4 ήμερες Ελληνικά Νησιά - Τουρκία, Σούπερ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

4 ήμερες Ελληνικά Νησιά - Τουρκία, Σούπερ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

4ήμερη Εκδρομή - Κρουαζιέρα
1 έως 4 Σεπτεμβρίου 2017

με την CELESTYAL CRUISES
με το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia

ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ - ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ
(ΕΦΕΣΣΟΣ) - ΠΑΤΜΟΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. 

Aναχώρηση από Καλαμάτα/Μεσσήνη.

 4ημερη Εκδρομή - Κρουαζιέρα “ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”
με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο CELESTYAL OLYMPIA

 
01/09/2017 Παρασκευή:  ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΣΗΝΗ - Πειραιάς - Εν πλώ 05:30 / 11:30.
Συγκέντρωση των εκδρομέων στην Νέδοντος (πίσω από τα Notos Galleries) και από την πλατεία της Μεσσήνης (Φαρμακείο Σταυρόπουλου) και αναχώρηση στις 05:30π.μ. για τον Πειραιά. Άφιξη και επιβίβαση στο κρουαζιερόπλοιο OLYMPIA της Celestyal Cruises. Αναχώρηση στις 11:30. Απολαύστε τον απόπλου από τον Πειραιά και γνωρίστε τους χώρους και τις δραστηριότητες του κρουαζιερόπλοιου. Το βράδυ δείπνο και διασκέδαση.

01/09/2017 Παρασκευή: Μύκονος, Κυκλάδες 18:00/23:00.
Άφιξη στο γραφικό, κατάλευκο, κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, την Μύκονο. Χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την πόλη τις Μυκόνου. Η Μύκονος, το πιο γνωστό και κοσμοπολίτικο νησί της Μεσογείου, προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες. Το λεωφορείο θα σας αφήσει στη Χώρα, την πρωτεύουσα του νησιού, όπου θα απολαύσετε τη βόλτα σας στα λιθόστρωτα καλντερίμια της, περνώντας από καλαίσθητες μπουτίκ, νυχτερινά μαγαζία και γραφικά σπίτια, μέχρι να φθάσετε στην Αλυκάντρα. Η Αλυκάντρα, γνωστή και ως Βενετία της Μυκόνου, είναι η πιο όμορφη γωνιά της Χώρας. Τα σπίτια χτίστηκαν πάνω στη θάλασσα, με ξύλινα μπαλκόνια γεγονός που παραπέμπει στη Βενετία. Χτίστηκαν περίπου στα μέσα του 18ου αίώνα και αποτελούσαν κατοικίες των πλουσίων εμπόρων και καπετάνιων της εποχής. Στη συνέχεια, θα επιστρέψετε στην πόλη της Μυκόνου (Χώρα), όπου με το λεωφορείο θα επιστρέψετε για να επιβιβαστείτε στο κρουαζιερόπλοιο.

02/09/2017 Σάββατο: Κουσάντασι / ’Εφεσσος 07:00/13:00.
Άφιξη στην γραφική και πολύβουη πόλη του Κουσάντασι. Παίρνουμε τον αυτοκινητόδρομο, που θα μας οδηγήσει στο Όρος Κορεσσός. Στη μικρή κοιλάδα θα επισκεφτούμε το ταπεινό παρεκκλήσι, που βρίσκεται στη θέση του σπιτιού, όπου πιστεύεται ότι η Παρθένος Μαρία μετά τη Σταύρωση πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής της. Παρά το διχασμό των απόψεων, ο χριστιανικός κόσμος υποστηρίζει την άποψη αυτή και ο χώρος έχει επισήμως αναγνωριστεί από το Βατικανό ως ιερός τόπος προσκυνήματος. Συνεχίζοντας, φτάνουμε στην Αρχαία Έφεσο και μπαίνουμε στον αρχαιολογικό χώρο περνώντας τη Μαγνησία Πύλη, την είσοδο της αρχαίας πόλης της Εφέσου. Η πεζή περιήγηση περιλαμβάνει επίσκεψη στις πιο εκπληκτικές ανασκαφές στον κόσμο. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων θα δούμε το Ωδείο, την Κρήνη του Τραϊανού, τα Ρωμαϊκά Λουτρά της Σκολάστικα, τον Ναό του Αδριανού, τη Βιβλιοθήκη του Κέλσου και το Μέγα Θέατρο, το μεγαλύτερο θέατρο της αρχαιότητας, χωρητικότητας 24.000 ατόμων, όπου κήρυξε ο Απόστολος Παύλος. Διασχίζοντας την Αρκαδία Οδό, όπου στο παρελθόν παρελάσανε σαν νεόνυμφοι ο Μάρκος Αντώνιος και η Κλεοπάτρα, επιστρέφουμε στο λεωφορείο μας. Στην επιστροφή προς το Κουσάντασι, θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε από μακριά τη Βασιλική του Αγίου Ιωάννη, η οποία ανεγέρθη πάνω από τον τάφο του Αγίου με πρωτοβουλία του αυτοκράτορα Ιουστινιανού τον 6ο μ.Χ. αιώνα. Αναχώρηση στις 13:00 για το νησί της Αποκάλυψης, την Πάτμο, Δωδεκάνησα.

02/09/2017 Σάββατο: Πάτμος, Δωδεκάνησα 16:00/21:00.
Σήμερα το απόγευμα βρισκόμαστε στο νησί της Αποκάλυψης, την Πάτμο. Μπορείτε προαιρετικά να επισκεφθείτε την Χώρα, θα βρεθείτε στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, όπου βρίσκεται χτισμένο μέσα από τα βαριά οχυρωμένα τείχη του κάστρου. Καθώς ανηφορίζετε προς την είσοδο του Μοναστηριού, το οποίο χτίστηκε πριν από 900 χρόνια, θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε την εξαίσια κατασκευή και αρχιτεκτονική του. Επισκεπτόμενοι τους χώρους, που επιτρέπονται σε προσκυνητές, θα δείτε την αυλή, την τραπεζαρία των Μοναχών και το παλιό αρτοποιείο, πριν καταλήξουμε στο Καθολικό του μοναστηριού, με τις εξαίσιες βυζαντινές αγιογραφίες και την επιβλητική εσωτερική διακόσμηση. Στη συνέχεια, θα δείτε τους ανεκτίμητης αξίας εκκλησιαστικούς θησαυρούς - βιβλία, χειρόγραφα, μια πλουσιότατη συλλογή από εικόνες, πατριαρχικά άμφια, σκεύη αργυροχρυσοχοΐας και κοσμήματα - που στεγάζονται σ’ ένα μικρό, αλλά όμορφο μουσείο. Πολύ κοντά βρίσκεται το Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης. Πάνω από το Σπήλαιο είναι χτισμένη η Εκκλησία της Αποκάλυψης, η οποία υπάγεται στο κυρίως Μοναστήρι. Θα κατέβουμε τα σκαλιά, που οδηγούν στο εσωτερικό του Σπηλαίου. Μέσα στο «θεολάξευτο» σπήλαιο, εν μέσω βροντών, υπαγόρευσε ο Ιωάννης ο Ευαγγελιστής στο μαθητή του Πρόχορο το όραμα της Αποκαλύψεως. Το στήριγμα της κεφαλής, των χεριών και το πέτρινο αναλόγιο, μαζί με τη θεοχάρακτο τριπλή σχισμή της οροφής μαρτυρούν τη δίοδο του θείου λόγου, και τη συγγραφή του ιερού κειμένου. Στη συνέχεια, επιστρέφετε στη Σκάλα, όπου μετά από σύντομο ελεύθερο χρόνο στην γραφική πόλη, που θα έχετε στη διάθεσή μας, θα επιβιβαστείτε στο πλοίο. Στις 21:00 αναχώρηση για Ηράκλειο, Κρήτη.

03/09/2017 Κυριακή: Ηράκλειο, Κρήτη 07:00/11:30.
Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο από τα ελληνικά νησιά. Είναι επίσης και ο τόπος που αναπτύχθηκε ο μεγάλος Μινωικός πολιτισμός, καθώς επίσης και ο τόπος γέννησης του Δία. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη του Ηρακλείου. Αναχώρηση στις 11:30 για την μαγευτική Σαντορίνη, Κυκλάδες. 

