Σκιάθος-Σκόπελος-Αλόννησος,Προσφορά

Σκιάθος-Σκόπελος-Αλόννησος,Προσφορά4 ημέρες στις Βόρειες Σποράδες   

Σ Κ Ι Α Θ Ο Σ
ΣΚΟΠΕΛΟΣ - ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:
 24-27 Αυγούστου.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ απο € 270 !!
1η μέρα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΙΣΘΜΟΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ - ΠΡΟΚΟΠΙ ( ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΣΟΣ ) - ΜΑΝΤΟΥΔΙ - ΣΚΙΑΘΟΣ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 05:45 π.μ., επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 06:00 π.μ. για το λιμάνι του Μαντουδίου μέσω Ισθμού μ΄ ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση. Στην διαδρομή μας θα περάσουμε από την Χαλκίδα και θα προσκυνήσουμε στο Προκόπι την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Ρώσσου. Άφιξη στο Μαντούδι, επιβίβαση στο πλοίο και άμεση αναχώρηση στις 15:00 μ.μ. για το νησί της Σκιάθου. Θα απολαύσουμε την εν πλω διαδρομή μας. Άφιξη στις 17:30 μ.μ. στην Σκιάθο, στο νησί του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, δείπνο, και στην συνέχεια χρόνος για μία πρώτη γνωριμία και να περπατήσουμε στην πόλη της Σκιάθου. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΣΚΙΑΘΟΣ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ - ΣΚΟΠΕΛΟΣ.
Μετά το πρωινό, θα μας δοθεί η ευκαιρία να επισκεφθούμε τα δυο γειτονικά νησιά της Σκιάθου, την Σκόπελο και την Αλόννησο και να χαρούμε την θάλασσα. Το πλοίο μας θα αναχωρήσει από τη Σκιάθο περίπου στις 09:45 το πρωί και θα κατευθυνθούμε προς τη Σκόπελο. Θα φτάσουμε στο λιμάνι και στην πόλη της Σκοπέλου κατά τις 11:00, όπου και θα ξεναγηθούμε στα στενά της δρομάκια και το λαογραφικό μουσείο. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια. 2 ώρες μετά θα αναχωρήσουμε για την Αλόννησο, πλέοντας κοντά στις παραλίες του Θαλάσσιου Πάρκου, θα κατευθυνθούμε προς το λιμάνι της Αλοννήσου –Πατητήρι- όπου θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε ένα μικρό, αλλά πολύ ενδιαφέρον θαλάσσιο μουσείο. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για καφέ και περίπατο στην μικρή πόλη. Κατόπιν, επιστροφή στη Σκιάθο. Η κρουαζιέρα μας θα καταλήξει στο λιμάνι της Σκιάθου περίπου στις 19:00. Δείπνο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΣΚΙΑΘΟΣ.
Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για να περιηγηθούμε στο νησί, αλλά και να επισκεφθούμε τα πιο αξιόλογα μέρη του νησιού. Θα επισκεφθούμε το Μπούρτζι, την μικρή αυτή χερσόνησο, που χωρίζει το λιμάνι στα δύο και που άλλοτε ήταν φρούριο, το σπίτι - μουσείο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, το μοναστήρι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, το μοναστήρι της Παναγιάς Εικονίστριας, όπου εδώ βρίσκεται η ιερή εικόνα της Παναγίας Εικονίστριας, που είναι η πολιούχος της Σκιάθου κ.α. Μπάνιο σε μια από τις πιο φημισμένες παραλίες της Ελλάδας, τις Κουκουναριές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Φαγητό. Το βράδυ προαιρετική ομαδική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΣΚΙΑΘΟΣ - ΜΑΝΤΟΥΔΙ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ.
Μετά το πρωινό, χρόνος ελεύθερος για μια τελευταία περιήγηση στην Σκιάθο. Στη συνέχεια συγκέντρωση και άμεση επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 14:00 για Μαντούδι. Άφιξη στις 16:30 μ.μ και άμεση αναχώρηση για Καλαμάτα μέσω Ισθμού μ΄ ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση . Άφιξη στην Καλαμάτα γεμάτοι με ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Τιμή συμμετοχής:
€ 280 το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο.
€ 380 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€ 250 το παιδί από 4 -12 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο μαζί με τους γονείς.

 

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:
- Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
- Εισιτήρια πλοίου Μαντούδι - Σκιάθος - Μαντούδι.
- Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο επιλεγμένο ξενοδοχείο 2 αστέρων στην Σκιάθο σε δίκλινα - τρίκλινα - μονόκλινα δωμάτια.
- Ημιδιατροφή (3 Πρωινά και 3 γεύματα ή δείπνα στο σύνολο).
- Η κρουαζιέρα στην Σκόπελο - Αλόννησο.
- Αρχηγός - σύνοδος του γραφείου μας.
- Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
- Χάρτες - Έντυπα.

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και σε αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, αχθοφορικά.

 

Address:ΣΚΙΑΘΟΣ,ΕΛΛΑΔΑ
DirectionsAddress
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

    Now Trigilidas Travel mobile App

Contact us

Παρακαλώ συμπληρώστε τα.
Please fill in all απαιτουμενα πεδία.
captcha
Reload

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το