Βουδαπέστη-Πράγα-Βιέννη, ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βουδαπέστη-Πράγα-Βιέννη, ΠΡΟΣΦΟΡΑ9 ΗΜΕΡΕΣ ΣΚΟΠΙΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ -
ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΑΥΣΤΡΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ

 ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΙΕΝΝΗ - ΠΡΑΓΑ.

Αναχώρηση:
 23 - 31 Οκτωβρίου 2017

Super ΠΡΟΣΦΟΡΑ μόνο € 520,00 !!


1η μέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΙΣΘΜΟΣ-ΣΚΟΠΙΑ  χλμ.930

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 05:45 πίσω από Notos Galleries, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 06:00 για τα Σκόπια μέσω Ισθμού, με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό, ξεκούραση, καφέ. Άφιξη στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα, διατυπώσεις και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της FYROM, τα Σκόπια. Άφιξη το βράδυ στα Σκόπια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΣΚΟΠΙΑ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ Χλμ.815.
Μετά το πρωινό μας, σύντομη ξενάγηση στα Σκόπια. Στην περιήγηση της πόλης θα δούμε την γέφυρα στον ποταμό Αξιό (Βαρδάρη), που διατρέχει την πόλη, το ονομαστό κάστρο Καλέ και το σπίτι της ρωμαιοκαθολικής μοναχής, Μητέρας Τερέζας, (γεννημένη το 1910, στα Σκόπια). Άμεση αναχώρηση για την Ουγγαρία μέσω Νίς-Βελιγραδίου (περιφεριακά) και συγκεκριμένα την πρωτεύουσα την Βουδαπέστη. Άφιξη στην Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου, χρόνος ελεύθερος, για προαιρετική μίνι κρουαζιέρα στο Δούναβη, απολαμβάνοντας την νυκτερινή όψη της πόλης. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα : ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ.
Μετά το πρωινό μας, θα ξεναγηθούμε στη Βουδαπέστη. Θα επισκεφθούμε τη Βούδα για να δούμε το λόφο του Γκέλλερτ το θαυμαστό Ναό του Αγ. Ματίας, εκει που στέφονταν οι βασιλιάδες και τους πύργους των Ψαράδων, για να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη με τις πολλές επιβλητικές γέφυρες και το νησάκι της Μαργαρίτας. Λίγο αργότερα διασχίζοντας μια από τις αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, την γέφυρα των Αλυσίδων θα βρεθούμε στην άλλη πλευρά του Δούναβη, στην Πέστη, θα δούμε την πλατεία των Ηρώων, στολισμένη με τα υπέροχα αγάλματα τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου και το επιβλητικό Κοινοβούλιο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες στους εμπορικούς πεζόδρομους της Βουδαπέστης και συγκεκριμένα στην γνωστή Vaci Uca. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα, απολαμβάνοντας τους ήχους των Ουγγρικών βιολιών. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
 
4η μέρα : ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΠΡΑΓΑ  χλμ 525.
Μετά το πρωινό, αφήνουμε την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας και συνεχίζουμε το ταξίδι μας μέσα από μία πανέμορφη διαδρομή για την πρωτεύουσα της Τσεχίας, την Πράγα. 'Αφιξη στη «Χρυσή πόλη» και πρώτη γνωριμία με την πόλη και τα αξιοθέατα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΠΡΑΓΑ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ-ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΥ-ΠΡΑΓΑ. Χλμ 250.
Η “Χρυσή Πόλη” όπως αποκαλείται η Πράγα, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Μολδάβα, θα σας κατακτήσει στη σημερινή ξενάγηση. Πρωινό και αρχίζουμε αμέσως την ξενάγηση της πόλης, από την ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗ με το μεγαλοπρεπή Ναό του ΑΓΙΟΥ ΒΙΤΟΥ, κατηφορίζουμε στη συνέχεια από το στενάκι των ΑΛΧΗΜΙΣΤΩΝ, για να συναντήσουμε το ΝΑΟ του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, καθώς και τη γέφυρα του ΚΑΡΟΛΟΥ και να καταλήξουμε στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ με το ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ, την οδό ΠΑΡΙΣΙΩΝ και την ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ και τέλος τη γέφυρα του ΤΣΕΧ. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε το γραφικό καταπράσινο θέρετρο του ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ με τις φημισμένες ιαματικές πηγές στην κοιλάδα του ποταμού Τέμπλα. Το 14ο αιώνα ονομάστηκε ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΟΛΗ από τον αυτοκράτορα ΚΑΡΟΛΟ τον 4ο και έκτοτε καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής, όπως ο ΤΣΑΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ο ΓΚΑΙΤΕ, ο ΜΠΕΤΟΒΕΝ, ο ΜΠΑΧ, ο ΜΑΡΞ, κ.α. Χρόνος ελεύθερος για να περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια του χωριού ή να κάνουμε αγορές στα πολυάριθμα μαγαζιά. Επιστροφή στην ΠΡΑΓΑ, δείπνο και διανυκτέρευση.