03/09/2017  Κυριακή Σαντορίνη, Κυκλάδες 16:30/21:30.
Θα κατευθυνθείτε προς τη μαγική πόλη των Φηρών με τα γαϊδουράκια ή το τελεφερίκ (έξοδα εξ ιδίων), την πρωταγωνίστρια των καρτ-ποστάλ αυτού του αξέχαστου νησιού. Η πανοραμική διαδρομή θα σας επιτρέψει να θαυμάσετε την εκπληκτική θέα των βράχων απο λάβα στις νησίδες της Νέας Καμένης Θήρας και την Καλντέρα, που βρίσκεται κάτω από σας. Θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να απολαύσετε το τοπίο των Φηρών και τα πολύχρωμα καταστήματα και καφετέριες με τις βεράντες, που κοιτάν απο ψηλά την Θάλασσα του Αιγαίου. Αναχώρηση στις 21:30 για το τελευταίο μας λιμάνι, τον Πειραιά.

03/09/2017  Δευτέρα:  Πειραιάς - ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ - ΜΕΣΣΗΝΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 07:00/15:00.
Άφιξη και αποβίβαση στο λιμάνι του Πειραιά στις 07:00π.μ., επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την επίσκεψη μας στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση στον χώρο. Αναχώρηση Καλαμάτα στις 11:00 περίπου. Επιστροφή το μεσημέρι στις 15:00 περίπου στην Μεσσήνη/Καλαμάτα γεμάτοι νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.


ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ
  ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ                                       Κατηγορία         Τιμές κατ' άτομο
Δίκλινη εσωτερική καμπίνα Κατάστρωμα Athena/IB          € 330
Δίκλινη εξωτερική καμπίνα Κατάστρωμα Athena /XB         € 360
Μονόκλινη εσωτερική καμπίνα Κατάστρωμα Athena/IB    € 490
Μονόκλινη εξωτερική καμπίνα Κατάστρωμα Athena /XB   € 540

3ος/4ος ενήλικας              Κατάστρωμα Athena /IB, XB        € 300
Παιδία έως 2 ετών σε τρίκλινη καμπίνα                                € 130*
Παιδία έως 16 ετών σε τρίκλινη                                            € 150*
* Πληρώνουν μόνο λιμενικά τέλη, τον επίναυλο καύσιμων και τις προαιρετικές εκδρομές.


Περιλαμβάνονται:
 - Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν Καλαμάτα/Μεσσήνη - Πειραιάς - Μεσσήνη/Καλαμάτα.
 - Εισιτήρια κρουαζιέρας στον τύπο καμπίνας της επιλογής σας με την εταιρεία Celestyal Cruises. 
 - Πλήρης διατροφή στο κρουαζιερόπλοιο (πρωινό, γεύμα, δείπνο και μεταμεσονύκτια σνακ)
 - Συμμετοχή στις διάφορες εκδηλώσεις, την καθημερινή ψυχαγωγία και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του κρουαζιερόπλοιου.
 - Η μεταφορά με πούλμαν από το λιμάνι στην Μύκονο και επιστροφή.
 - Η εκδρομή στο Κουσάντασι ( Έφεσσος ) με τοπικό πούλμαν.
 - Απεριόριστο πακέτο  ποτών ( white & Blue Drink Package).  
 - Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
 - Λιμενικά τέλη.
 - Ασφάλιση Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης.

 Δεν περιλαμβάνονται:
  Προαιρετικές εκδρομές στην Πάτμο, στο Ηράκλειο , στην Σαντορίνη κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας. 


Σημειώσεις:   ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΕ ΙΣΧΥ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΧΤΗΡΕΣ.

 

“ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”

με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο CELECTYAL OLYMPIA.

 

01/09/2017 Παρασκευή  ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Πειραιάς                                                                                   05:30 / 11:30

Συγκέντρωση των εκδρομέων στην Νέδοντος ( Φαρμακείο Μπουζιάνη) και από την πλατεία της Μεσσήνης ( φαρμακείο Σταυρόπουλου) και αναχώρηση στις 05:30 για τον Πειραιά. Άφιξη και επιβίβαση στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Cruises.Αναχώρηση στις 11:30.Απολαύστε τον απόπλου από τον Πειραιά και γνωρίστε τους χώρους και τις δραστηριότητες του κρουαζιερόπλοιου. Το βράδυ δείπνο και διασκέδαση.


