Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλία

2 ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - 3 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

4ήμερη Γιορτινή εκδρομή  στην Θεσσαλία

Λάρισα - Μακρινίτσα - Πορταριά - Χάνια - Βόλος - Ελάτη - Περτούλι -
Τρίκαλα - Μύλος Ξωτικών - Καρδίτσα - Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα.

 
23 έως 26 Δεκεμβρίου 2019
& 30 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου


LARISA IMPERIAL Hotel 5*

1η ημέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΙΣΘΜΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ.
Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 06:45 π.μ. στη Νέδοντος (όπισθεν Notos Galleries), επιβίβαση στο πούλμαν και στις 07:00 π.μ. και άμεση αναχώρηση για  Λάρισα  μέσω  Ισθμού  μ΄ ενδιάμεσες στάσεις  για φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στη Λάρισα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, δείπνο. Προαιρετική επίσκεψη στο Αλκαζάαρ, στον εορταστικό χώρο «Η λίμνη των Χριστουγέννων στο πάρκο των ευχών». Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η  ημέρα  : ΛΑΡΙΣΑ- ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΒΟΛΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ. Εορταστικό GALA.
Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο Χανίων. Εδώ, θα έχετε την ευκαιρία ν΄απολαύσετε και να χαρείτε το χιόνι (αν ο καιρός μας το προσφέρει) και να θαυμάσετε το τοπίο. Θα παίξετε, θα  κάνετε σκι, θα απολαύσετε τον καφέ ή φαγητό σας στο Σαλέ, θαυμάζοντας το  κατάλευκο τοπίο και τους σκιέρ να ανεβοκατεβαίνουν στις πίστες. Κατόπιν, θα επισκεφτούμε την γραφική Πορταριά, που πήρε το όνομα της από την Παναγία την Πορταρέα και κατόπιν το μπαλκόνι του Πηλίου, την γραφική Μακρινίτσα. Συνεχίζουμε για τον όμορφο Βόλο. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε τον περίπατό σας ή το παραδοσιακό τσίπουρο ή να επισκεφτείτε το χωριό του Αι Βασίλη. Κατόπιν, αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας, όπου θ’ απολαύσουμε το ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ GALA σε γιορτινό χρώμα.  Διανυκτέρευση.

                                                                       ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  &  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

3η ημέρα : ΛΑΡΙΣΑ - ΕΛΑΤΗ - ΠΕΡΤΟΥΛΙ - ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ -ΛΑΡΙΣΑ.  (ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ)
Τα Χριστούγεννα προαιρετικός εκκλησιασμός. Πρωινό και αναχώρηση για την όμορφη κωμόπολη Πύλη, μιας και ήταν και είναι το στενό πέρασμα από την Θεσσαλία στην Ήπειρο. Εκεί, θα επισκεφτούμε το βυζαντινό ναό Πόρτα Παναγιά αλλά και το πέτρινο τοξωτό γεφύρι, που δεσπόζει πάνω από τον Πορταϊκό ποταμό, χτισμένο από τον Άγιο Βησσαρίωνα. Στην συνέχεια, θα επισκεφτούμε το χιονοδρομικό κέντρο στο Περτούλι, αλλά και το μικρό χωριό, από τα πιο τουριστικά κέντρα της Θεσσαλίας και σε υψόμετρο 1200μ., το Περτούλι. Στην συνέχεια, θα επισκεφτούμε το ορεινό χωριό Ελάτη το οποίο είναι σταθμός για το καταφύγιο του Κόζιακα. Στάση για ν΄ απολαύσουμε την γραφικότητα του χωριού αλλά και το φαγητό σε μία από της παραδοσιακές ταβέρνες του. Συνεχίζουμε για Τρίκαλα, όπου θα περιηγηθούμε στο κέντρο της πόλης και στο Ληθαίο ποταμό. Επίσης, θα  επισκεφτούμε ΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ, που για 8η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων διοργανώνει το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο της Ελλάδας, για να απολαύσουν οι επισκέπτες με ξεχωριστό τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κατόπιν, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα : ΛΑΡΙΣΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΚΑΛΑΜΑTΑ.
Μετά το πρόγευμα, θα αναχωρήσουμε για την λίμνη Πλαστήρα, μία από τις ομορφότερες γωνιές του ορεινού όγκου των Αγράφων. Πρώτα θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή  Κορώνας (παλαιότερα ονομαζόταν μονή Κρυεράς Πηγής), χτισμένο σαν Κάστρο αγναντεύει όλο τον Θεσσαλικό κάμπο. Συνεχίζουμε σε μία όμορφη διαδρομή στη λίμνη Πλαστήρα περνώντας από τα χωριά  Λαμπερό, Μούχα και Καστάνια και θα καταλήξουμε  στο φράγμα του Νικολάου Πλαστήρα ή Μέγδοβα (ομώνυμος ποταμός). Από εδώ θα θαυμάσουμε την θέα προς το μικρό νησάκι Νιάγκα και των γραφικών χωριών. Κατόπιν, θ΄ αφήσουμε την περίφημη λίμνη Πλαστήρα με τις καλύτερες εντυπώσεις για να επιστρέψουμε στην Καρδίτσα για την περιήγηση μας και το φαγητό μας. Στην συνέχεια θ΄ αναχωρήσουμε για Καλαμάτα μέσω Ισθμού με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες σχεδιάζοντας νέα μελλοντικά ταξίδια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ  -  ΚΑΛΟ  ΤΑΞΙΔΙ

Τιμή συμμετοχής:
€ 325   το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.
€ 490   το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€ 280   το άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο σε αναδιπλούμενο κρεβάτι.
€ 145  το παιδί 7-12 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο μαζί με τους γονείς.
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ 6 ΕΤΩΝ.

Δυνατότητα διαμονής σε Bungalows:
€ 300  το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.
€ 440  το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€ 2
55  το άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο σε αναδιπλούμενο κρεβάτι.
€ 145  το παιδί 7-12 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο μαζί με τους γονείς.
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ 6 ΕΤΩΝ.

 

Στην τιμή περιλαμβάνονται:
-Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.

-Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο LARISA IMPERIAL 5* στη Λάρισα σε δίκλινα-τρίκλινα-μονόκλινα δωμάτια.        www.larissaimperial.com
-Πρωινό σε πλούσιο αμερικάνικο μπουφέ (σύνολο 3).

-Ημιδιατροφή καθημερινώς, συμπεριλαμβανομένου του Εορταστικό Gala.
-Το ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ GALA με μουσική  και πανδαισία γεύσεων στις 24/12/2018 & στις 31/12/2018.
-Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
-Φ.Π.Α.
-Ο αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
-Έντυπα-χάρτες.


Δεν περιλαμβάνονται:
Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους,

ο Φόρος Διαμονής € 4,00 ανά δωμάτιο/ανά βραδιά (πληρώνεται επί τόπου στο ξενοδοχείο), ποτά, επιπλέον φαγητά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, αχθοφορικά και φιλοδωρήματα κ.α.


Καλά  Χριστούγεννα & Καλή Πρωτοχρονιά!!!