Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άγιοι Τόποι - Τάμα Ζωής

Άγιοι Τόποι - Τάμα Ζωής5 ΗΜΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Άγιοι Τόποι

- Τάμα Ζωής -


Ιερουσαλήμ - Ιεριχώ - Ιορδάνης ποταμός - Τιβεριάδα - Γαλιλαία - Βηθλεέμ.


8 - 12 Νοέμβρη 2017


1η ημέρα: Τετάρτη 8 Νοέμβρη 2017 Αθήνα - πτήση προς Τελ Αβίβ - Ιεροσόλυμα.
Συγκέντρωση των εκδρομέων-προσκυνητών στις 01:15 π.μ. ΝΕΔΟΝΤΟΣ 79 (πίσω από τον παλιό ΟΤΕ), επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 01:30 π.μ. για το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, όπου μετά τον έλεγχο αποσκευών και διαβατηρίων πτήση για Τελ Αβίβ στις 07:30 π.μ. Άφιξη στις 09:30π.μ., επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τα Ιεροσόλυμα, όπου θα γνωρίσουμε τα προσκυνήματα της Παλαιάς Πόλεως των Ιεροσολύμων, ξεκινώντας από την Πύλη των Λεόντων τον οίκο Αγ. Ιωακείμ και Άννης, τη Προβατική κολυμβήθρα, τη φυλακή του Αποστόλου Πέτρου και το Πραιτώριο. Στη συνέχεια, θα διασχίσουμε την Οδό του Μαρτυρίου και θα φτάσουμε στο Πανίερο Ναό της Αναστάσεως, όπου θα πραγματοποιηθεί ευλαβικό προσκύνημα στο Φρικτό Γολγοθά, στην Ιερή Αποκαθήλωση, στο Πανάγιο και Ζωοδόχο Τάφο του Κυρίου μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Πέμπτη 9 Νοέμβρη 2017 - ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ.
Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε την περιοχή της Γαλιλαίας, όπου θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Όρος Θαβώρ, τον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Ναζαρέτ και την Κανά της Γαλιλαίας (τόπος, όπου πραγματοποιήθηκε το πρώτο Θαύμα του Κυρίου, της μετατροπής του ύδατος εις οίνον). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Αγίων Αποστόλων στην Τιβεριάδα και τον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων στην αρχαία Καπερναούμ, όπου πραγματοποιήθηκαν τα περισσότερα των θαυμάτων του Κυρίου και κάλεσε τους μαθητές Του στο Αποστολικό Αξίωμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Παρασκευή 10 Νοέμβρη 2017 - ΒΗΘΛΕΕΜ.
Μετά το πρωινό, θα επισκεφτούμε το Σπήλαιο της Γεννήσεως του Κυρίου μας στην Βασιλική της Βηθλεέμ, έπειτα θα μεταβούμε στο χωριό των Ποιμένων, την Ιερά Μονή του Αγ. Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου (όπου βρίσκεται το Ιερό Σπήλαιο των Τριών Μάγων) και θα ακολουθήσει (προαιρετική μόνο για άνδρες) επίσκεψη με ταξί στην Ι. Μονή του Αγ.Σάββα του Ηγιασμένου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού, την Ορεινή (Γενέτειρα του Αγ. Ι. Προδρόμου) και το Καταμόνας (όπου βρίσκεται ο Τάφος του Αγίου Συμεών). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Σάββατο 11 Νοέμβρη 2017 - ΙΕΡΙΧΩ.
Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε την Γεθσημανή (όπου βρίσκεται ο Τάφος της Παναγίας, ο τόπος της προδοσίας και ο τόπος λιθοβολισμού του Αγίου Στεφάνου). Ακολουθεί επίσκεψη στην Ιερά Μονή Μάρθας και Μαρίας στην Βηθανία και την Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου του Χοζεβίτου. Στην συνέχεια, θα εισέλθουμε στην Ιεριχώ για να επισκεφθούμε την Ιερά Μονή του Προφήτου Ελισσαίου (όπου βρίσκεται η Συκομωρέα, που ανέβηκε ο Ζακχαίος) και το Σαραντάριο Όρος. Έπειτα, θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου, θα δούμε το πραγματικό σημείο της Βαπτίσεως του Κυρίου στον Ιορδάνη Ποταμό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, ξεκούραση. Το βράδυ, για όσους επιθυμούν, θα συμμετάσχουμε σε νυχτερινή Θεία Λειτουργία στον Πανάγιο και Ζωοδόχο Τάφο του Κυρίου.

5η ημέρα: Κυριακή 12 Νοέμβρη 2017 - ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ-ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΑΘΗΝΑ.
Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε την Αγία Σιών (τόπος, όπου βρίσκεται η Πατριαρχική Σχολή, ο Τάφος του Δαυίδ, το Υπερώο και το σπίτι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, όπου πραγματοποιήθηκε η κοίμηση της Θεοτόκου) και το Όρος των Ελαιών (τόπος της Θείας Αναλήψεως του Κυρίου. Έπειτα θα επισκεφθούμε για την Παλαιά Ιόππη, όπου θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή των Αγίων Αρχαγγέλων και θα ακολουθήσει πανοραμική ξενάγηση της σύγχρονης πόλης του Τελ Αβίβ. Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο, όπου καθοδόν θα προσκυνήσουμε τον Τάφο του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου στην Λύδδα. Μετά τον έλεγχο αποσκευών και διαβατηρίων πτήση για Αθήνα στις 19:45 μ.μ. Άφιξη στην Αθήνα στις 22:00 μ.μ. Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση για Καλαμάτα. Άφιξη στην Καλαμάτα.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Τιμή Συμμετοχής το άτομο:
Δίκλινο: € 630
Μονόκλινο: € 770


** ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ** ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ***

 


Περιλαμβάνονται:

 Η μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο πούλμαν.
 Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 3* αστέρων στην Ιερουσαλήμ (κοντά στον Πανάγιο Τάφο)
 Αεροπορικά εισιτήρια (Αθήνα-Tel Aviv-Αθήνα) με απευθείας πτήσεις με την ALITALIA.
 Πρωινό και ένα γεύμα ημερησίως (μπουφέ).
 Μεταφορές περιηγήσεις με τοπικό πούλμαν στο Ισραήλ, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ με ταξί.
 Ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 Ταξιδιωτική ασφάλιση (αστικής ευθύνης).
 Συνοδός - ελληνόφωνος ξεναγός.

Δεν περιλαμβάνονται:
Φόροι αεροδρομίων € 70.
Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ : ALITALIA AIRLINES
08/11/17 Αθήνα-Τελ Αβίβ 07:30πμ-09:30πμ
12/11/17 Τελ Αβίβ-Αθήνα 19:45μμ - 22:00μμ

Σημειώσεις:
Το διαβατήριο πρέπει να λήγει 6 μήνες μετά από την ημερομηνία εισόδου στο Ισραήλ, διαφορετικά πρέπει να εκδοθεί καινούργιο.
Φωτοτυπία διαβατηρίου πρέπει να κατατεθεί στο γραφείο μας.
Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει, εφόσον υπάρχουν λόγοι, χωρίς να παραληφθεί κάτι από αυτό.
Μία εβδομάδα πριν την αναχώρηση θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες για το προσκυνηματικό ταξίδι.


 

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια