Τήνος (Γύρος νησιού) - Μύκονος, 2 μέρες

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

2 μέρες στις μαγευτικές Κυκλάδες

ΤΗΝΟΣ (γύρος νησιού) - 
ΜΥΚΟΝΟΣ 

Κυριακή 16 - Δευτέρα 17 Ioυνίου
 
2019

1η μέρα :  ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΡΑΦΗΝΑ - ΤΗΝΟΣ.
Συγκέντρωση των εκδρομέων-προσκυνητών στο γραφείο μας στις 02:45 π.μ., επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση για Ραφήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και  ξεκούραση. Άφιξη στην Ραφήνα στις 07:00 π.μ. περίπου. Αφήνουμε το πούλμαν και άμεση επιβίβαση στο πλοίο με τα εισιτήρια, που θα  έχετε πάρει από τον αρχηγό του γραφείου μας. Αναχώρηση από Ραφήνα στις 07:40 π.μ. περίπου. Μετά από 2 ώρες ταξίδι το πλοίο κάνει ολιγόλεπτη στάση, στην Άνδρο. Σε 2 ώρες από την Άνδρο φθάνουμε στο  νησί της  Μεγαλόχαρης, την Τήνο. Αποβίβαση από το πλοίο και άμεση τακτοποίηση στα δωμάτια σας, ξεκούραση και χρόνος ελεύθερος. Το απόγευμα συνάντηση, όπου θα πάρουμε το τοπικό λεωφορείο για να επισκεφθούμε το χωρίο Κεχροβούνι και να προσκυνήσουμε το Μοναστήρι της Κυράς των Αγγέλων, της Αγίας Πελαγίας (προαιρετική εκδρομή). Μετά το προσκύνημα στην Αγία Πελαγία, αναχώρηση για την εκκλησία της Μεγαλόχαρης Παναγίας. Εσπερινός-παράκληση. Χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση στα ξακουστά μπαράκια της Τήνου ή περπατήστε στα γραφικά σοκάκια της πόλης. Διανυκτέρευση.


2η μέρα :  ΤΗΝΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ (Προαιρετική εκδρομή) - ΡΑΦΗΝΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ.
Το πρωί, θα εκκλησιαστούμε στην Παναγία της Τήνου (Ελεύθερη προσέλευση). Στις 11:15 π.μ., προαιρετική επίσκεψη στο μαγευτικό νησί της Μυκόνου. Επιβίβαση στο πλοίο και μετά από 30 λεπτά περίπου φθάνουμε στη  Μύκονο. (Οι υπόλοιποι εκδρομείς που δεν συμμετάσχουν στην εκδρομή της Μυκόνου, θα έχουν χρόνο ελεύθερο στην Τήνο). Θα περπατήσουμε στα πανέμορφα δρομάκια ή το λαβύρινθο, όπως αλλιώς λέγεται χαζεύοντας τα όμορφα μαγαζιά, στην πανέμορφη Βενετία της Μυκόνου. Εδώ, θα θαυμάσουμε τους ανεμόμυλους της Μυκόνου. Χρόνος ελεύθερος. Στις 16:00 μ.μ. ραντεβού στο λιμάνι, όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο της επιστροφής. Μετά από μισή ώρα θα φθάσουμε στην Τήνο. Στάση για να επιβιβαστεί και ο υπόλοιπος κόσμος του γκρουπ, που δεν συμμετείχε στην εκδρομή μας στην Μύκονο και αναχώρηση στις 16:45 μ.μ. περίπου. Άφιξη στην Ραφήνα στις 20:40 μ.μ, όπου θα μας περιμένει το πούλμαν. Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση για Καλαμάτα με ενδιάμεση στάση. Άφιξη στη Καλαμάτα, αργά το βράδυ γεμάτοι ταξιδιωτικές εντυπώσεις. 


ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ   -  ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Τιμή συμμετοχής:
€ 125 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο.
€ 135 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€ 100 Παιδικό από 3 έως 10 ετών μαζί με τους γονείς σε τρίκλινο.

           
ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
-Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν Καλαμάτα - Ραφήνα - Καλαμάτα.
-Εισιτήρια πλοίου Ραφήνα  - Τήνος -  Ραφήνα.
-Μϊα (1) διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο 2 αστέρων (Προδιαγραφών 3 αστέρων) στην Τήνο.
-Πρωινό μπουφέ.  
-Αρχηγός - σύνοδος  του γραφείου μας.


ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα και αναφέρεται ως προαιρετικό, όπως είσοδοι σε μουσεία και σε αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, αχθοφορικά. Ο Φόρος Διαμονής, ο οποίος πληρώνεται επί τόπου στο ξενοδοχείο ( €0,50 ανά δωμάτιο).


Προαιρετική μετάβαση
στην Μύκονο € 20 μετ΄ επιστροφής.
Μεταφορά στην Μονή της Αγίας Πελαγίας με την Αστική συγκοινωνία € 4,00 μετ΄ επιστροφής.