6η μέρα : ΠΡΑΓΑ - ΒΙΕΝΝΗ  χλμ 330.
Πρόγευμα και αναχωρούμε για την αριστοκρατική πρωτεύουσα της Αυστρίας, την Βιέννη, την πόλη της μουσικής και των Βαλς. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη και βόλτα στα καταστήματα της γραφικής πρωτεύουσας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

7η μέρα :  ΒΙΕΝΝΗ.
Πρόγευμα και ξεκινάμε για την ξενάγησή μας. Πρώτα θα επισκεφθούμε τα ανάκτορα του Σενμπρούν,και μετά θα έχουμε μια πανοραμική ξενάγηση της Βιέννης θα δούμε τα κτίρια του Δακτυλίου Λεωφόρου (Ring) την εκκλησία του Αγίου Καρόλου, την κρατική Όπερα, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Ιστορίας της Τέχνης, τους αυτοκρατορικούς και Λαικούς κήπους, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ την Βουλή το Δημαρχείο, το Πανεπιστήμιο, την πλατεία Σβάρτσενμπεργκ με το ομώνυμο άγαλμα, το καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, τα ανάκτορα Μπελβεντέρε, το χρηματιστήριο κ.α. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

8η μέρα :  ΒΙΕΝΝΗ-ΝΙΣ χλμ 850.
Mετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε μέσω της γνωστής διαδρομής (Βουδαπέστη - Σέγκετ - Βελιγράδι) με ενδιάμεσες στάσεις, για την περιοχή της Νις. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

9η μέρα : ΝΙΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Χλμ 1115
Πρωινό και αφήνουμε την Σερβία με προορισμό τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων, συνεχίζουμε για την Καλαμάτα, με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση μέσω Ισθμού. Άφιξη αργά το βράδυ στην Καλαμάτα.

 

  Τ Ε Λ Ο Σ   Ε Κ Δ Ρ Ο Μ Η Σ
Κ Α Λ Ο   Τ Α Ξ Ι Δ Ι

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ κατ΄άτομο :
€ 520 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο.

€ 735 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€ 460 παιδιά από 4 έως 12 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο μαζί με τους γονείς.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
• Μία (1) διανυκτέρευση στα Σκόπια, δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Βουδαπέστη, δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Πράγα, δύο (2) διανυκτερέυσεις στην Βιέννη, μία(1) διανυκτέρευση στην Σερβία (Νίς) σε ξενοδοχεία 4 αστέρων.
• Ημιδιατροφή στο εξωτερικό (Δηλ.  8 πρωινά και 8 δείπνα καθημερινά).
• Οι περιηγήσεις-εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
• Ξεναγήσεις  στην Βουδαπέστη, στην Πράγα, στην Βιέννηλ και στο Νίς με ελληνόφωνο τοπικό ξεναγό.
• Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
• Έντυπα-χάρτες.
• Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία  και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές δραστηριότητες-διασκεδάσεις, προαιρετική κρουαζιέρα στον Δούναβη, προαιρετική εκδρομή στην Δρέσδη, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.

Address:Πράγα
DirectionsAddress
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

    Now Trigilidas Travel mobile App

Contact us

Παρακαλώ συμπληρώστε τα.
Please fill in all απαιτουμενα πεδία.
captcha
Reload

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το