ΘΕΑΤΡΟ: Μαντάμ Σουσού

ΘΕΑΤΡΟ: Μαντάμ Σουσού

  

 

Θεατρική βραδιά.


Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017.

  Μονοήμερη εκδρομή στην Αθήνα
για την θεατρική παράσταση
               
ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ

 

 

Η Μαντάμ Σουσού, η μεγαλομανής και ακατάδεχτη ηρωίδα εξακολουθεί ακόμα και σήμερα, 79 χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση, να μας ψυχαγωγεί και να αφορά την Ελλάδα και τους Έλληνες του σήμερα.

Η δημοφιλής κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Μαντάμ Σουσού» θα αποτελέσει την εναρκτήρια παράσταση του Παλλάς για τη σεζόν 2017-2018.

Η ονειροπαρμένη Σουσού ζει στη γειτονιά του Μπύθουλα, με τον σύζυγο της Παναγιωτάκη.
Η ίδια όμως θέλει να ξεφύγει από τη μιζέρια φτιάχνοντας ένα δικό της κόσμο. Όταν τελικά καταφέρνει να αποκτήσει πολλά χρήματα, η ζωή της αλλάζει ριζικά και ένας «αριστοκράτης» διεκδικεί την καρδιά και την περιουσία της.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Κακλέα η Δήμητρα Παπαδοπούλου μεταμορφώνεται σε «Μαντάμ Σουσού»,
έχοντας δίπλα της τον Άλκη Κούρκουλο στο ρόλο του Μηνά Καντακουζηνού, τον Κώστα Κόκλα ως Παναγιωτάκη
και ακόμα 25 ηθοποιούς και μουσικούς να πλαισιώνουν την παράσταση.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου επιστρέφει στο Παλλάς ύστερα από εννέα χρόνια έχοντας κάνει και τη διασκευή του σεναρίου. Η ίδια αναφέρεται στον Δημήτρη Ψαθά ως μεγάλο δάσκαλο του γέλιου ενώ θεωρεί πως η Μαντάμ Σουσού είναι ένα πολύ κοινό πρόσωπο και όλοι στις οικογένειές μας έχουμε από μία. Είναι αυτή που δεν αντέχει και δεν γουστάρει αυτό που ζει και φτιάχνει μια πραγματικότητα «χάρτινη», ανύπαρκτη, την οποία δυστυχώς δεν μπορεί να υποστηρίξει. Όσο για τη Σουσού του σήμερα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου θεωρεί πως είναι η μεγάλη φούσκα που ζήσαμε όλοι στην Ελλάδα. Όλο αυτό που χτίστηκε, όλο αυτό που έγινε χωρίς να υπάρχει η κατάλληλη υποδομή για να μπορέσει να στηριχτεί. Η κατάρρευση της Σουσούς συμβολίζει την δική μας «κατάρρευση». Θα μάθουμε όμως κάποια στιγμή από αυτά τα λάθη και κάποια στιγμή θα χτίσουμε ένα παλάτι που δεν θα μας έρθει στο κεφάλι.

  Ο Γιάννης Κακλέας σκηνοθετεί την παράσταση και υπογραμμίζει πως είναι η τοιχογραφία μιας ολόκληρης εποχής. Από τη δική του ματιά η Μαντάμ Σουσού είναι ένας χαρακτήρας που δεν μπορεί τη μιζέρια, δεν τη θέλει. Είναι ένας δικός μας Δον Κιχώτης με μεγάλη επιθυμία να «ταξιδέψει» το όνειρό της. Χάνει όμως το μέτρο, όπως μπορεί να συμβεί σε όλους μας. Η Σουσού είναι ένας χαρακτήρας με πολλές αποχρώσεις: συγκίνησης, ρομαντισμού, μνήμης, γέλιου, κι εδώ βρίσκεται το δύσκολο εγχείρημα από την πλευρά ολόκληρης της παραγωγής. Είναι μια πολύ μεγάλη παραγωγή. Η εποχή εκείνη καταγράφεται μέσα από τα σκηνικά και τα κουστούμια, με έναν κινηματογραφικό τρόπο. Όλοι οι χαρακτήρες που περιβάλλουν τη μαντάμ Σουσού είναι στημένοι στη λεπτομέρεια.ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Δημήτρης Ψαθάς 
ΔΙΑΣΚΕΥΗ: Δήμητρα Παπαδοπούλου
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Γιάννης Κακλέας
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Άλκις Κούρκουλος, Κώστας Κόκλας, Γιούλη Αγγελή, Ηλιάννα Γαϊτάνη, Μελέτης Γεωργιάδης κ.ά.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 07:45 π.μ στη Νέδοντος, όπισθεν του κτιρίου Notos Galleries. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 08:00 π.μ. για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στο κέντρο της Αθήνας και χρόνος ελεύθερος για βόλτες και φαγητό. Στις 18:30 θα βρισκόμαστε στο Θέατρο Παλλάς για  την παρακολούθηση της παράστασης της της Δήμητρας Παπαδοπούλου "Μαντάμ Σουσού". Μετά το τέλος της παράστασης, θα αναχωρήσουμε για την Καλαμάτα μ΄ ενδιάμεση στάση για ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Α΄Ζώνη € 50,00 το άτομο.
Β' Ζώνη € 40,00 το άτομο
   

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
* Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
* Εισιτήρια της παράστασης της επιλογής σας.
* Οι μεταφορές, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
* Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Ότι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα φαγητά, ποτά, φιλοδωρήματα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

 

 

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

    Now Trigilidas Travel mobile App

Contact us

Παρακαλώ συμπληρώστε τα.
Please fill in all απαιτουμενα πεδία.
captcha
Reload

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το