01/09/2017 Παρασκευή Μύκονος, Κυκλάδες                                                                                        18:00/23:00

Άφιξη στο γραφικό κατάλευκο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων,την Μύκονο. Χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την πόλη τις Μυκόνου. Η Μύκονος, το πιο γνωστό και κοσμοπολίτικο νησί της Μεσογείου, προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες. Το λεωφορείο ( έξοδα εξ ιδίων) θα σας αφήσει στη Χώρα, την πρωτεύουσα του νησιού, όπου θα απολαύσετε τη βόλτα σας στα λιθόστρωτα καλντερίμια της, περνώντας από καλαίσθητες μπουτίκ, νυχτερινά μαγαζία και γραφικά σπίτια, μέχρι να φθάσετε στην Αλυκάντρα. Η Αλυκάντρα, γνωστή και ως Βενετία της Μυκόνου, είναι η πιο όμορφη γωνιά της Χώρας. Τα σπίτια χτίστηκαν πάνω στη θάλασσα, με ξύλινα μπαλκόνια γεγονός που παραπέμπει στη Βενετία. Χτίστηκαν περίπου στα μέσα του 18ου αίώνα και αποτελούσαν κατοικίες των πλουσίων εμπόρων και καπετάνιων της εποχής.Στη συνέχεια θα επιστρέψετε στην πόλη της Μυκόνου (Χώρα) όπου με το λεωφορείο θα επιστρέψετε για να επιβιβαστείτε στο κρουαζιερόπλοιο.

 

02/09/2017 Σάββατο Κουσάντασι / ’Εφεσσος                                                                                       07:00/13:00

Άφιξη στην γραφική και πολύβουη πόλη του Κουσάντασι, παίρνουμε τον αυτοκινητόδρομο που θα μας οδηγήσει στο Όρος Κορεσσός. Στη μικρή κοιλάδα θα επισκεφτούμε το ταπεινό παρεκκλήσι που βρίσκεται στη θέση του σπιτιού όπου πιστεύεται ότι η Παρθένος Μαρία μετά τη Σταύρωση πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής της. Παρά το διχασμό των απόψεων, ο χριστιανικός κόσμος υποστηρίζει την άποψη αυτή και ο χώρος έχει επισήμως αναγνωριστεί από το Βατικανό ως ιερός τόπος προσκυνήματος. Συνεχίζοντας, φτάνουμε στην Αρχαία Έφεσο και μπαίνουμε στον αρχαιολογικό χώρο περνώντας τη Μαγνησία Πύλη, την είσοδο της αρχαίας πόλης της Εφέσου. Η πεζή περιήγηση περιλαμβάνει επίσκεψη στις πιο εκπληκτικές ανασκαφές στον κόσμο. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων θα δούμε το Ωδείο, την Κρήνη του Τραϊανού, τα Ρωμαϊκά Λουτρά της Σκολάστικα, τον Ναό του Αδριανού, τη Βιβλιοθήκη του Κέλσου και το Μέγα Θέατρο, το μεγαλύτερο θέατρο της αρχαιότητας, χωρητικότητας 24.000 ατόμων, όπου κήρυξε ο Απόστολος Παύλος. Διασχίζοντας την Αρκαδία Οδό, όπου στο παρελθόν παρελάσανε σαν νεόνυμφοι ο Μάρκος Αντώνιος και η Κλεοπάτρα, επιστρέφουμε στο λεωφορείο μας. Στην επιστροφή προς το Κουσάντασι, θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε από μακριά τη Βασιλική του Αγίου Ιωάννη, η οποία ανεγέρθη πάνω από τον τάφο του Αγίου με πρωτοβουλία του αυτοκράτορα Ιουστινιανού τον 6ο μ.Χ. αιώνα. Αναχώρηση στις 13:00 για το νησί της Αποκάλυψης, την Πάτμο, Δωδεκάνησα.

