Ελαφόνησος

Μονοήμερη εκδρομή 
ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ
ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΙΜΟΥ


Αναχωρήσεις
:

  28 Ιουλίου,11 Αυγούστου,
25 Αυγούστου, 1 Σεπτεμβρίου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:
Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 06:45 π.μ. στη Νέδοντος, (όπισθεν Notos Galleries), επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 07:00 π.μ. για Ελαφόνησο μ' ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Πούντα, επιβίβαση στο φέρυ μπώτ και μετά από μια 10λεπτη πλεύση, άφιξη στην Ελαφόνησο. Πρώτη μας επίσκεψη θα είναι στην φημισμένη παραλία του Σίμου. Χρόνος ελεύθερος να απολαύσουμε το μπάνιο στα ανάβαθα και καταγάλανα νερά της παραλίας. Η θέα είναι μοναδική!! Κατόπιν, αναχώρηση για την ομώνυμη πρωτεύουσα του νησιού, όπου θα έχουμε χρόνο να γευτούμε την ντόπια θαλασσινή κουζίνα του νησιού και να περπατήσουμε τα δρομάκια του. Στην συνέχεια, αναχώρηση από Ελαφόνησο για Καλαμάτα με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση.


ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ  
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Τιμή συμμετοχής:
€ 25,00 κατ΄άτομο.
€ 20,00 παιδιά 4-12 ετών.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
* Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
* Τα εισιτήρια για το φέρυ μπωτ.
* Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
* Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, φιλοδωρήματα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.