Καλάβρυτα-Χιον. Κεντρο Χελμού

 Μονοήμερη εκδρομή

Καλάβρυτα
& Χιονοδρομικό Κέντρο Χελμού.

13 & 27 Ιανουαρίου 2019.

Με την αδρεναλίνη στα ύψη, ξεκινάμε με μονοήμερη εκδρομή στα Καλάβρυτα, στο χιονοδρομικό κέντρου του Χελμού.
Απολαύστε το χιόνι και το πανέμορφο κατάλευκο βουνό του Χελμού, μόνο με € 20 το άτομο απο Καλαμάτα.
Χρόνια πολλά !!!

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 06:45 στη Νέδοντος (όπισθεν Nottos Galleries), επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση μέσω Τρίπολης και Λεβιδίου για το το Χιονοδρομικό Κέντρο Χελμού. Άφιξη στο Λεβίδι και στάση για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε για το Χιονοδρομικό και χρόνος ελεύθερος για να χαρούμε το χιόνι. Το μεσημέρι επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τα Καλάβρυτα. Άφιξη και επίσκεψη των κύριων αξιοθέατων, όπως το λόφο του ΚΑΠΙ, τόπος θυσίας από τους Ναζί κ.α. Φαγητό. Τέλος, θα αναχωρήσουμε για την Καλαμάτα μ΄ενδιάμεση στάση για ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
€ 20,00 το άτομο.
€ 15,00 παιδιά απο 4 εως 12 ετών.

  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
* Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
* Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
* Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

 

 

Media