Βόρεια Ιταλία-Λίμνη Γκάρντα-Gardaland

Βόρεια Ιταλία-Λίμνη Γκάρντα-Gardaland

 

7 μέρες

ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ - ΛΙΜΝΕΣ 

Βενετία - Βερόνα - Λίμνη Γκάρντα -
Μιλάνο -
Σαφάρι -
Σιρμιονε - Μουσείο Φεράρι.


Αναχωρήσεις:
 23-29 Οκτωβρίου.1η ημέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΤΡΑ - ΕΝ ΠΛΩ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων μας στη Νέδοντος (όπισθεν Notos Galleries) και αναχώρηση για το λιμάνι προορισμού μας. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνα. Στον ελεύθερο χρόνο μας μπορείτε να διασκεδάσετε στους πολυτελείς χώρους αναψυχής του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η ημέρα: ΑΝΚΟΝΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ.
Άφιξη στο ιταλικό λιμάνι, αποβίβαση και άμεση επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Γαληνοτάτη, την γραφική Βενετία, με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην Βενετία και συγκεκριμένα στο Μέστρε, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Για το βράδυ σας προτείνουμε βόλτα με γόνδολες στα πανέμορφα κανάλια της Βενετίας. Δείπνο και στη συνέχεια διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ - ΒΕΡΟΝΑ - ΛΙΜΝΗ ΓΚΑΡΝΤΑ.
Πρωινό και αναχώρηση για ξενάγηση στην Βενετία. Αφιξη με βαπορέτο (έξοδα εξ ιδίων) στην Πιάτσα Σαν Μάρκο. Θα δούμε τον επιβλητικό Ναό του Αγίου Μάρκου, το παλάτι των Δόγηδων, τον Πύργο του Ρολογιού των Μαυριτανών, την Γέφυρα των Στεναγμών κ.α. Θα επισκεφθούμε την ορθόδοξη εκκλησία του Αγ. Γεωργίου και θα καταλήξουμε σε ένα από τα λίγα εργαστήρια κατασκευής MURANO. Στην συνέχεια, αναχώρηση για την πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ, τη Βερόνα. Με την άφιξη μας, θα δούμε το ιστορικό κέντρο, την Ρωμαϊκή αρένα, το Αρχοντικό των Καπουλέτων και φυσικά το θρυλικό μπαλκόνι. Τελικός μας προορισμός μας για σήμερα η Γκάρντα. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην Γκάρντα (περιοχή λίμνη Γκάρντα). Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΛΙΜΝΗ ΓΚΑΡΝΤΑ - ΜΙΛΑΝΟ - ΛΙΜΝΗ ΓΚΑΡΝΤΑ.
Πρωινό και στην συνέχεια αναχώρηση για το Μιλάνο. Άμεση ξενάγηση, όπου θα δούμε το επιβλητικό Ντουόμο με την πλατεία του, την ξακουστή Σκάλα του Μιλάνου, το κάστρο Φορτέτσα, την γκαλλερία Βιτόριο Εμμανουέλε 2, την οδό Μόντε Ναπολεόνε με τους οίκους Μόδας. Μετά την ξενάγηση χρόνος ελεύθερος για φαγητό και ψώνια. Στην συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Γκάρντα. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΓΚΑΡΝΤΑ - ΣΑΦΑΡΙ - ΣΙΡΜΙΟΝΕ - ΓΚΑΡΝΤΑ.
Πρωινό και αναχώρηση για ένα εντυπωσιακό Σαφάρι. θα δούμε ένα από τα ομορφότερα πάρκα της Ευρώπης με πάρα πολλά ζώα, όπου θα κάνετε ένα πρωτότυπο Σαφάρι, ένα θέαμα εκπληκτικό. Χρόνος ελεύθερος και στην συνέχεια αναχώρηση για το όμορφο μεσαιωνικό Σιρμιόνε, το πιο όμορφο και δημοφιλές θέρετρο της λίμνης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Γκάρντα. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΓΚΑΡΝΤΑ - ΜΟΥΣΕΙΟ FERRARI - ΑΝΚΟΝΑ - ΕΝ ΠΛΩ.
Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το μουσείο Ferrari, το οποίο φιλοξενεί σπάνια τρόπαια, καθώς και αντίκες της Ferrari. Αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα, όπου το πλοίο της επιστροφής μας περιμένει. Άφιξη, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους. Διανυκτέρευση εν πλω.

7η ημέρα: ΠΑΤΡΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ.
Χαρείτε τις ανέσεις του σύγχρονου πλοίου έως την ώρα, που θα φθάσουμε στο λιμάνι αποβίβασης. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για τον τελικό προορισμό μας, την Καλαμάτα. Άφιξη στην Καλαμάτα γεμάτοι νέες εμπειρίες και αναμνήσεις.

 ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Τιμή κατ’ άτομο:
€ 530   σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο.
€ 670   σε μονόκλινο δωμάτιο.
€ 480   Παιδιά από 2 έως 12 ετών μαζί με τους γονείς σε τρίκλινο.
€   90   Διαφορά το άτομο δίκλ. εξωτερικής καμπίνας μετ΄ επιστροφής.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
* Μετακινήσεις με κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου μας.
* Ακτοπλοϊκά εισιτήρια γραμμής Πάτρα-Ανκόνα-Πάτρα σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4).
* Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4 αστέρων σε δίκλινα, τρίκλινα, μονόκλινα.
* Ημιδιατροφή καθημερινά (4 πρωινά & 4 δείπνα εκτός πλοίου).
* Εκδρομές και περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
* Έμπειρο αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας.
* Έντυπα - χάρτες.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
 Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο όπως είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, παλάτια, επιπλέον φαγητά, ποτά, βαπορέττα Βενετίας και είσοδος της Gardaland.

Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά, που θα πραγματοποιηθούν.

 

 

Address:GARDA
DirectionsAddress

Πολυμέσα

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

    Now Trigilidas Travel mobile App

Contact us

Παρακαλώ συμπληρώστε τα.
Please fill in all απαιτουμενα πεδία.
captcha
Reload

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το