Καρναβαλική Βενετία,6 μέρες οδικώς

6ήμερη οδική εκδρομή στην

Γαληνότατη, την Βενετία (Ιταλία)

από 20 έως 25 Φεβρουαρίου 2020

Η Βενετία σας περιμένει !!!

 Απόκριες σημαίνει ξεφάντωμα......στο πιο διάσημο Καρναβάλι της Ευρώπης.
Ετοιμαστείτε για ένα ατελείωτο παιχνίδι χαράς στην μαγευτική Βενετία.
Το γραφείο μας φοράει μαζί σας την αποκριάτικη φορεσιά του και ξεκινά για να σας ξεναγήσει στην μαγεία του πιο όμορφου Καρναβαλιού.
Κέφι, χορός και διασκέδαση, συντροφιά με τους ήχους της latin μουσικής.
Μια ατελείωτη αποκριάτικη γιορτή ξεκινά και είστε όλοι προσκεκλημένοι !! Εσείς πάρτε την αποκριάτικη αμφίεσή σας και ελάτε μαζί μας να διασκεδάσουμε στην γαληνότατη...


1η ημέρα 20 Φεβρουαρίου 2020 : Καλαμάτα-Πάτρα-Διανυκτέρευση εν πλώ.
Συγκέντρωση πίσω από το πολυκατάστημα Notos Galleries στις και αναχώρηση για Πάτρα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνα. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους πολυτελείς χώρους αναψυχής του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η ημέρα 21 Φεβρουαρίου 2020 : Ανκόνα-Βενετία (Μέστρε).
Άφιξη στο Ιταλικό λιμάνι,άμεση επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Βενετία και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βενετίας (Μέστρε) όπου θα διανυκτερεύσουμε. Άφιξη στην Βενετία (Μέστρε) το βράδυ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα 22 Φεβρουαρίου 2020 : Βενετία (Ξενάγηση-Καρναβάλι Βενετίας - Χρόνος ελεύθερος στην πόλη).
Πρωινό και ακολουθεί ξενάγηση. Μεταφορά με το βαπορέττο στο ιστορικό κέντρο της Γαληνοτάτης. Θα ξεκινήσουμε από το νησί του Αγίου Μάρκου, ένα από τα 118 νησάκια που αποτελούν τη Βενετία και συνδέονται από περίπου 400 γέφυρες. Η πλατεία του Αγίου Μάρκου έχει χαρακτηριστεί από τον Ναπολέοντα ως «το ωραιότερο σαλόνι του κόσμου». Εδώ θα δούμε τα 'παλαιά' και 'νέα κυβερνεία' και την 'Ναπολεόντεια πτέρυγα', τον πύργο του ρολογιού, φημισμένο για τους Μόρι (τα μπρούτζινα αγάλματα που χτυπούν τις ώρες), την έξοχη βυζαντινή βασιλική του Αγίου Μάρκου, και δίπλα το περίφημο παλάτι των Δόγηδων και την γέφυρα των στεναγμών. Τέλος θα επισκεφτούμε τον ορθόδοξο ναό του Αγίου Γεωργίου, που κτίστηκε το 1539 και την παρακείμενη Γέφυρα των Ελλήνων (Ponte dei Greci). Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθείτε με την στολή σας στην Βενετία (απο τις 11:00 ξεκινούν τα δρώμενα στην πόλη) Το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα 23 Φεβρουαρίου 2020 : Βενετία (Καρναβάλι Βενετίας - Χρόνος ελέυθερος).
Πρόγευμα και υπόλοιπο ημέρας στη διάθεση σας για ζήσετε τα δρώμενα της Καρναβαλικής Βενετίας. Μπορείτε να πιείτε καφέ σε ένα από τα κομψά καφέ της πλατείας του Αγίου Μάρκου όπως το γνωστό καφέ Φλοριάν υπο τους ήχους των βιολιών και της κλασικής μουσικής ή να περπατήσετε στα γραφικά σοκάκια. Αισθανθείτε την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της Βενετίας, την περίοδο του καρναβαλιού. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 : Βενετία – Aνκόνα.
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την Ανκόνα. Άφιξη στην Ανκόνα. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για Πάτρα. Διανυκτέρευση εν πλώ.

6η ημέρα 25 Φεβρουαρίου 2020 : Πάτρα – Καλαμάτα.
Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας και άμεση αναχώρηση για Καλαμάτα. Άφιξη στην Καλαμάτα γεμάτοι νέες ταξιδιωτικές εντυπώσεις και εμπειρίες.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ – ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Τιμή συμμετοχής

€ 430,00 ανά άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο.
€ 520,00 ανά άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€ 390,00 Παιδί απο 2 έως 12 ετών μαζί με γονείς σε τρίκλινο δωμάτιο.
€   80,00 επιβάρυνση κατ΄ άτομο δίκλινη εξωτερική(Α2) με επιστροφή.

Περιλαμβάνονται:
*Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
*Τρείς (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*στην ευρύτερη περιοχή της Βενετίας (περιοχή Μέστρε) σε δίκλινα,τρίκλινα ή μονόκλινα δωμάτια.
*Πρωινό σε μπουφέ καθημερινά δηλ.3 πρωινά σύνολο).
* Εισιτήρια πλοίου σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4) Πάτρα-Ανκόνα-Πάτρα.
*Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
*Check point - δίοδια για είσοδο στην πόλη της Βενετίας για το πούλμαν.
*Δίοδια αυτοκινητοδρόμων.
*Ασφάλιση αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδοι σε μουσεία, βαπορέττα 30€ άνα άτομο με επιστροφή ( για τις 22 & 23 Φεβρουαρίου 2020) , δημοτικός φόρος Βενετίας 5€ ανά άτομο ,ανά διανυκτέρευση, επιπλέον φαγητά, ποτά και ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.