Μαλτα, 5 μέρες αεροπορικώς

Μαλτα, 5 μέρες αεροπορικώς

 

 


5 ήμερη Αεροπορική εκδρομή   

Μ Α Λ Τ Α


 Βαλέττα, Μόστα, Μεδίνα, Γκόζο.

7-11 Νοέμβρη 2017

 

1η ημέρα: Καλαμάτα - Αθήνα - Μάλτα.
Συγκέντρωση των εκδρομέων Νέδοντος 79 (πίσω από τον παλιό ΟΤΕ) στις 03:45 π.μ. Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 04:00 π.μ. για το αεροδρόμιο Αθηνών. Τυπικές διαδικασίες επιβίβαση και πτήση για Μάλτα. Άφιξη και ξενάγηση στην πρωτεύουσα του νησιού Βαλέττα. Πόλη επιβλητική, χτισμένη από τους κορυφαίους μηχανικούς της εποχής για τους Ιωαννίτες Ιππότες το 1566, υπό την αιγίδα της Unesco από το 1980. Θα δούμε τους κήπους Μπαράκκα, θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα του φημισμένου Grand harbour (από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια του κόσμου), τους ξενώνες των οκτώ εθνοτήτων που αποτελούσαν το τάγμα των Ιπποτών, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Ιωάννη και το Παλάτι των Μεγάλων Μαγίστρων. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μάλτα.
Πρωινό και ξενάγηση στο κέντρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε τη Μόστα, όπου θα δούμε το Ναό της κοιμήσεως Θεοτόκου με τον τρίτο μεγαλύτερο τρούλο στην Ευρώπη. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την παλιά πρωτεύουσα "Μεδίνα" γνωστή ως "Η Σιωπηλή Πόλη" ή "Πόλη των Ευγενών". Θα συνεχίσουμε με το προάστιο της Μεδίνας "Ραμπάτ", όπου βρίσκεται η σπηλιά, όπου έζησε ο Απόστολος Παύλος. Τελευταία μας στάση στο εργαστήριο Φυσητού γυαλιού, για να παρακολουθήσουμε την διαδικασία κατασκευής του, (παραδοσιακή τεχνική από την εποχή των Φοινίκων). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Μάλτα.
Ολοήμερη εκδρομή στο δεύτερο σε έκταση νησί της Μάλτας, Γκόζο. Μεταφορά στο βορειότερο λιμάνι του νησιού και επιβίβαση στο Ferry boat για το λιμάνι Mgarr. Θα επισκεφθούμε την πρωτεύουσα Βικτόρια με την Ακρόπολη και τον Καθεδρικό Ναό. Στη συνέχεια θα δούμε "την σπηλιά της Καλυψώς" και τους μεγαλιθικούς ναούς Γκαντίγια προστατευμένοι από την Unesco (τα αρχαιότερα κτίσματα στον κόσμο από το 2500 π.Χ.). Θα τελειώσουμε με το γραφικό ψαροχώρι Σλέντι. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Μάλτα.
Πρωινό ελεύθερο για ψώνια και περιπλάνηση στα σοκάκια του νησιού με τα πανέμορφα σπίτια τους, χτισμένα από πωρόλιθο. Αναχώρηση για τις «τρεις Πόλεις», έδρα των Ιωαννιτών Ιπποτών κατά την μεγάλη πολιορκία του 1565. Από τις επάλξεις τους θα απολαύσουμε την μαγική θέα της Βαλέττας και θα περιπλανηθούμε στα Μεσαιωνικά στενά, με τα κτίρια της Ιερής εξέτασης, των Μοναστηριών, την πλατεία των εκτελέσεων, το σπίτι του δήμιου κλπ. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Μάλτα - Αθήνα - Καλαμάτα.
Πρωινό και χρόνος ελεύθερος. Την προτεινόμενη ώρα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής. Άφιξη στην Αθήνα, επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση για Καλαμάτα.

Τιμές κατ' άτομο:
€ 575 σε δίκλινο-τρίκλινα δωμάτιο
€ 645 σε μονόκλινο δωμάτιο

Περιλαμβάνονται:
- Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν από Καλαμάτα-Αεροδρόμιο Αθηνών-Καλαμάτα.
- Αεροπορικό εισιτήριο με την RYAN AIR, συμπεριλαμβανομένης 1 χειραποσκευής 55Χ40Χ20 και 1 μικρής χειραποσκευής 30Χ20Χ20.
- Φόροι αεροδρομίων.
- Τέσσερες ( 4 ) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.
- Ημιδιατροφή καθημερινά.
- Περιήγηση ξενάγηση της Βαλέτας (πρωτεύουσα).
- Ημερήσια εκδρομή στις "Τρεις πόλεις", Μόστα - Μεδίνα!
- Ημερήσια εκδρομή στο δεύτερο νησί Γκόζο, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.
- Ελληνόφωνας τοπικός ξεναγός.
- Αρχηγός του γραφείου μας.
- Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
- Χάρτες – Έντυπα.
- Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται :
Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους , επιπλέον φαγητά, ποτά, δημοτικός φόρος διαμονής €0,50 ανά διανυκτέρευση, αχθοφορικά.

Οι πτήσεις μας:
07/11 Αθήνα – Μάλτα 09:55 – 10:45
11/11 Μάλτα – Αθήνα 17:35 – 20:20

Σημείωση: Η σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει χωρίς παραλείψεις.

 

Address:Βαλλέτα,Μάλτα
DirectionsAddress
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

    Now Trigilidas Travel mobile App

Contact us

Παρακαλώ συμπληρώστε τα.
Please fill in all απαιτουμενα πεδία.
captcha
Reload

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το