 

02/09/2017 Σάββατο Πάτμος , Δωδεκάνησα                                                                                         16:00/21:00

Σήμερα το απόγευμα βρισκόμαστε στο νησί της Αποκάλυψης, την Πάτμο. Μπορείτε προαιρετικά να επισκεφθείτε την Χώρα, θα βρεθείτε στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου όπου βρίσκεται χτισμένο μέσα από τα βαριά οχυρωμένα τείχη του κάστρου. Καθώς ανηφορίζετε προς την είσοδο του Μοναστηριού, το οποίο χτίστηκε πριν από 900 χρόνια, θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε την εξαίσια κατασκευή και αρχιτεκτονική του. Επισκεπτόμενοι τους χώρους που επιτρέπονται σε προσκυνητές, θα δείτε την αυλή, την τραπεζαρία των Μοναχών και το παλιό αρτοποιείο, πριν καταλήξουμε στο Καθολικό του μοναστηριού, με τις εξαίσιες βυζαντινές αγιογραφίες και την επιβλητική εσωτερική διακόσμηση. Στη συνέχεια, θα δείτε τους ανεκτίμητης αξίας εκκλησιαστικούς θησαυρούς - βιβλία, χειρόγραφα, μια πλουσιότατη συλλογή από εικόνες, πατριαρχικά άμφια, σκεύη αργυροχρυσοχοΐας και κοσμήματα - που στεγάζονται σ’ ένα μικρό αλλά όμορφο μουσείο. Πολύ κοντά βρίσκεται το Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης. Πάνω από το Σπήλαιο είναι χτισμένη η Εκκλησία της Αποκάλυψης, η οποία υπάγεται στο κυρίως Μοναστήρι. Θα κατέβουμε τα σκαλιά που οδηγούν στο εσωτερικό του Σπηλαίου. Μέσα στο «θεολάξευτο» σπήλαιο, εν μέσω βροντών, υπαγόρευσε ο Ιωάννης ο Ευαγγελιστής στο μαθητή του Πρόχορο το όραμα της Αποκαλύψεως. Το στήριγμα της κεφαλής, των χεριών και το πέτρινο αναλόγιο, μαζί με τη θεοχάρακτο τριπλή σχισμή της οροφής μαρτυρούν τη δίοδο του θείου λόγου, και τη συγγραφή του ιερού κειμένου. Στη συνέχεια, επιστρέφετε στη Σκάλα, όπου, μετά από σύντομο ελεύθερο χρόνο στην γραφική πόλη που θα έχετε στη διάθεσή μας, θα επιβιβαστείτε στο πλοίο. Στις 21:00 αναχώρηση για Ηράκλειο, Κρήτη.

 

 

03/09/2017 Κυριακή  Ηράκλειο, Κρήτη                                                                                                  07:00/11:30

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο από τα ελληνικά νησιά. Είναι επίσης και ο τόπος που αναπτύχθηκε ο μεγάλος Μινωικός πολιτισμός καθώς επίσης και ο τόπος γέννησης του Δία. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη του Ηρακλείου. Αναχώρηση στις 11:30 για την μαγευτική Σαντορίνη, Κυκλάδες.  

 

03/09/2017  Κυριακή Σαντορίνη, Κυκλάδες                                                                                           16:30/21:30

Θα κατευθυνθείτε προς τη μαγική πόλη των Φηρών με τα γαϊδουράκια ή το τελεφερίκ ( έξοδα εξ ιδίων), την πρωταγωνίστρια των καρτ-ποστάλ αυτού του αξέχαστου νησιού. Η πανοραμική διαδρομή θα σας επιτρέψει να θαυμάσετε την εκπληκτική θέα των βράχων απο λάβα στις νησίδες της Νέας Καμένης Θήρας και την Καλντέρα που βρίσκεται κάτω από σας. Θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να απολαύσετε το τοπίο των Φηρών, καιτα  πολύχρωμα καταστήματα και καφετέριες με τις βεράντες που κοιτάν απο ψηλά την Θάλασσα του Αιγαίου. Αναχώρηση στις 21:30 για το τελευταίο μας λιμάνι,τον Πειραιά.

 

 

03/09/2017  Δευτέρα  Πειραιάς-ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ –ΜΕΣΣΗΝΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ                       07:00/15:00

Άφιξη και αποβίβαση στο λιμάνι του Πειραιά στις 0700 ,επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την επίσκεψη μας στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος , χρόνος ελεύθερος για περιήγηση στον χώρο. Αναχώρηση Καλαμάτα στις 11:00 περίπου. Θα φθάσουμε το μεσημέρι στις 15:00 περίπου στην Μεσσήνη/Καλαμάτα γεμάτοι νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Address:ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ
DirectionsAddress

Πολυμέσα

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

    Now Trigilidas Travel mobile App

Contact us

Παρακαλώ συμπληρώστε τα.
Please fill in all απαιτουμενα πεδία.
captcha
Reload