Εκδρομική εξόρμηση στις Ηπειρώτικες βουνοπλαγιές της Πίνδου. Επίσκεψη στο γραφικό Μέ¬τσοβο με την κεντρική πλατεία με τα ομοιόμορφα πέτρινα σπίτια, τα ξύλινα χαγιάτια και τους γέροντες καθισμένους στο πεζούλι με τις ντόπιες φορεσιές και τις βλάχικες γκλίτσες τους. Εδώ, θα επισκεφθούμε το Αρχοντικό Τοσίτσα και την μητρόπολη της Αγίας Παρασκευής και τη γραφική πλατεία. Τέλος, θα αναχωρήσουμε για Καλαμάτα γεμάτοι νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ.


ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Κ Α Λ Ο    Τ Α Ξ Ι Δ Ι

Τιμή συμμετοχής :
€ 120 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο.
€ 150 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€ 100 το παιδί από 4 - 12 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο μαζί με τους γονείς.

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
- Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
- Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 αστέρων στα Γιάννενα σε δίκλινα-τρίκλινα δωμάτια.
- Πρωινό.
- Διόδια Ρίο-Αντίρριο-Ρίο.
- Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
- Αρχηγός - συνοδός της εκδρομής.
- Χάρτες - έντυπα.

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, αχθοφορικά, ποτά κ.α.

Σημείωση:
Ο αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος για την καλύτερη εκτέλεση αυτού.

 

Address:Γιάννενα,Ελλάδα
DirectionsAddress

    Now Trigilidas Travel mobile App

Contact us

Παρακαλώ συμπληρώστε τα.
Please fill in all απαιτουμενα πεδία.
captcha
Reload

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το