Ζάκυνθος, 2 μέρες

- 2 μέρες - 
ΖΑΚΥΝΘΟΣ

- ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ -

    ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:

 20-21 Ιουλίου,

24-25 Αυγούστου & 14-15 Σεπτέμβρη

1η ΗΜΕΡΑ : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΚΥΛΛΗΝΗ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ.
Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος 79 (όπισθεν Notos Galleries), επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση, μέσω Ζαχάρως, Καϊάφα, Πύργου για την Κυλλήνη μ΄ ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Κυλλήνη, επιβίβαση στο F/B και αναχώρηση για το Ιόνιο νησί, την Ζάκυνθο. Άφιξη στο νησί μετά από μία ώρα περίπου. Στη συνέχεια, θα επισκεφτούμε την φημισμένη παραλία του Λαγανά, με την θαυμάσια ακρογιαλιά. Εδώ, βγαίνουν οι Χελώνες Καρέτα-Καρέτα για να αφήσουν τα αυγά τους (φαγητό, προαιρετικό μπάνιο). Κατόπιν τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Στην συνέχεια, θα επισκεφθούμε τον Λόφο Στράνη και το προάστιο Μπόχαλι, που βρίσκονται κατάλοιπα του Μεσαιωνικού Κάστρου, χτισμένου στη θέση της αρχαίας Ακρόπολης με εξαιρετική θέα προς την πόλη και το λιμάνι. Εδώ, βρίσκεται η σημαντική εκκλησία της Παναγίας Χρυσοπηγής με βυζαντινή εικόνα. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση και δείπνο σε κέντρο με τοπικό χρώμα. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ:   ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ.
Μετά το πρωινό, θα εκκλησιαστούμε στον Πολιούχο του νησιού Άγιο Διονύσιο. Στη συνέχεια, αναχωρούμε για την Μονή Αναφωνήτριας, όπου εκεί ασκήτεψε ο Αγ. Διονύσιος (επίσκεψη). Κατόπιν, θα επισκεφτούμε τη φημισμένη παραλία του Αγίου Νικολάου για μπάνιο και φαγητό. Προαιρετικά μπορείτε να κάνετε βαρκάδα στις ξακουστές σπηλιές της Ζακύνθου. Επιστροφή στην Ζάκυνθο. Χρόνος ελεύθερος. Το απόγευμα θα πάρουμε το πλοίο για να μας φέρει πίσω στο λιμάνι της Κυλλήνης και από εκεί θα αναχωρήσουμε για την Καλαμάτα με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

ΤΕΛΟΣ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ  -  ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
€   85  το άτομο σε δίκλινο - τρίκλινο δωμάτιο.
€ 100  το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€   70  το παιδί 4-10 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο μαζί με τους γονείς.

Στην τιμή περιλαμβάνονται :
- Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν
- Μία (1) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3 αστέρων σε δίκλινα, τρίκλινα δωμάτια
- Πρωινό (1).
- Εισιτήρια F/B Κυλλήνη - Ζάκυνθος - Κυλλήνη.
- Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
- Έντυπα - χάρτες.

Δεν περιλαμβάνονται:
Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά,
ο Φόρος Διαμονής (πληρώνεται επί τόπου στο ξενοδοχείο), ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, η βαρκάδα στις σπηλιές.