ΗΡΑΚΛΗΣ- ΟΙ 12 ΑΘΛΟΙ

 Θεματικό Πάρκο

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 

 Μονοήμερη εκδρομή στην Αθήνα
 για την επίσκεψη στο Μυθολογικό πάρκο

 ΗΡΑΚΛΗΣ- ΟΙ 12 ΑΘΛΟΙ

στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi.

Μία νέα υπερπαραγωγή της ΔΕΘ - HELEXPO, το εντυπωσιακό θεματικό πάρκο, «Ηρακλής -  Οι 12 Άθλοι», προσφέρει ένα έντονα βιωματικό ταξίδι στην ελληνική μυθολογία. Για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο, οι 12 άθλοι παρουσιάζονται σε έναν χώρο 2.500 τ.μ., με τρισδιάστατα εκθέματα πλήρως θεματοποιημένα και ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να διαθέτουν κίνηση και ήχο, δημιουργώντας το απίστευτο σκηνικό ενός πραγματικά ξεχωριστού κόσμου!
Η επίσκεψη στο θεματικό πάρκο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για «γνωριμία» με τον συναρπαστικό κόσμο της Ελληνικής Μυθολογίας, τους 12 θεούς του Ολύμπου, τους ημίθεους, τα μυθικά τέρατα, τους ήρωες, τους ανθρώπους, τις συνήθειες και τις αντιλήψεις εκείνης της εποχής.  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 07:45 π.μ στη Νέδοντος 79.  Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 08:00 π.μ. για την Αθήνα μ' ενδιάμεση στάση για ξεκούραση. Στις 12:00 θα βρισκόμαστε στο 
εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi. Μετά το τέλος της περιήγησης, ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της Αθήνας. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Καλαμάτα μ΄ ενδιάμεση στάση για ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
€ 30,00 κατ΄άτομο.

€ 25,00 παιδιά 4-12 ετών.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
* Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
* Είσοδος στο θεματικό πάρκο
* Οι μεταφορές, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
* Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα φαγητά, ποτά, φιλοδωρήματα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.