Άγιος Εφραίμ-Παναγία Γοργοεπήκοος

 24 Νοεμβρίου 2019

Μονοήμερη εκδρομή στην
Μονή Αγίου Εφραίμ στην Νέα Μάκρη
& Παναγία Γοργοεπήκοου στην Μάνδρα Αττικής

μόνο με € 20,00 !!  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 05:45 π.μ. στη Νέδοντος, (όπισθεν Notos Galleries) επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 06:00 για την Μονή Αγίου Εφραίμ μ' ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στον Άγιο Εφραίμ. Χρόνος ελεύθερος, για προσκύνημα και ξεκούραση.Θα απολαύσουμε το μεσημεριανό μας γεύμα σε μια από τις τοπικές ταβέρνες της περιοχής της Νέα Μάκρης. Στην συνέχεια, θα επισκεφθούμε το μοναστήρι της Παναγίας Γοργοεπηκόου , το οποίο βρίσκεται στην Μάνδρα Αττικής. Επίσκεψη & προσκύνημα.Στη συνέχεια, αναχώρηση για Καλαμάτα μ΄ενδιάμεση στάση για ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.


ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

€ 20,00 το άτομο.
€ 15,00 παιδιά έως 12 έτων.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
- Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
- Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
- Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.